Billig-gartner.dk

Havemand København


Der kan ikke fås 3 tilbud indtil videre

Havemand København

2400 København
vejnavne

Æblevej
Pomonavej
Granlien
Gråspurvevej
Utterslev Torv
Bispebjerg Bakke
Vognborgvej
Houmanns Allé
Sporemagervej
Tårnblæservej
Jacob Lindbergs Vej
Svanevej
Ringertoften
Enebærvej
Skovduestien
Hjortholms Allé
Ebba Lunds Vej
Lærkebakken
Glentevej
Ferskenvej

Havemand København - Indtast din haveopgave på 5 min.


Udplantningsplanter

Gamle favoritter som pelargonier og fuchsier er stadig nogle af mest populære krukkeplanter, men nu, hvor alle er blevet helt vilde med at dyrke i krukker, er efterspørgslen steget på mange nye og forskelligartede krukkeplanter som fjerblomst, den hængende skønhed med fjerformede blå blomster.
Moderne typer af petunia giver os nogle af de bedste og længstblomstrende planter i ampler; vælg Million Bells-typerne med uendelige mængder af små blomster eller den populære Surfinia serie, som har en vidunderlig duft, hvis man dyrker planterne på beskyttede steder.
Hos pelargonierne finder man en tilsvarende blomstermængde blandt Cascade-typerne; de er meget forbedrede udgaver af de vedbendbladede hængepelargonier. Planterne er fuldstændigt dækkede af blomster med smalle kronblade hele sommeren.

Stauder

Man behøver ikke at have et traditionelt bed for at vide, hvor mange stauder der blomstrer om sommeren, lige fra gamle travere som ridderspore (Delphinium), lupiner og haveiris til de højtråbende raketblomst, tørketolerante nelliker og rørblomst eller vortemælk og inkalilje, der begge er forholdsvis tørketolerante.
Til fugtige bede eller ved vandkanter kan man vælge en høj bronzeblad med hestekastanjelignende blade, kattehale med lyserøde blomsterstande og den gyldne version af pengeløs.
Men man må ikke glemme løvet; planter som alunrod og bosta er gode til at skille farver, der slås med hinanden, eller til at få enkelte blomster til at træde frem af mængden.Eksempler på havemænd fra postnr. 2400

Havearbejde V. Jeppe Okkels
Frederikssundsvej 37
2400 København NV
CVR: 40187855
Tlf. 26746195
Fozzie v/Per Lynge Lyngesen
Banebrinken 103
2400 København NV
CVR: 36343982
Tlf. 21128250
Nedergaards Haveservice
Genforeningspladsen 37
2400 København NV
CVR: 29064059
www.nedergaards-haveservice.dk


© 2019 - www.billig-gartner.dk - Kontakt