Havemand København

  • Billig havemand København - Bestil gratis 3 tilbud
  • Få rabat (14 pct) med 3 perfekte tilbud
  • Modtag kun tilbud fra kreative havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud" indtil videre ikke tilgængelig

København
vejnavne eksempler

Frimestervej
Toldskrivervej
Kæmnervej
Rebslagervej
Statholdervej
Moseskellet
Horsebakken
Hyldebærvej
Peter Rørdams Vej
Hvidkildevej
Blåbærvej
Smedetoften
Enebærvej
Lærkebakken
Morbærvej
Vagtmestervej
Rørmosevej
Borups Allé
Tårnblæservej
Frederiksborgvej

Havemand København - Indtast din haveopgave på 5 min.


Udplantningsplanter

Gamle favoritter som pelargonier og fuchsier er stadig nogle af mest populære krukkeplanter, men nu, hvor alle er blevet helt vilde med at dyrke i krukker, er efterspørgslen steget på mange nye og forskelligartede krukkeplanter som fjerblomst, den hængende skønhed med fjerformede blå blomster.
Moderne typer af petunia giver os nogle af de bedste og længstblomstrende planter i ampler; vælg Million Bells-typerne med uendelige mængder af små blomster eller den populære Surfinia serie, som har en vidunderlig duft, hvis man dyrker planterne på beskyttede steder.
Hos pelargonierne finder man en tilsvarende blomstermængde blandt Cascade-typerne; de er meget forbedrede udgaver af de vedbendbladede hængepelargonier. Planterne er fuldstændigt dækkede af blomster med smalle kronblade hele sommeren.

Stauder

Man behøver ikke at have et traditionelt bed for at vide, hvor mange stauder der blomstrer om sommeren, lige fra gamle travere som ridderspore (Delphinium), lupiner og haveiris til de højtråbende raketblomst, tørketolerante nelliker og rørblomst eller vortemælk og inkalilje, der begge er forholdsvis tørketolerante.
Til fugtige bede eller ved vandkanter kan man vælge en høj bronzeblad med hestekastanjelignende blade, kattehale med lyserøde blomsterstande og den gyldne version af pengeløs.
Men man må ikke glemme løvet; planter som alunrod og bosta er gode til at skille farver, der slås med hinanden, eller til at få enkelte blomster til at træde frem af mængden.


Eksempel på havemand i København

Bruun - Den Grønne Gartner
Hvidkløvervej 15
2400 København NV
CVR: 26296390
Hjemmeside
Grøn Multiservice I/S
Mejsevænget 9
2400 København NV
CVR: 35180869
Hjemmeside
Kamp Jensen
Musvågevej 14, 1. th.
2400 København NV
CVR: 36687592
Hjemmeside