Havemand København

  • Billig havemand København - Bestil 3 gratis tilbud
  • Spar ca 19 % med 3 hammerfede tilbud
  • Du får kun tilbud fra kreative havemænd

3 tilbud er ikke i drift for nærværende

Eksempler på
2400 vejnavne

Magdelonevej
Borups Allé
Jordbærvej
C.J. Frandsens Vej
Rosmarinvej
Engsvinget
Møntmestervej
Banebrinken
Toldskrivervej
Musvågevej
Utterslev Torv
Rødkælkebo
Tornskadestien
Gravervænget
Rørmosevej
Gråspurvevej
Smedetoften
Emdrupvej
Pomonavej
Kæmnervej

Havemand København - Indtast din haveopgave på 5 min.


Udplantningsplanter

Gamle favoritter som pelargonier og fuchsier er stadig nogle af mest populære krukkeplanter, men nu, hvor alle er blevet helt vilde med at dyrke i krukker, er efterspørgslen steget på mange nye og forskelligartede krukkeplanter som fjerblomst, den hængende skønhed med fjerformede blå blomster.
Moderne typer af petunia giver os nogle af de bedste og længstblomstrende planter i ampler; vælg Million Bells-typerne med uendelige mængder af små blomster eller den populære Surfinia serie, som har en vidunderlig duft, hvis man dyrker planterne på beskyttede steder.
Hos pelargonierne finder man en tilsvarende blomstermængde blandt Cascade-typerne; de er meget forbedrede udgaver af de vedbendbladede hængepelargonier. Planterne er fuldstændigt dækkede af blomster med smalle kronblade hele sommeren.

Stauder

Man behøver ikke at have et traditionelt bed for at vide, hvor mange stauder der blomstrer om sommeren, lige fra gamle travere som ridderspore (Delphinium), lupiner og haveiris til de højtråbende raketblomst, tørketolerante nelliker og rørblomst eller vortemælk og inkalilje, der begge er forholdsvis tørketolerante.
Til fugtige bede eller ved vandkanter kan man vælge en høj bronzeblad med hestekastanjelignende blade, kattehale med lyserøde blomsterstande og den gyldne version af pengeløs.
Men man må ikke glemme løvet; planter som alunrod og bosta er gode til at skille farver, der slås med hinanden, eller til at få enkelte blomster til at træde frem af mængden.


Her er de bedste havemænd

Byens Grønne Pleje
Charlotte Muncks Vej 18
2400 København NV
CVR: 30135091
Tlf. 61694479
Bruun - Den Grønne Gartner
Hvidkløvervej 15
2400 København NV
CVR: 26296390
www.dengronnegartner.dk
Morten & Rødderne
Hvidkildevej 61
2400 København NV
CVR: 36174803
www.mortenogroedderne.dk