Havemand Ishøj

  • Billig havemand Ishøj - Modtag gratis 3 tilbud
  • Spar ca 13 procent med 3 hammerfede tilbud
  • Du får kun tilbud fra energiske havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud" pt. ikke i drift

Ishøj
vejnavne eksempler

Egelunden
Liljen
Vejleåvej
Ågården
Kærgangen
Ishøj Østergade
Broenge
Industriskellet
Pilemøllevej
Kirkebjerg Vænge
Stenbjerggårds Alle
Engsvinget
Granvej
Bredekærs Vænge
Åskrænten
Ishøj Store Torv
Liljevænget
Tangloppen
Akselsvej
Ovenkæret

Billig havemand Ishøj - Få 3 godkendte gratis tilbud


Krigen mod ukrudtet

Ukrudt er naturligt hjemmehørende planter, så de kan udkonkurrere alle fremmede importerede planter eller menneskeskabte hybrider, som ikke er på hjemmebane. Ukrudt lever for at formere sig, og det vil brede sig overalt i haven. Hvem kan standse det? Det kan du!
Hvad er ukrudt? Ukrudt er alle planter, der vokser det forkerte sted. Dette er en gammel talemåde, der burde være tatoveret på planteskeerne. Ukrudt er ikke bare de gamle velkendte tusindfryd i plænen og agersnerle i bedene; også nogle meget invaderende haveplanter kommer i kategorien ukrudt, når de dukker op, hvor de er uønskede.
Hvis du ikke tror mig, så prøv at lægge mærke til, hvor hurtigt gråbladet hønsetarm overtager stenbedet. Det udtryk, som nogle haveejere bruger om overaktive dyrkede planter, er Slyngel, og det beskriver til fuldkommenhed disse planters asociale opførsel.

En Slyngel i haven

Man vil ikke altid være i stand til at spotte en Slyngel, før man har sluppet den løs i sin egen have. Nogle planter vil opføre sig glimrende på visse jordtyper, men gå bersærk på andre. Der er andre planter, man skal holde øje med pga. deres familieforhold.
I min egen have dyrker jeg en meget flot broget udgave af det velkendte havemareridt japanpileurt, og jeg kan - med hånden på hjertet - sige, at i 15 år har den aldrig opført sig lige så tosset som sin grønbladede slægtning.
Dens mandshøje stængler har så smukke pink, kremfarvede og grønne blade, at jeg ikke har i sinde at begynde at bekymre mig over den. Bemærk dog, at jeg har taget den forholdsregel at anbringe den i en stor krukke, som jeg har gravet ned i bedet, for at undgå at rødderne breder sig.


Eksempler på havemænd fra postnr. 2635

Zacho-Lind A/S
Baldersbækvej 10-12
2635 Ishøj
CVR: 10976588
www.zacho-lind.dk
Leif Thomsen A/S
Baldershøj 23
2635 Ishøj
CVR: 21478490
www.ltas.dk
Dansk Totalanlæg og vedligehold
Vejleåvej 19
2635 Ishøj
CVR: 34829799