Havemand Ishøj

  • Billig havemand Ishøj - Få 3 gratis tilbud
  • Spar ca 17 procent med 3 fantastiske tilbud
  • Modtag kun tilbud fra pålidelige havemænd

Det er desværre ikke muligt at indhente 3 tilbud i øjeblikket

Postnummer 2635
vejnavne

Brentevej
Ishøj Boulevard
Skyttekrogen
Skovvej
Stenbjerggårds Alle
Ved Stationen
Ellekilde
Kærgangen
Ishøj Lille Torv
Mirabellevej
Kirkebjerggårdsvej
Bredekærs Vænge
Ørnekærs Vænge
Søvangs Alle
Klokkeblomststien
Søhesten
Vejleåvej
Vibeholms Vænge
Vejlebrovej
Vejlegården

Billig havemand Ishøj - Få 3 godkendte gratis tilbud


Krigen mod ukrudtet

Ukrudt er naturligt hjemmehørende planter, så de kan udkonkurrere alle fremmede importerede planter eller menneskeskabte hybrider, som ikke er på hjemmebane. Ukrudt lever for at formere sig, og det vil brede sig overalt i haven. Hvem kan standse det? Det kan du!
Hvad er ukrudt? Ukrudt er alle planter, der vokser det forkerte sted. Dette er en gammel talemåde, der burde være tatoveret på planteskeerne. Ukrudt er ikke bare de gamle velkendte tusindfryd i plænen og agersnerle i bedene; også nogle meget invaderende haveplanter kommer i kategorien ukrudt, når de dukker op, hvor de er uønskede.
Hvis du ikke tror mig, så prøv at lægge mærke til, hvor hurtigt gråbladet hønsetarm overtager stenbedet. Det udtryk, som nogle haveejere bruger om overaktive dyrkede planter, er Slyngel, og det beskriver til fuldkommenhed disse planters asociale opførsel.

En Slyngel i haven

Man vil ikke altid være i stand til at spotte en Slyngel, før man har sluppet den løs i sin egen have. Nogle planter vil opføre sig glimrende på visse jordtyper, men gå bersærk på andre. Der er andre planter, man skal holde øje med pga. deres familieforhold.
I min egen have dyrker jeg en meget flot broget udgave af det velkendte havemareridt japanpileurt, og jeg kan - med hånden på hjertet - sige, at i 15 år har den aldrig opført sig lige så tosset som sin grønbladede slægtning.
Dens mandshøje stængler har så smukke pink, kremfarvede og grønne blade, at jeg ikke har i sinde at begynde at bekymre mig over den. Bemærk dog, at jeg har taget den forholdsregel at anbringe den i en stor krukke, som jeg har gravet ned i bedet, for at undgå at rødderne breder sig.


Ishøj havemand eksempel:

Gartner Poul Erik Jensen
Pedersborgvej 18
2635 Ishøj
CVR: 60227756
Hjemmeside
Dansk Totalanlæg og vedligehold
Vejleåvej 19
2635 Ishøj
CVR: 34829799
Hjemmeside
Have og Naturkunst
Gildbrovej 25
2635 Ishøj
CVR: 27416748
Hjemmeside