Billig-gartner.dk

Havemand Hvidovre

Det er desværre ikke muligt at bestille 3 tilbud pt.

Billig havemand Hvidovre - Få 3 gratis tilbud og spar tidAlmindeligt ukrudt

Det er ikke nødvendigt at kunne sætte navn på alle de forskellige ukrudtsplanter, man støder på, mens man arbejder sig vej gennem buskadset på hænder og knæ; man skal bare være i stand til at skelne mellem slynglerne og de planter, man vil have skal blive tilbage. Men viden er magt, især i kampen mod bøllerne.
Allemandsukrudt er ukrudt, vi alle sammen har i haven - især enårigt, der viser sig i alle jordtyper om foråret, og som næsten øjeblikkeligt dukker op i nygravet jord. Vent ikke på, at ukrudtet blomstrer, for at finde ud, hvad det er for noget. Hvis man lærer det at kende, som det ser ud, mens det er småt, kan man fjerne det, så snart det viser sig.
Til forskel fra flerårigt ukrudt er det meste enårige ukrudt let at fjerne, selv om det er blevet forholdsvis stort. Læg det kun på kompostbunken, før det blomstrer - ellers hjælper man det bare med at sprede sig i haven.Almindelig fuglegræs og Rød tvetand

Almindelig fuglegræs er en af de første, der viser sig i en nygravet jord, i form af mængder af små frøplanter, som i begyndelsen ligner en fin grøn dis. Planterne danner med tiden et lavt tæppe, og stænglerne sætter nye rødder, i takt med at de breder sig.
Rød tvetand´s blade minder utroligt meget om nældernes blade, men planten brænder ikke, den er lav og krybende, ikke høj og opret, og blomsterne er lilla. De fleste planter er mellem 10 og 15 cm brede, når blomstringen begynder.
Almindelig brandbæger koloniserer hurtigt nøgen jord og får små stande af gule blomster uden kronblade, der udvikler sig til små dunede hoveder, der minder om mælkebøtte. Man kan forvente flere generationer om året. Planterne bliver ca. 20 cm høje og 15 cm brede.Havemand Hvidovre

Lokale veje
Hvidovre:
Beringgårdsvej
Alkestien
Konstabelgade
Markleddet
Engvadvej
Hovager
Konkylievej
Bendstrupvej
Ankermandsvej
Brostykkevej
Kløverprisvej
Engdalsvej
Grønholtvej
Bavnevej
Hjørnagervej
Nordre Kystagervej
Lønborgvej
Agermosen
Brøndager
Lerbjergvej

Del siden:

Psst! Husk på at...
... du også kan modtage to-tre hammerfede overslag fra en arbejdsvillig rengøringshjælp fra Hvidovre.


Kompetente havemænd i postnr. 2650

Anlægsgartner Kenneth Wolfram
Gammel Byvej 4 B
2650 Hvidovre
CVR:
www.facebook.com/Anlaegsgartnerkw
Grøn Entreprise A/S
Strandskadevej 9
2650 Hvidovre
CVR:
www.groenentreprise.dk
Team Håndværk
Rosenhøj 26
2650 Hvidovre
CVR:
Tlf. 61783603


© 2019 - www.billig-gartner.dk - CVR-nr. 31135915 - Kontakt