Havemand Hundested

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud" indtil videre stoppet

Få gratis 3 tilbud på billig havemand Hundested og spar 20%Topning af planter

Nogle planter har stængler, der gerne vil vokse lige op, og hvis man vil have dem til at forgrene sig, er man nødt til at toppe dem. Forestil dig en gammeldags pelargonie: en lang, nøgen stængel med en håndfuld blade og blomster i toppen.
Hvis den bare var blevet standset, da den var 5-7 cm høj, ville den have forgrenet sig fra bunden og dermed have fået en bedre form, der ville være fyldt med blade og blomster. Under normale omstændigheder har planter, hvis stængler udviser det, botanikere kalder apikal dominans, naturlige hormoner.
De sørger for, at knoppen i spidsen af skuddet bliver ved med at udvikle skud, så stænglen bliver længere. Samtidig flyder der hormoner tilbage, som hæmmer sovende knopper i bladhjørnerne i at udvikle sig, og derfor forgrenes skuddet ikke.Knib den øverste skudspids

Når man topper en plante ved at knibe den øverste skudspids bort, omdirigeres væksthormonerne automatisk til knopperne lige under skudspidsen, som så bringes i udvikling og bliver til sideskud. Det er alt sammen en del af det naturlige system, der skal sikre, at en beskadiget plante kan overleve og fortsætte til blomstring.
Alt, hvad vi gør, er at tilpasse planterne, så de passer til vores egne formål. Folk spørger ofte om, hvornår det er bedst at toppe planterne. Jeg topper altid stiklinger, der har fået rod, når jeg potter dem op; så kan jeg fange dem lige på det tidspunkt, hvor de har den rette størrelse til at forgrene sig helt fra bunden.
Nogle planter som fx fuchsier skal toppes endnu en gang. Det får de første hold sideskud til at bryde igen og danne endnu et hold sideskud.Billig flyttefirma flyttemand tilbud

Billig VVS

Vi dækker også disse
veje i Hundested:
Hasselvænget
Gærdesangervej
Bakkegade
Horsebakken
Coxvej
Bavnevejen
Blåstjernevej
Grønnehavevej
Fredens Alle
Glentevej
Bonde Ager
Bygtoften
H N Andersensvej
Grævlingevej
Højbjergvej
Hybenvej
Gråstenvej
Havretoften
Astersvænget
Hejrebakken

Billig rengøring 3 tilbud

Hundested virksomheder i erhvervet: Havemænd


Anlægsgartner Christian Holte

Sverkilstrup Byvej 7
3390 Hundested
CVR: 27524710
www.christianholte.dk

Trimcut - Grøn vedligeholdelse

Riddersporevej 3
3390 Hundested
CVR: 26322456
www.trimcut.dk

Hornsyld Træfældning

Amtsvejen 78
3390 Hundested
CVR: 31352479
www.hornsyld.nu© 2020 - www.billig-gartner.dk - CVR-nr. 31135915 - Kontakt