Havemand Humlebæk

  • Billig havemand Humlebæk - Modtag gratis 3 tilbud
  • Du sparer 25 % med 3 personlige tilbud
  • Modtag kun tilbud fra seriøse havemænd

3 tilbud på Gartner er i øjeblikket indstillet

Eksempler på
Humlebæk vejnavne

Nordre Strandvej
Humlehaven
Kullabergvej
Strædet
Strandvænget
Sørens Alle
Laveskov Alle
Gl Mejerivej
Gl Strandvej
Bakkevej
Havnevej
Bregnevænget
Blommestien
Solvangsvej
Ole Kielbergs Vej
Hal Kochs Vej
Jacobsmindevej
Skovvej
Teglgårdsvej
Toeltvej

Havemand Humlebæk. Modtag gratis 3 favorable have tilbud


Haven skal vandes hele sommeren

En udendørs vandhane er en nødvendighed for enhver seriøs haveejer, for er der noget, der skal gøres regelmæssigt, så er det vanding - især om sommeren. Unge planter og planter med højtliggende rødder kræver særlig opmærksomhed; der skal holdes øje med planterne i krukker, grøntsagerne, de enårige og alle de nyplantede planter.
Selv i lange perioder med tørt vejr kan man lade etablerede træer, buske og plæner klare sig selv. For nybagte haveejere kan det være ret forvirrende at finde ud af, hvornår deres planter har brug for vand, og der findes ikke et enkelt svar. Man skal bruge sine sanser og prøve sig frem med en eller flere af de følgende metoder - man får hurtig erfaring på området: Se på jordens farve. Planterne trænger til vand, hvis jorden er temmelig bleg.

Vandes eller ikke vandes?

I krukker kan man tjekke, om jorden har trukket sig væk fra siderne af krukken, eller om planterne ser lidt slappe ud og er begyndt at visne; det er et sikkert tegn på, at de har brug for vand. Føl på jorden. Den skal fornemmes som et opvredet viskestykke, fugtig, men ikke drivvåd. Hvis jorden ikke føles fugtig, skal planterne vandes. Lyt efter en hul, tom lyd, samtidig med at der bankes forsigtigt på siden af krukken; hvis man hører den lyd, skal der vandes.
Tips til at jage fugle og katte væk: Snore med gamle dåser eller sølvpapirstrimler er med til at afskrække fugle; gamle cd`er sat op på fiskeline, så de glimter i lyset, har også en afskrækkende virkning. Elektroniske apparater, der udsender en høj lyd, er ofte gode til at holde andre menneskers katte ude af haven, hvis sensorerne er indstillet til at holde øje med hegnet.


Udvalgt havemand fra 3050

Møllers Have ApS
Baunebjergvej 404
3050 Humlebæk
CVR: 36959010
Hjemmeside
Abekattens Træpleje
Toeltvej 22
3050 Humlebæk
CVR: 19091570
Hjemmeside
Arboristen Træfældning ApS
Dageløkkevej 62
3050 Humlebæk
CVR: 34689660
Hjemmeside