Billig-gartner.dk

Havemand Holte


Der kan desværre ikke bestilles 3 tilbud i dag

Havemand Holte

Eksempler på
Holte vejnavne

Paradisbakken
Mothsvej
Kongevejen
Søllerødgårdsvej
Søterrassen
Skovgærdet
Mosevej
Vildtfogedvej
Poppel Alle
Nøddehøj
Paradisvænget
Trendetoften
Vængestien
Søbrinken
Rudersdalsvej
Vejlestien
Kuben
Vasevej
Paradiskæret
Rønnebærvej

Havemand Holte. Her får du 3 fantastiske tilbud - gratis


Gamle træstubbe fjernes med en stubfræser

Gamle træstubbe kan være helt skulpturelle i de mere naturprægede haver, og hvis man skal have et træ fjernet, kan det ofte være en god ide at efterlade et ret højt stykke af stammen, som klatreplanter kan kravle over.
Den bedste måde at fjerne en uønsket træstub på er at trække den op med et spil, forudsat at der er plads til at få udstyret ind i haven. Ellers må man få en anlægsgartner til at fjerne den med en stubfræser, der tygger alt til savsmuld. Man skovler bare savsmuldet ud og fylder hullet med ny jord.
Når man begiver sig ud i haven, er det en god ide at medbringe nogle få af de mest nødvendige ting. Så har man udstyret parat, når man får øje på noget, der skal gøres, og slipper for turen tilbage til redskabsskuret.

Sådan fjerner man uønskede gamle buske

1. Skær stænglerne tilbage til ca. 60 cm over jorden ved hjælp af en grensaks. Stænglerne kan bruges som løftestang, når man graver rødderne løs, så planten ikke sidder helt så fast. Dermed reducerer man risikoen for skade på både naboplanter og sig selv. Pas på de afskårne skud - det er meget let at få dem i øjet, når man bøjer sig ned over den nedskårne busk.
2. Grav omkring stubben med en spade for at finde rødderne og skær dem over en efter en med spaden eller en rydhakke. Hemmeligheden består i at angribe de store rødder en efter en.
3 Brug de tilbageværende stængler til at vride rodklumpen frem og tilbage. De vil afsløre eventuelle tilbageværende rødder. Skær også dem igennem, og efterhånden vil det være muligt at fjerne hele klumpen. Fyld hullet med frisk jord. Når det har sat sig et lille stykke tid, kan der plantes på stedet igen.3 havemænd i 2840 Holte

Anlægsgartner Søren Sømod
Gl. Holtegade 30
2840 Holte
CVR: 18358689
www.sorensomod.dk
Cuts
Attemosevej 95
2840 Holte
CVR: 19065081
Tlf. 23730214
Trygservice
Vasevej 47
2840 Holte
CVR: 39916711
Tlf. 42432202


© 2019 - www.billig-gartner.dk - Kontakt