Billig-gartner.dk

Havemand Holstebro


3 tilbud på Gartner er lige nu ikke tilgængelig

Havemand Holstebro

Holstebro
vejnavne eksempler

Museumsvej
Døesvej
Hjulkronen
Hestbjergvej
Engparken
Fasanvej
Brorsonsvej
Blåkjærvej
Hans Egedes Vej
Knud Aggers Vej
Agerbækvej
Engholmvej
Niels Steensens Vej
Kasernevej
Høgsbjergvej
Anna Anchers Vej
Moselundvej
Elkjærvej
Grydholtvej
Malurten

Find en erfaren og billig havemand Holstebro


Frost i haven

Datoerne for den første og sidste nattefrost er omdrejningspunkterne for haveåret. Den sidste forårsfrost signalerer begyndelsen på sæsonen for udplantningsplanter, hvor man kan begynde med at plante de mere hårdføre enårige ud.
Den første frost om efteråret ødelægger dem, så derefter kan man grave dem op og sætte gyldenlak i stedet for og sørge for, at de ikke-hårdføre planter omhyggeligt flyttes ind på et sted, hvor der er frostfrit. Frostvejr er en udmærket ting, når det kommer til tiden.
Lave efterårstemperaturer, der gradvist falder og fører til en kuldeperiode midt på vinteren, sørger for, at planterne kommer i rigtig hvile, og dræber alle mulige slags insekter, snegle mv. Det var det, der skete, dengang vi havde gammeldags vintre med hvid jul og kælketure i januar. Problemerne viser sig, når kuldeperioden kommer sent, efter et langt, mildt efterår og en mild vinter.

Frost og sarte planter

Hvis mildt vejr meget tidligt om foråret skifter over i det, vi traditionelt regner for vintervejr, har det milde vejr allerede lokket planterne ud af vintersøvnen, lige tids nok til at sarte knopper og nyudsprungne små blade bliver svedet af frosten.
Nogle uger senere, når det rigtige forår kommer, viser der sig alle mulige slags symptomer; mange af de nye blade har brune kanter og mærkelige rynker. De lukkede knopper er blevet nippet af frosten, som ødelægger dele af bladene, så de er forvredne, når de folder sig ud.
I alvorlige tilfælde kan sen frost ødelægge alle knopperne på en plante, og den kan se ud, som om den er død i ugevis, før det lykkes den at producere et nyt sæt knopper. Lad være med alt for hurtigt at fjerne døde planter efter sen frost. Måske hviler og restituerer de sig bare.



Eksempler på havemænd i postnr. 7500

HN Sne & Græs
Lægårdvej 59
7500 Holstebro
CVR: 32216676
Knudsen Byg & Anlæg
Ll Urlundvej 22
7500 Holstebro
CVR: 21690686
Tlf. 40557479
Mejdal Entreprenørforretning ApS
Nybodalen 12
7500 Holstebro
CVR: 47251613
www.mejdalent.dk


© 2019 - www.billig-gartner.dk - Kontakt