Havemand Holbæk

  • Billig havemand Holbæk - Få 3 gratis tilbud
  • Spar ca 29 procent med 3 ekstraordinære tilbud
  • Du får kun tilbud fra pålidelige havemænd

Det er ikke muligt at bestille 3 tilbud for nærværende

Eksempler på veje
fra Holbæk

Mosevang
Lundehusvej
Valmuevej
Mellemvang
Svinget
Ringmosevej
Anders Larsensvej
Nyvangs Allé
Klerkevej
Bygmarken
Kalvemosevej
Hyldekær
Berendsen Allé
Ringstedvej
Æblegården
Søstrup Parken
Ørnevej
Løvsangervej
Erik Menveds Vej
Højåsen

Spar op til 30 % på havemand Holbæk - Modtag 3 tilbud


Undgå problemer med komposten

De fleste problemer med kompostbunker skyldes en eller to ganske simple ting, det normalt er let at rette op på. Slimet, ildelugtende kompost er ofte resultatet af en overdosis plæneafklip. Undgå, at plæneafklip udgør mere end halvdelen af den samlede mængde i kompostbunken, og bland det godt med andet materiale.
Alternativt kan afklippet lægges i lag på 15 cm mellem ukrudt og andet affald. Mumificeret appelsinskal og andet sammenskrumpet, men stadig genkendeligt materiale er tegn på, at bunken er for tør - sørg for, at nyt materiale er fugtigt, hver gang det tilsættes.
Langsom kompostering kan skyldes, at det brugte materiale er for groft, træagtigt eller tykt; skær det i små stykker eller kør det igennem en flismaskine først, så det hurtigere nedbrydes. Husk også at holde bunken tæt (ved at trampe på den) og fugtig (ved at vande den, når det er tørt).

Vær klar over, hvad der er i vente

At identificere planteproblemer er lidt som at se på fugle. Man kan med sikkerhed gå ud fra, at 99 procent af det, man ser, er ret almindeligt, så man skal udelukke det åbenlyse, før man begynder at spekulere på, om ens problemer er usædvanlige.
Det hjælper også at vide, hvilke planter der er tilbøjelige til at få bestemte problemer. Roser er fx normalt ofre for stråleplet, meldug og rust. Alle medlemmer af kålfamilien angribes af kålbrok, og væksthussnudebillens larver er særligt glade for alpevioler, knoldbegonier og primularødder.
Hvis man dyrker ferskner og nektariner, er man sikker på at se ferskenblæresyge, og hvis man dyrker æbler, vil man før eller siden se et æble med en larve af æblevikleren i sig. Visse skadegørere angriber næsten alt, især for bladlus og snegle er næsten intet helligt. Lune væksthuse er berygtede som samlingssted for sygdomme og skadedyr.


Havemand Holbæk eksempler:

Frederik´s Multiservice
Kastrupvej 47
4300 Holbæk
CVR: 32985564
Hjemmeside
Din Anlægsgartner
Borupvej 1 B
4300 Holbæk
CVR: 33341563
Hjemmeside
Anlægsgartner Grønberg
Kalundborgvej 299
4300 Holbæk
CVR: 25805224
Hjemmeside