Billig-gartner.dk

Havemand Hobro


3 tilbud på Gartner er lige nu ikke online

Havemand Hobro

Veje i postnummer 9500

Kirkegårdsvej
Benshøj Industrivej
Holger Sørensens Vej
Høndrupgaardsvej
Nyvangsvej
Hørbygårdvej
Kirkevej
Mispelvej
Nr Onsildvej
Jyllandsvej
Ormhøjen
Mariendalvej
Havrevænget
Kildevej
Nordre Kajgade
Lyngbakken
Hvilsom Skovvej
Bymosen
Hejrevej
Gadegårdsvej

Billig havemand Hobro - Få nemt 3 gratis tilbud på 2 dage


Ingen havejordproblemer

Det spørgsmål, jeg har hørt flest gange overalt i verden, er: Hvad med jorden her? Den er så hård og tung at arbejde med. Hvorfor skal vi forbedre den nuværende jord, hvis den er så dårlig? Hvad med at begynde med en perfekt jordblanding oven på jorden, så vi undgår at grave og forbedre?
Ja, hvis haven ikke var så stor men køkkenhaven er jo ikke stor. Hvis vi kan finde en ideel jordblanding, er der ikke mere gravning og kultivering, og du kan glemme alt om at skulle forbedre din nuværende jord. Det betyder ikke længere noget, hvilken slags jord du har; begynder du med den perfekte jordblanding, sparer det meget tid.
Du skal ikke have foretaget jordanalyser eller en pH-test - du behøver ikke engang at vide, hvad pH er! Nu bliver det sjovt at dyrke haven! Nogle prydplanter har kun smukke blomster, andre kan bruges til afskæring, eller de tiltrækker nyttige insekter.

Opad, ikke nedad

I årevis har eksperter ment, at man skal forbedre havejorden i mindst 30 cm`s dybde, nogle har endda ment i 45 cm´s dybde. Mine forsøg fortalte mig noget andet, især hvis jeg blandede 1/3 god kompost i. Jeg spurgte mig selv: Hvis 15 cm perfekt jord er godt nok til drivbænke og altankasser, hvorfor så ikke også til haven?
Og hvorfor fortynde jorden ved at blande den i dårlig havejord? Hvorfor ikke bruge denne ideelle blanding i haven og glemme alt om jorden nedenunder? Eksperterne afviste stadig ideen. Selvfølgelig kan man ikke gøre det i en stor, gammeldags enkeltrækkehave eller i højbede, men det kan gøres i en køkkenhave.
Kan man virkelig dyrke grøntsager og blomster på 15 cm jord, uanset hvor god den er? Jeg har gjort det i mange år, og det fungerer godt. Uundgåeligt kommer spørgsmålet så, hvordan man kan dyrke gulerødder eller kartofler med en jorddybde på 15 cm?Hobro havemænd eksempel:

Hedegaards Multiservice Klejtrup
Skårupvej 15
9500 Hobro
CVR: 37558079
Batjuma
Møgelmosevej 45
9500 Hobro
CVR: 30406869
www.batjuma.dk
Fuglsøhave
Kærvej 51
9500 Hobro
CVR: 27021050
www.fuglsoehave.dk


© 2019 - www.billig-gartner.dk - Kontakt