Havemand Hjørring

  • Billig havemand Hjørring - Indhent gratis 3 tilbud
  • Få 13 procent rabat med 3 prisgodkendte tilbud
  • Du modtager kun tilbud fra professionelle havemænd

Det er desværre ikke muligt at modtage 3 tilbud for nærværende

Veje i postnummer 9800

Tannisbugtvej
Svanelundsbakken
Solsortevej
Svinget
Under Lien
Troldnæsvej
Åsen
Sundet
Østermarken
Søslangevej
Ørstedsvej
Stokbrogade
Rødemøllevej
Voldvej
Smedievejen
Vendiavej
Ugiltvej
Søndervang
Østergade
Sct Knuds Vej

Billig havemand Hjørring. Få 3 tilbud helt gratis


Rullegræs i haven

Den store fordel ved at udlægge en plæne af rullegræs er, at man den ene dag har noget, der ligner en byggeplads, og den næste dag har man en plæne. Man er næsten heller ikke begrænset med hensyn til årstiden.
Man kan lægge rullegræs i otte af årets måneder; fra tidligt efterår til sent forår, bare jorden er klar - ikke for tør, ikke bundfrossen eller sumpet. Lad være med at lægge græs om sommeren, også selv om man sørger for at vande grundigt.
Travle folk har det med at glemme, og før de ved af det, er deres grønne tæppefliser skrumpet sammen og blevet brune i kanterne. Det hurtige resultat koster noget. Det ser grimt ud, giver et dårligere resultat og kan ligefrem dø pletvis.

Se græsset gro

Det er ret fascinerende at se græsset komme op - næsten helt meditativt. I dagevis er der ikke andet end den bare jord at se, men efter et par uger med mildt vejr kan man lægge sig på knæ og se langs jordoverfladen, og så opdager man en grøn dis over jorden, der hurtigt vil forvandle sig til grønne stubbe.
Vand det nye græs, hvis det er nødvendigt, og gå ikke på det, mens det endnu ser lidt tyndt og pjusket ud. Bliv ikke bekymret, hvis der kommer masser af ukrudt - det er helt normalt, og ukrudtet vil ikke have en chance, når man først begynder at klippe græsset.
Når plænen begynder at blive tykkere, og de længste græstuer er 5-8 cm lange, klippes græsset meget forsigtigt med en plæneklipper med skæret sat så højt, at det kun klipper de yderste spidser.


3 havemænd i 9800 Hjørring

Sten og Græs
Agervej 90
9800 Hjørring
CVR: 29329702
www.stenoggraes.dk
Bilius
Grønne Klitvej 123
9800 Hjørring
CVR: 35995374
www.bilius.dk
Ellelund Have og Anlægsservice
Ellelundsvej 47
9800 Hjørring
CVR: 31991889
www.ellelund-have.dk