Havemand Hjørring

3 tilbud er ikke mulig pt.

Billig havemand Hjørring. Få 3 tilbud helt gratisRullegræs i haven

Den store fordel ved at udlægge en plæne af rullegræs er, at man den ene dag har noget, der ligner en byggeplads, og den næste dag har man en plæne. Man er næsten heller ikke begrænset med hensyn til årstiden.
Man kan lægge rullegræs i otte af årets måneder; fra tidligt efterår til sent forår, bare jorden er klar - ikke for tør, ikke bundfrossen eller sumpet. Lad være med at lægge græs om sommeren, også selv om man sørger for at vande grundigt.
Travle folk har det med at glemme, og før de ved af det, er deres grønne tæppefliser skrumpet sammen og blevet brune i kanterne. Det hurtige resultat koster noget. Det ser grimt ud, giver et dårligere resultat og kan ligefrem dø pletvis.Se græsset gro

Det er ret fascinerende at se græsset komme op - næsten helt meditativt. I dagevis er der ikke andet end den bare jord at se, men efter et par uger med mildt vejr kan man lægge sig på knæ og se langs jordoverfladen, og så opdager man en grøn dis over jorden, der hurtigt vil forvandle sig til grønne stubbe.
Vand det nye græs, hvis det er nødvendigt, og gå ikke på det, mens det endnu ser lidt tyndt og pjusket ud. Bliv ikke bekymret, hvis der kommer masser af ukrudt - det er helt normalt, og ukrudtet vil ikke have en chance, når man først begynder at klippe græsset.
Når plænen begynder at blive tykkere, og de længste græstuer er 5-8 cm lange, klippes græsset meget forsigtigt med en plæneklipper med skæret sat så højt, at det kun klipper de yderste spidser.Vi dækker også disse
veje i Hjørring:
Smalbyvej
Sct Jørgens Vej
Uggerby Skovvej
Under Bjergene
Snevre Hedevej
Skovsangervej
Sønderhedevej
Sct Knuds Vej
Sønder Havgårdsvej
Røllikevej
Rørspurvevej
Sparrevognvej
Ved Stationen
Vingemarken
Sletbakkevej
Tværvangen
Ærenprisvej
Tønsbergvej
Uggerby Åvej
Sct Anna Vej

Vi vil lige informere om at...
... du ligeledes kan sikre dig op til 3 økonomiske tilbud på en fjong murer i Hjørring kommune.

Denne side kan deles:

Billig flyttefirma flyttemand tilbud

Find de udvalgte havemænd


Kjeldsen & Co.

Narfesvej 5
9800 Hjørring
CVR: 36609893
Tlf. 28996452

Sten og Græs

Agervej 90
9800 Hjørring
CVR: 29329702
www.stenoggraes.dk

MVP Service

Degnbølvej 230
9800 Hjørring
CVR: 35757465
www.mvp-service.dk© 2020 - www.billig-gartner.dk - CVR-nr. 31135915 - Kontakt