Billig-gartner.dk

Havemand Himmerland


3 tilbud på Gartner er i øjeblikket aflyst

Havemand Himmerland

Vi dækker også
postnummer 9200

Birke Alle
Engholmvej
Nestorvej
Depotvej
Kirkedalen
Vestavej
Duedal
Holger Drachmanns Vej
Kærvedgårdvej
J. P. Jacobsens Vej
Letvadvej
Svinget
Åbrinken
Jakob Knudsens Vej
Sofiendalsvej
Leharparken
Jupitervej
Jomfruen
Hermesvej
Skalborg Banevej

Havemand Himmerland → Få 3 tilbud fra billige firmaer


Mosklædte lysninger

Hvis man vil have et mosklædt grønt tæppe på et fugtigt skyggefuldt sted, er der ikke noget bedre end ægte mos. Det sælges somme tider i potter for at skabe en illusion af orientalsk havestil. På det rigtige sted vil mosset komme helt af sig selv, så i stedet for at kæmpe imod det, hvorfor så ikke arbejde med det?
Der er gode chancer for, at man ikke vil få ret meget ukrudt i et fugtigt skyggefuldt hjørne, men hvis man ikke vil fjerne ukrudt ved håndkraft, kan man bruge et ukrudtsmiddel, som ikke skader mos. Der anbringes nogle pinde oven på jorden. så der ikke bliver gået på arealet, før græsset er kommet op.
Det er normalt bedst at reparere plæner om efteråret eller foråret, men så længe der kun er tale om enkelte pletter, kan det gøres om sommeren, forudsat at vejret ikke er alt for varmt, og der hele tiden vandes.

Løse belægninger med stenmel

Den løse belægning med stenmel er belægningen, der består af et fast, komprimeret lag af knuste sten, deraf navnet stenmel. Belægningen har et vandafledende fald mod brønde, andre belægninger eller et lavere liggende tilplantet areal.
Plejen sigter mod ukrudts- og mosbekæmpelse, fjernelse af blade, opfyldning, jævning og komprimering af belægningen. Opfyldning: Lunker i belægningen fyldes ud med det oprindelige materiale, hvorefter det komprimeres. Opretning: Ujævnheder i belægningen rettes op, så snart de observeres. På stier bør der være fald til begge sider.
Efter opretningen komprimeres belægningen. Rivning: Belægningen bør jævnligt rives med en løvrive, oftest i hjørnerne, så blade og andet organisk materiale ikke skaber grobund for ukrudt. Store mængder sand og blade kan tilstoppe afløb, så der kommer til at stå vand på belægningen. Rens brønde.Tre havemænd i postnr. 9200

Bakholms Træ & Flis
Beatesmindevej 10
9200 Aalborg SØ
CVR: 31959489
www.bakholm.com
Aalborg Have- & Ejendomsservice ApS
Leharparken 65
9200 Aalborg SV
CVR: 33049226
www.ahes.dk
Frejlev Rengøring & Viceværtsservice
Kalmanparken 10
9200 Aalborg SV
CVR: 30044274
www.frejlevrengoering.dk


© 2019 - www.billig-gartner.dk - Kontakt