Havemand Himmerland

  • Billig havemand Himmerland - Indhent 3 gratis tilbud
  • Få 15 procent rabat med 3 skræddersyede tilbud
  • Få kun tilbud fra kompetente havemænd

Det er desværre ikke muligt at bestille 3 tilbud lige nu

9200 Himmerland
vejnavne

Holger Drachmanns Vej
Byklemmen
Jeppe Åkjærs Vej
Krebsen
Lundbækvej
Webersvej
Marsvej
Gemmavej
Rungsvej
Depotvej
Pioner Alle
Vivaldisvej
Kongstedlundvej
Sandtuevej
Smetanasvej
Anker Engelunds Vej
K. Christensens Vej
Vandmanden
Herman Bangs Vej
Stenbukken

Havemand Himmerland → Få 3 tilbud fra billige firmaer


Mosklædte lysninger

Hvis man vil have et mosklædt grønt tæppe på et fugtigt skyggefuldt sted, er der ikke noget bedre end ægte mos. Det sælges somme tider i potter for at skabe en illusion af orientalsk havestil. På det rigtige sted vil mosset komme helt af sig selv, så i stedet for at kæmpe imod det, hvorfor så ikke arbejde med det?
Der er gode chancer for, at man ikke vil få ret meget ukrudt i et fugtigt skyggefuldt hjørne, men hvis man ikke vil fjerne ukrudt ved håndkraft, kan man bruge et ukrudtsmiddel, som ikke skader mos. Der anbringes nogle pinde oven på jorden. så der ikke bliver gået på arealet, før græsset er kommet op.
Det er normalt bedst at reparere plæner om efteråret eller foråret, men så længe der kun er tale om enkelte pletter, kan det gøres om sommeren, forudsat at vejret ikke er alt for varmt, og der hele tiden vandes.

Løse belægninger med stenmel

Den løse belægning med stenmel er belægningen, der består af et fast, komprimeret lag af knuste sten, deraf navnet stenmel. Belægningen har et vandafledende fald mod brønde, andre belægninger eller et lavere liggende tilplantet areal.
Plejen sigter mod ukrudts- og mosbekæmpelse, fjernelse af blade, opfyldning, jævning og komprimering af belægningen. Opfyldning: Lunker i belægningen fyldes ud med det oprindelige materiale, hvorefter det komprimeres. Opretning: Ujævnheder i belægningen rettes op, så snart de observeres. På stier bør der være fald til begge sider.
Efter opretningen komprimeres belægningen. Rivning: Belægningen bør jævnligt rives med en løvrive, oftest i hjørnerne, så blade og andet organisk materiale ikke skaber grobund for ukrudt. Store mængder sand og blade kan tilstoppe afløb, så der kommer til at stå vand på belægningen. Rens brønde.


Lokal havemand fra postnummer 9200

Skalborg Haveservice
Hans Kirks Vej 3
9200 Aalborg SV
CVR: 37168629
Hjemmeside
Aalborg Have- & Ejendomsservice ApS
Leharparken 65
9200 Aalborg SV
CVR: 33049226
Hjemmeside
Frejlev Plæneklip
Vivaldisvej 57
9200 Aalborg SV
CVR: 30446941
Hjemmeside