Havemand Himmerland

  • Billig havemand Himmerland - Indhent 3 gratis tilbud
  • Spar ca 20 % med 3 konkurrencedygtige tilbud
  • Få kun tilbud fra solide havemænd

Vi kan i øjeblikket ikke tilbyde tilbud

Eksempler på veje
i postnummer 9200

Kettrup Alle
Saturnvej
Hobrovej
Grøndalsvej
Jomfruen
Godtgemt
Planetvej
Havebakken
Poul Anker Bechs Vej
Løven
Drastrup Hedevej
Paletten
Halkjærvej
Hans Kirks Vej
Engdraget
Sofiendalsvej
Havekrogen
Depotvej
Pallasvej
Oxholmvej

Havemand Himmerland → Få 3 tilbud fra billige firmaer


Mosklædte lysninger

Hvis man vil have et mosklædt grønt tæppe på et fugtigt skyggefuldt sted, er der ikke noget bedre end ægte mos. Det sælges somme tider i potter for at skabe en illusion af orientalsk havestil. På det rigtige sted vil mosset komme helt af sig selv, så i stedet for at kæmpe imod det, hvorfor så ikke arbejde med det?
Der er gode chancer for, at man ikke vil få ret meget ukrudt i et fugtigt skyggefuldt hjørne, men hvis man ikke vil fjerne ukrudt ved håndkraft, kan man bruge et ukrudtsmiddel, som ikke skader mos. Der anbringes nogle pinde oven på jorden. så der ikke bliver gået på arealet, før græsset er kommet op.
Det er normalt bedst at reparere plæner om efteråret eller foråret, men så længe der kun er tale om enkelte pletter, kan det gøres om sommeren, forudsat at vejret ikke er alt for varmt, og der hele tiden vandes.

Løse belægninger med stenmel

Den løse belægning med stenmel er belægningen, der består af et fast, komprimeret lag af knuste sten, deraf navnet stenmel. Belægningen har et vandafledende fald mod brønde, andre belægninger eller et lavere liggende tilplantet areal.
Plejen sigter mod ukrudts- og mosbekæmpelse, fjernelse af blade, opfyldning, jævning og komprimering af belægningen. Opfyldning: Lunker i belægningen fyldes ud med det oprindelige materiale, hvorefter det komprimeres. Opretning: Ujævnheder i belægningen rettes op, så snart de observeres. På stier bør der være fald til begge sider.
Efter opretningen komprimeres belægningen. Rivning: Belægningen bør jævnligt rives med en løvrive, oftest i hjørnerne, så blade og andet organisk materiale ikke skaber grobund for ukrudt. Store mængder sand og blade kan tilstoppe afløb, så der kommer til at stå vand på belægningen. Rens brønde.


Faglærde havemænd fra postnr. 9200

Nordjydsk Anlægsgartneri
Jakob Knudsens Vej 14
9200 Aalborg SV
CVR: 11994490
Tlf. 98353326
Frejlev Plæneklip
Vivaldisvej 57
9200 Aalborg SV
CVR: 30446941
Tlf. 98343484
Skalborg Haveservice
Hans Kirks Vej 3
9200 Aalborg SV
CVR: 37168629
www.skalborghaveservice.dk