Billig-gartner.dk

Havemand Hillerød


Vi kan i dag ikke levere 3 tilbud

Havemand Hillerød

Hillerød
vejnavne eksempler

Maltevang
Kighusbakken
Lærkebakken
Jespervej
Isterødvejen
Hulvejen
Holmegårdsvej
Helledammen
Lyngbakken
Kapelvej
Hjortholmvej
Kagerupvej
Kighusvænget
Lauritzensvej
Kjeldsvang
Langevang
Mellemvangen
Herlevgårdsvej
Langesvej
Karlebo Markvej

Havemand Hillerød - Indhent 3 tilbud på din haveopgave


Meningen med afpudsning

Meningen med afpudsning er at forhindre planterne i at sætte frø. Men de vil forsøge alligevel, og for at få det til at lykkes, vil de udvikle endnu et blomsterflor. Man kan kalde det at snyde planterne, men jeg foretrækker at tænke på det som en forbedring af naturen eller i det mindste et forsøg på at overtale den til at være mere gavmild.
Nogle af os afpudser tidligere end andre. De meget ordentlige haveejere fjerner blomsterne, næsten før de er visne, mens andre venter, indtil blomsterne faktisk er blevet brune. Regelmæssig afpudsning er en god vane. Om sommeren kan man kontrollere sine krukker en gang om ugen og fjerne alle de blomster, som er ved at visne.

Afpudsning af planter

Hvis man er disciplineret og sørger for afpudsning, fra det første blomsterflor er ved at slutte tidligt om sommeren, og indtil planterne holder op med at sætte blomster tidligt om efteråret, kan man udjævne blomstringsperioden, så den varer fem eller seks måneder for både udplantnings- og krukkeplanter og ikke mindst de nye rosensorter.
Det virker måske lidt pertentligt, men det kan betale sig. Nybegyndere spørger mig ofte: Hvordan er det man helt nøjagtigt afpudser planterne? En ivrig havedyrker betragter det som en så naturlig ting, at det bare er noget, man gør, og som ikke behøver yderligere forklaring. Svaret er, at det afhænger af, hvilken slags blomster man har med at gøre.
En enkelt blomsterstand i enden af en lang stilk som hos pelargonier. Fjern den døde blomsterstand plus blomsterstilk. Knæk den af helt inde ved skuddet.Eksempel på havemænd fra postnr. 3400

Olesen Anlæg ApS
Trollesmindevænget 11
3400 Hillerød
CVR: 27262198
www.olesen-anlaeg.dk
Anlægsgartner Kim Maltesen
Damvejen 15
3400 Hillerød
CVR: 13829683
www.kmk-fliser.dk
Husfred haveservice
Åhøjen 4
3400 Hillerød
CVR: 29875448
www.ag-us.dk


© 2019 - www.billig-gartner.dk - Kontakt