Havemand Hillerød

  • Billig havemand Hillerød - Modtag gratis 3 tilbud
  • Få rabat (13 procent) med 3 uimodståelige tilbud
  • Du får kun tilbud fra seriøse havemænd

3 tilbud på Gartner er i øjeblikket standset

Vi dækker også
postnummer 3400

Helledammen
Jespervej
Mette Friis Have
Kagerupvej
Lütkensvej
Hulvejen
Hjortespringet
Mosevej
Nejedevej
Holmegårdsvej
Nonnebuen
Kulsviervej
Møllebakken
Langevang
Lykkesholmvej
Kildevej
Hovmosevej
Overdrevsvejen
Kirkestien
Kighusbakken

Havemand Hillerød - Indhent 3 tilbud på din haveopgave


Meningen med afpudsning

Meningen med afpudsning er at forhindre planterne i at sætte frø. Men de vil forsøge alligevel, og for at få det til at lykkes, vil de udvikle endnu et blomsterflor. Man kan kalde det at snyde planterne, men jeg foretrækker at tænke på det som en forbedring af naturen eller i det mindste et forsøg på at overtale den til at være mere gavmild.
Nogle af os afpudser tidligere end andre. De meget ordentlige haveejere fjerner blomsterne, næsten før de er visne, mens andre venter, indtil blomsterne faktisk er blevet brune. Regelmæssig afpudsning er en god vane. Om sommeren kan man kontrollere sine krukker en gang om ugen og fjerne alle de blomster, som er ved at visne.

Afpudsning af planter

Hvis man er disciplineret og sørger for afpudsning, fra det første blomsterflor er ved at slutte tidligt om sommeren, og indtil planterne holder op med at sætte blomster tidligt om efteråret, kan man udjævne blomstringsperioden, så den varer fem eller seks måneder for både udplantnings- og krukkeplanter og ikke mindst de nye rosensorter.
Det virker måske lidt pertentligt, men det kan betale sig. Nybegyndere spørger mig ofte: Hvordan er det man helt nøjagtigt afpudser planterne? En ivrig havedyrker betragter det som en så naturlig ting, at det bare er noget, man gør, og som ikke behøver yderligere forklaring. Svaret er, at det afhænger af, hvilken slags blomster man har med at gøre.
En enkelt blomsterstand i enden af en lang stilk som hos pelargonier. Fjern den døde blomsterstand plus blomsterstilk. Knæk den af helt inde ved skuddet.


Hillerød havemand eksempel:

Hillerød Grønt & Anlæg
Foderknægtsvej 3
3400 Hillerød
CVR: 18697203
Hjemmeside
JJ Havehjælp
Hestehavevej 15
3400 Hillerød
CVR: 25070437
Hjemmeside
FMT A/S
Hammersholt Erhvervspark 32
3400 Hillerød
CVR: 67300513
Hjemmeside