Havemand Hillerød

  • Billig havemand Hillerød - Modtag gratis 3 tilbud
  • Du sparer 18 procent med 3 seriøse tilbud
  • Du modtager kun tilbud fra potentielle havemænd

Vi kan for nærværende desværre ikke tilbyde tilbud

Eksempler på
vejnavne i 3400

Hjortekæret
Møllestræde
Hjortevænget
Højager
Jørgen Poulsens Have
Kløvervænget
Herredsvejen
Herluf Trollesvej
Krokusvej
Hestehavevej
Møllebakken
Kirkestien
Mette Friis Have
Kirsebærbakken
Møllerisvej
Jespervej
Markedspladsen
Mosekrogen
Lærkebakken
Mosevej

Havemand Hillerød - Indhent 3 tilbud på din haveopgave


Meningen med afpudsning

Meningen med afpudsning er at forhindre planterne i at sætte frø. Men de vil forsøge alligevel, og for at få det til at lykkes, vil de udvikle endnu et blomsterflor. Man kan kalde det at snyde planterne, men jeg foretrækker at tænke på det som en forbedring af naturen eller i det mindste et forsøg på at overtale den til at være mere gavmild.
Nogle af os afpudser tidligere end andre. De meget ordentlige haveejere fjerner blomsterne, næsten før de er visne, mens andre venter, indtil blomsterne faktisk er blevet brune. Regelmæssig afpudsning er en god vane. Om sommeren kan man kontrollere sine krukker en gang om ugen og fjerne alle de blomster, som er ved at visne.

Afpudsning af planter

Hvis man er disciplineret og sørger for afpudsning, fra det første blomsterflor er ved at slutte tidligt om sommeren, og indtil planterne holder op med at sætte blomster tidligt om efteråret, kan man udjævne blomstringsperioden, så den varer fem eller seks måneder for både udplantnings- og krukkeplanter og ikke mindst de nye rosensorter.
Det virker måske lidt pertentligt, men det kan betale sig. Nybegyndere spørger mig ofte: Hvordan er det man helt nøjagtigt afpudser planterne? En ivrig havedyrker betragter det som en så naturlig ting, at det bare er noget, man gør, og som ikke behøver yderligere forklaring. Svaret er, at det afhænger af, hvilken slags blomster man har med at gøre.
En enkelt blomsterstand i enden af en lang stilk som hos pelargonier. Fjern den døde blomsterstand plus blomsterstilk. Knæk den af helt inde ved skuddet.


Fleksible havemænd i postnr. 3400

Lykkens Have ApS
Bøgebakkevej 1
3400 Hillerød
CVR: 35036717
www.lykkenshave.dk
JJ Havehjælp
Hestehavevej 15
3400 Hillerød
CVR: 25070437
www.jjhavehjaelp.dk
SRS Multiservice ApS
Hammersholt Erhvervspark 36
3400 Hillerød
CVR: 33881134
www.srsmultiservice.dk