Billig-gartner.dk

Havemand Herlev


Der kan desværre ikke indhentes 3 tilbud i øjeblikket

Havemand Herlev

Eksempler på
2730 vejnavne

Nyvang Nordvej
Alfavej
Højbjerg Vænge
Carl Nielsens Plads
Højdiget
Hjortespringparken
Dildhaven
Kamdalen
Kastagervej
Nørrelundvej
Hyldemosen
Højderyggen
Dværgbakken
Hækmosen
Ingefærhaven
Godstedvej
Hjortespring Have
Højbuen
Krumstien
Peberhaven

Havemand Herlev. Modtag 3 gratis tilbud i løbet af 32 timer


Kampen mod Brombær og Agerpadderok

Brombær har dybtgående rødder og for vane at slå rod, ligegyldigt hvor deres skudspidser kommer i berøring med jorden. Store brombærbuske kan reduceres ved at afkorte stænglerne til længder, der er til at håndtere. Læg dem omkring de tilbageværende stængler, lad dem tørre ud en uges tid og brug derefter en ukrudtsbrænder til at brænde dem af. Svid alle nye skud fra stubben bort med ukrudtsbrænderen, så snart de dukker op.
Agerpadderok har et meget dybtgående og udbredt rodsystem, er modstandsdygtig over for ukrudtsmiddel og trives særlig godt på fugtig lerjord, selv om den kan dukke op overalt. I bede vil regelmæssig borthakning med tiden udmarve den. Hvis den dukker op i ubenyttet jord, vil hyppig klipning have samme virkning, men med meget mindre arbejdsindsats. Anbring en rodsikker barriere omkring haven, hvis det ser ud, som om den er på vej til at invadere nærliggende områder.

Almindelig vedbend og Ahorn

Almindelig vedbend er et fantastisk opholdssted for naturens egne beboere, så lad være med at udrydde den, medmindre det er strengt nødvendigt. Vedbend er ikke nogen parasit, og den skader ikke træerne, selv om den kan beskadige svage mure og stenpuds. Når man skal fjerne vedbend, skærer man den over forneden, tæt ved jorden, og derefter trækker man den løs, når den tørrer ud og bliver brun. Ny vækst fjernes ved beskæring.
Ahorn har nogle af de hurtigst voksende frøplanter, og hvis de får lov til at passe sig selv, kan de hurtigt udvikle sig til en lille beplantning. Grav frøplanterne op, mens de er meget små. Større frøplanter er svære at få op, især hvis de dukker op mellem haveplanter. Så er det bedst at save dem over tæt ved jorden. Alle nye skud fjernes, når de viser sig.Herlev havemænd eksempler:

Tays Totalservice
Hjortespringvej 48
2730 Herlev
CVR: 38045024
Tlf. 53255643
Winthers Haveservice
Herlev Hovedgade 212
2730 Herlev
CVR: 31213622
Tlf. 39662157
CPH-Brolægning
Digestykket 24
2730 Herlev
CVR: 35493085
www.xn--cph-brolgning-bgb.dk


© 2019 - www.billig-gartner.dk - Kontakt