Billig-gartner.dk

Havemand Helsinge


3 tilbud på Gartner er pt. aflyst

Havemand Helsinge

Eksempler på
vejnavne i 3200

Birkely
Petersmindevej
Kongensgavevej
Allikebakken
Kolsbæk-Byvej
Håndværkervænget
Hasselvej
Hyttegårdsvej
Bjergagervej
Lyngen
Møllevangen
Bregnevej
Farvergårdsvej
Bovænget
Egevænget
Landagerkrogen
Brombærvænget
Hougårdsvej
Kagerupvej
Kirsebærhaven

Havemand Helsinge. Få helt gratis 3 godkendte tilbud


Næring til havens planter

Vi mennesker indtager tre regulære måltider om dagen, men planterne foretrækker at græsse. Lidt og ofte holder de mest af. De optager ikke føde i fast form; de fine rodhår suger den næring, der er opløst i vand i jorden. Når planter vokser frit i jorden, er det ikke noget problem for dem at finde deres egen føde.
Deres rødder breder sig over et stort område, mens de leder. I en godt klargjort jord kan man let klare sig med at gøde bede bare en eller to gange om året for at supplere forsyningerne.
Næringsstoffer, der ikke bruges med det samme, bindes af lerpartikler og humus, og det passer godt med, at jo mere ler og humus, der er i jorden, jo mere næringsstof kan den rumme. Det er derfor ler- og muldjorder er så frodige. I jordtyper, hvor der ikke er ret meget ler eller humus (som i rå sandjord), vil overskudsnæring blive vasket direkte ud af jorden med regnen.

Langtidsvirkende gødninger

Hvis man har en tendens til at glemme den flydende gødning, så brug langtidsvirkende næringspinde eller granulat i stedet for. Den langtidsvirkende gødning blandes med jorden, når man potter planterne om foråret, eller den tilsættes ny jord, hvis man topdresser etablerede planter i krukker.
Ellers kan man bare stikke gødningspinde ned langs siderne i sine krukker om foråret eller få uger efter potning. Og læs brugsanvisningen - jo større krukken er, jo flere pinde skal man bruge for at få den rette dosis, og nogle mærker holder hele sæsonen, andre gør ikke.
Planter i krukker har brug for flydende gødning i hele deres vækstperiode, fra forår til sen sommer. Planter, der vokser hele året (fx stueplanter i varme stuer), kan bruge lidt gødning engang imellem om vinteren, selv om de ikke bruger så meget som om foråret og sommeren.Eksempler på havemænd i postnummer 3200

Lykkedal Total-Entreprise
Skadebakken 30
3200 Helsinge
CVR: 19072045
www.flemminglykkedal.dk
Najo Gruppen
Kagerup Stationsvej 12
3200 Helsinge
CVR: 29896097
www.najo.dk
Anette´s Gartnerservice
Græstedvej 20
3200 Helsinge
CVR: 33545797
Tlf. 27126744


© 2019 - www.billig-gartner.dk - Kontakt