Billig-gartner.dk

Havemand Helsingør

Der kan ikke fås 3 tilbud pt.

Havemand Helsingør - Spar mindst 32 pct på havearbejdeTips og tricks til haven

Barrierer og fælder: Insektlak kan pensles på træstammer, pottekanter og bordbenene i væksthuset, eller der kan opsættes fangstbånd for at holde larver og skadelige krybende insekter væk. Brug omvendte skaller af grapefrugt eller ølfælder til snegle og feromonfælder (kunstige hormoner) til insekter for at undgå ormstukne æbler og blommer.
Hæng gule fangstplader op i væksthuset for at lokke flyvende insekter som mellus og trips til. Beskyt bærfrugt mod fugle ved at bruge et særligt fuglenet, som fuglene ikke kan komme til at sidde fast i.
Insektskærme: Læg skærmende væv over gulerødder og medlemmer af kålfamilien fra udplantningstidspunktet og frem for at holde insekter som gulerodsfluen og den hvide kålsommerfugl ude.Fiberdug og blandingskultur

Fiberdug: Dæk tidlige grøntsager med vævet fiberdug for at beskytte mod blæst, koldt vejr og flyvende skadegørere som duer. Husk at fjerne fiberdugen for at give insekterne mulighed for bestøvning, når de første blomster viser sig på planter som havebønne og squash. Lad ikke fiberdugen ligge over planterne, når vejret er varmt, og de har brug for god luftcirkulation.
Blandingskultur: Det påstås, at fløjlsblomst mellem tomater, hvidløg under roser og blomsterkarse omkring frugttræer og i urtehaven afskrækker skadegørere. Måske udsender ledsageplanterne afskrækkende stoffer, måske tiltrækker de mange nyttedyr. Det fungerer for nogle haveejere, så det er forsøget værd. Oversigter over planter til blandingskultur kan fx findes på internettet.Eksempler på
vejnavne i 3000:
Rahbeksvej
Mariavej
Møllevænget
Violvej
Mimersvej
Prøvestensvej
Ll Lundegade
Ryesvej
Kløvervej
Ulstruphave
Kastanievej
Lathyrusvej
Vinkelvej
Uffesvej
Lerbakkevej
Højstrupvej
Åkjærsvej
Kronborg
Søndre Strandvej
Ulstrupparken

Billig rengøring 3 tilbud

Billig VVS


Dygtige havemænd fra postnr. 3000

Haveplejer
Nordvej 3
3000 Helsingør
CVR:
www.haveplejer.dk
Topkapning.dk
Rødegårdsvej 3
3000 Helsingør
CVR:
www.topkapning.dk
Danas have - Tegning & Anlæg ApS
Strandgade 35
3000 Helsingør
CVR:
www.danashave.com


© 2019 - www.billig-gartner.dk - CVR-nr. 31135915 - Kontakt