✅Havemand Helsingør

  • Billig havemand Helsingør - Bestil gratis 3 tilbud

  • Spar ca 49 pct med 3 storslåede tilbud

  • Du får kun tilbud fra certificerede havemænd

3 tilbud på Gartner er lige nu aflyst

✅Havemand Helsingør - Spar mindst 32 pct på havearbejde✅Tips og tricks til haven

Barrierer og fælder: Insektlak kan pensles på træstammer, pottekanter og bordbenene i væksthuset, eller der kan opsættes fangstbånd for at holde larver og skadelige krybende insekter væk. Brug omvendte skaller af grapefrugt eller ølfælder til snegle og feromonfælder (kunstige hormoner) til insekter for at undgå ormstukne æbler og blommer.
Hæng gule fangstplader op i væksthuset for at lokke flyvende insekter som mellus og trips til. Beskyt bærfrugt mod fugle ved at bruge et særligt fuglenet, som fuglene ikke kan komme til at sidde fast i.
Insektskærme: Læg skærmende væv over gulerødder og medlemmer af kålfamilien fra udplantningstidspunktet og frem for at holde insekter som gulerodsfluen og den hvide kålsommerfugl ude.

Der kan ikke indhentes 3 tilbud for nærværendeFiberdug og blandingskultur

Fiberdug: Dæk tidlige grøntsager med vævet fiberdug for at beskytte mod blæst, koldt vejr og flyvende skadegørere som duer. Husk at fjerne fiberdugen for at give insekterne mulighed for bestøvning, når de første blomster viser sig på planter som havebønne og squash. Lad ikke fiberdugen ligge over planterne, når vejret er varmt, og de har brug for god luftcirkulation.
Blandingskultur: Det påstås, at fløjlsblomst mellem tomater, hvidløg under roser og blomsterkarse omkring frugttræer og i urtehaven afskrækker skadegørere. Måske udsender ledsageplanterne afskrækkende stoffer, måske tiltrækker de mange nyttedyr. Det fungerer for nogle haveejere, så det er forsøget værd. Oversigter over planter til blandingskultur kan fx findes på internettet.Der kan ikke fås 3 tilbud i øjeblikketBillig rengøring 3 tilbud

Del denne side:

Hej! Husker du at...
... du ligeledes kan sikre dig 2-3 generøse tilbud på en fleksibel træfælder fra Helsingør.

Mandag d. 4/7-22

Anmeldelse
.

Få kontakt med havemænd fra 3000 Helsingør


Anlægsgartner JC

Pontoppidansvej 13
3000 Helsingør
CVR: 39504847
Tlf. 30112676© 2022 - www.billig-gartner.dk - CVR-nr. 31135915 - Kontakt