Havemand Hellerup

  • Billig havemand Hellerup - Få 3 gratis tilbud
  • Du sparer 28 procent med 3 uimodståelige tilbud
  • Du modtager kun tilbud fra effektive havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud" indtil videre indstillet

Postnummer 2900
vejnavne

Højsgårds Alle
Phistersvej
Ole Olsens Alle
Fragariavej
Fannys Alle
Esthersvej
Bernstorffsvej
Brodersens Alle
Højsgårds Have
Alrunevej
Lundedalsvej
Ellebakken
Kildedalen
Eggersvej
Bengtasvej
Bregnegårdsvej
Annasvej
Lundely
Julianehåbsvej
Gjørlingsvej

Havemand Hellerup - Modtag 3 favorable tilbud - gratis


Priklejord, blomsterjord, vandplantejord

Et voksemedium er det materiale, planterne vokser i. For planterne, der vokser frit udplantet i haven, er det som regel den oprindelige jord, men for planter i potter og krukker kan der indgå mange forskellige bestanddele, både organiske og uorganiske.
De uorganiske voksemedier kaldes også ofte for inaktive voksemedier, da de ikke i sig selv er i stand til hverken at frigøre eller binde næringsstoffer som fx stenuld. Blandingerne har forskellige betegnelser, fx så- og priklejord, blomsterjord, vandplantejord, orkidéjord, pottemuld mv.
I mange af dem er hovedbestanddelen spagnum/tørv. Der er iblandet gødning, så planterne har en madpakke med i starten. Desuden kan der være iblandet andre materialer som gør jorden luftig, fx kokosfibre, leca, stenuld eller bark. Ler kan iblandes, så voksemedier bedre holder på næringen.

Færdigblandede voksemedier

Voksemedier købes normalt i poser eller sække, og man kan købe plantesække, som man bl.a. bruger til tomater. Fælles for alle de færdigblandede voksemedier er, at de er fri for ukrudt og sygdomme og skadedyr. Efter en måneds tid skal planter, der vokser i de færdigblandede voksemedier, have næring.
Denne næring skal de gerne have i form af flydende gødning, der er letopløseligt og dermed hurtigt optageligt for planterne. Planter i potter, krukker og plantesække er nemlig både sultne og dybt afhængige af, at de får vand og næring til tiden. Rødderne har ikke mulighed for at afsøge jorden uden for plantebeholderen for vand og næring.


Lokal havemand fra 2900

Handyman.dk
Svejagervej 15
2900 Hellerup
CVR: 26365252
Hjemmeside
M. Thomsen Anlæg & Haveservice
Lyngbyvej 231
2900 Hellerup
CVR: 25581482
Hjemmeside
Gartner Flemming Lyneborg
Sundvej 1
2900 Hellerup
CVR: 10285046
Hjemmeside