Havemand Hellerup

  • Billig havemand Hellerup - Indhent gratis 3 tilbud
  • Få 14 procent rabat med 3 konkrete tilbud
  • Modtag kun tilbud fra velrenommerede havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud" pt. ikke tilgængelig

Eksempler på veje
fra Hellerup

Fristedet
Løvsangervej
Brodersens Alle
Gammel Vartov Vej
Jacobsens Alle
Hagens Alle
Kildegårds Have
Lyngbyvej
Kildegårdsvænget
Esthersvej
Fragariavej
Bengtasvej
Barsehøj
Kirkehøj
Carolinevej
Niels Andersens Vej
Dæmringsvej
Nerievej
Mantziusvej
Havslundevej

Havemand Hellerup - Modtag 3 favorable tilbud - gratis


Priklejord, blomsterjord, vandplantejord

Et voksemedium er det materiale, planterne vokser i. For planterne, der vokser frit udplantet i haven, er det som regel den oprindelige jord, men for planter i potter og krukker kan der indgå mange forskellige bestanddele, både organiske og uorganiske.
De uorganiske voksemedier kaldes også ofte for inaktive voksemedier, da de ikke i sig selv er i stand til hverken at frigøre eller binde næringsstoffer som fx stenuld. Blandingerne har forskellige betegnelser, fx så- og priklejord, blomsterjord, vandplantejord, orkidéjord, pottemuld mv.
I mange af dem er hovedbestanddelen spagnum/tørv. Der er iblandet gødning, så planterne har en madpakke med i starten. Desuden kan der være iblandet andre materialer som gør jorden luftig, fx kokosfibre, leca, stenuld eller bark. Ler kan iblandes, så voksemedier bedre holder på næringen.

Færdigblandede voksemedier

Voksemedier købes normalt i poser eller sække, og man kan købe plantesække, som man bl.a. bruger til tomater. Fælles for alle de færdigblandede voksemedier er, at de er fri for ukrudt og sygdomme og skadedyr. Efter en måneds tid skal planter, der vokser i de færdigblandede voksemedier, have næring.
Denne næring skal de gerne have i form af flydende gødning, der er letopløseligt og dermed hurtigt optageligt for planterne. Planter i potter, krukker og plantesække er nemlig både sultne og dybt afhængige af, at de får vand og næring til tiden. Rødderne har ikke mulighed for at afsøge jorden uden for plantebeholderen for vand og næring.


Eksempel på havemænd fra 2900 Hellerup

M. Thomsen Anlæg & Haveservice
Lyngbyvej 231
2900 Hellerup
CVR: 25581482
Tlf. 20915878
Gartner Flemming Lyneborg
Sundvej 1
2900 Hellerup
CVR: 10285046
J. Brock & søn A/S
Bernstorffsvej 68
2900 Hellerup
CVR: 17118439
www.j-brock-son.dk