Havemand Hedensted

  • Billig havemand Hedensted - Indhent gratis 3 tilbud
  • Du sparer 31 pct med 3 gennemarbejdede tilbud
  • Få kun tilbud fra veletablerede havemænd

Der kan desværre ikke bestilles 3 tilbud for nærværende

Vi dækker også
postnummer 8722

Veronavej
Bækketoften
Løsningvej
Rævebakken
Tonysalle
Parallelvej
Skovbrynet
Stadion Alle
Gedevejlevej
Bækkeskovvej
Præstebrovej
Tingvej
Hecovej
Grønningen
Myntevej
Skovparken
Eskebjergvej
Violvej
Bytorvet
Kærvej

Havemand Hedensted - Få den bedste pris med 3 tilbud


Plæner af vilde blomster

En plæne af vilde blomster er bare et stykke græs, der ikke er helt så kort som normalt - lad os sige 5 cm i stedet for 2,5 cm - hvor man kan lokke små vilde blomster til at trives, fx primulaer, violer og kodriver. Nogle mennesker vil også gerne have tveskægget ærenpris, kløvere og andre planter, som en traditionel haveejer anser for plæneukrudt.
Man kan enten lade de vilde planter dukke op af sig selv og derefter fjerne dem af dem, man ikke vil have, eller man kan plante de vilde blomster, man gerne vil have ud i plænen om foråret; derefter vil de selvså sig, når de først har etableret sig.
En plæne med vilde blomster skal ikke gødes, men den skal klippes regelmæssigt, selvom den får lov at blive højere end normalt. Man kan ikke sammenligne en plæne med vilde blomster med en blomstereng; den sidstnævnte består af høje vilde blomster i langt græs.

Kløverplæner

Kløver er den slags ukrudt, som traditionelle plæneelskere bruger år på at forsøge at fjerne fra en pæn plæne, men i sig selv udgør hvidkløver en glimrende plæne. Det sås med frø, der kan købes i frøposer, på samme måde som en normal græsplæne.
Det er ikke nær så besværligt som græs - kløver bliver ved med at være grøn, når vejret er tørt, og græsset ligner hø, og når kløveren har nået sin fulde højde, er den ikke mere end 5-8 cm, så den skal ikke klippes regelmæssigt. Hvis man sår kløver og græs sammen, vil man få en mere traditionelt udseende plæne, der skal klippes, men den gøder sig selv; kløvers rødder binder kvælstof fra luften og beriger jorden.
Kløver er en eneste stor blomst om sommeren og tiltrækker mange bier, så hvis man vil lave en plæne, som børn kan lege på, kan man blot klippe blomsterhovederne af for at undgå, at børnene stikkes af bierne.


Her er de bedste havemænd

MWA Service
Nederholmsvej 48
8722 Hedensted
CVR: 37827312
Tlf. 25465640
Hedensted Planteskole
Gesagervej 108
8722 Hedensted
CVR: 74587011
Anlægsgartner Søren Sørensen
Mosevænget 8
8722 Hedensted
CVR: 27198368
Tlf. 75891917