Havemand Hedensted

  • Billig havemand Hedensted - Få gratis 3 tilbud
  • Få ca 19 procent i rabat med 3 bæredygtige tilbud
  • Få kun tilbud fra potentielle havemænd

Vi kan pt. desværre ikke levere tilbud

8722 Hedensted
vejnavne

Kærvej
Rolighedsvej
Kollen
Hyben Alle
N C Hüttels Vej
Dalbylunden
Østerbrogade
Pile Alle
Gåskjærholm
Stjernegårdsvej
Hvedelunden
Energivej
Solbuen
Mimersvej
Thorsvej
Mosetoften
Nymarksvej
Lunavej
Lild Møllevej
Bøgelunden

Havemand Hedensted - Få den bedste pris med 3 tilbud


Plæner af vilde blomster

En plæne af vilde blomster er bare et stykke græs, der ikke er helt så kort som normalt - lad os sige 5 cm i stedet for 2,5 cm - hvor man kan lokke små vilde blomster til at trives, fx primulaer, violer og kodriver. Nogle mennesker vil også gerne have tveskægget ærenpris, kløvere og andre planter, som en traditionel haveejer anser for plæneukrudt.
Man kan enten lade de vilde planter dukke op af sig selv og derefter fjerne dem af dem, man ikke vil have, eller man kan plante de vilde blomster, man gerne vil have ud i plænen om foråret; derefter vil de selvså sig, når de først har etableret sig.
En plæne med vilde blomster skal ikke gødes, men den skal klippes regelmæssigt, selvom den får lov at blive højere end normalt. Man kan ikke sammenligne en plæne med vilde blomster med en blomstereng; den sidstnævnte består af høje vilde blomster i langt græs.

Kløverplæner

Kløver er den slags ukrudt, som traditionelle plæneelskere bruger år på at forsøge at fjerne fra en pæn plæne, men i sig selv udgør hvidkløver en glimrende plæne. Det sås med frø, der kan købes i frøposer, på samme måde som en normal græsplæne.
Det er ikke nær så besværligt som græs - kløver bliver ved med at være grøn, når vejret er tørt, og græsset ligner hø, og når kløveren har nået sin fulde højde, er den ikke mere end 5-8 cm, så den skal ikke klippes regelmæssigt. Hvis man sår kløver og græs sammen, vil man få en mere traditionelt udseende plæne, der skal klippes, men den gøder sig selv; kløvers rødder binder kvælstof fra luften og beriger jorden.
Kløver er en eneste stor blomst om sommeren og tiltrækker mange bier, så hvis man vil lave en plæne, som børn kan lege på, kan man blot klippe blomsterhovederne af for at undgå, at børnene stikkes af bierne.


Eksempler på Hedensted havemand

Anlægsgartner Søren Sørensen
Mosevænget 8
8722 Hedensted
CVR: 27198368
Hjemmeside
Evasminde Træ & Stubservice
Urlev Kirkevej 5
8722 Hedensted
CVR: 15328185
Hjemmeside
​Vindalgaard Stauder
Vesterbyvej 13
8722 Hedensted
CVR: 10759730
Hjemmeside