Havemand Hedensted

  • Billig havemand Hedensted - Indhent 3 gratis tilbud
  • Du sparer 25 procent med 3 gode tilbud
  • Få kun tilbud fra engagerede havemænd

Vi kan for nærværende ikke tilbyde tilbud

Eksempler på veje
i postnummer 8722

Stationsvej
Ringvænget
Eskebjergvej
Kirkegade
Præstebrovej
Højløkkevej
Tangevej
Åløkkevej
Mørtelvej
Bakken
Bjerregade
Vejlevej
Kløvervej
Østerskovvej
Tømmertoften
Grønnevang
Mimersvej
Ll Dalbyvej
Østerbrogade
Hvedelunden

Havemand Hedensted - Få den bedste pris med 3 tilbud


Plæner af vilde blomster

En plæne af vilde blomster er bare et stykke græs, der ikke er helt så kort som normalt - lad os sige 5 cm i stedet for 2,5 cm - hvor man kan lokke små vilde blomster til at trives, fx primulaer, violer og kodriver. Nogle mennesker vil også gerne have tveskægget ærenpris, kløvere og andre planter, som en traditionel haveejer anser for plæneukrudt.
Man kan enten lade de vilde planter dukke op af sig selv og derefter fjerne dem af dem, man ikke vil have, eller man kan plante de vilde blomster, man gerne vil have ud i plænen om foråret; derefter vil de selvså sig, når de først har etableret sig.
En plæne med vilde blomster skal ikke gødes, men den skal klippes regelmæssigt, selvom den får lov at blive højere end normalt. Man kan ikke sammenligne en plæne med vilde blomster med en blomstereng; den sidstnævnte består af høje vilde blomster i langt græs.

Kløverplæner

Kløver er den slags ukrudt, som traditionelle plæneelskere bruger år på at forsøge at fjerne fra en pæn plæne, men i sig selv udgør hvidkløver en glimrende plæne. Det sås med frø, der kan købes i frøposer, på samme måde som en normal græsplæne.
Det er ikke nær så besværligt som græs - kløver bliver ved med at være grøn, når vejret er tørt, og græsset ligner hø, og når kløveren har nået sin fulde højde, er den ikke mere end 5-8 cm, så den skal ikke klippes regelmæssigt. Hvis man sår kløver og græs sammen, vil man få en mere traditionelt udseende plæne, der skal klippes, men den gøder sig selv; kløvers rødder binder kvælstof fra luften og beriger jorden.
Kløver er en eneste stor blomst om sommeren og tiltrækker mange bier, så hvis man vil lave en plæne, som børn kan lege på, kan man blot klippe blomsterhovederne af for at undgå, at børnene stikkes af bierne.


Eksempler på Hedensted havemand

MWA Service
Nederholmsvej 48
8722 Hedensted
CVR: 37827312
Hjemmeside
Hedensted Planteskole
Gesagervej 108
8722 Hedensted
CVR: 74587011
Hjemmeside
Evasminde Træ & Stubservice
Urlev Kirkevej 5
8722 Hedensted
CVR: 15328185
Hjemmeside