Havemand Hedehusene

  • Billig havemand Hedehusene - Modtag 3 gratis tilbud
  • Få 22 procent rabat med 3 skræddersyede tilbud
  • Modtag kun tilbud fra energiske havemænd

3 tilbud på Gartner er i dag indstillet

Vejnavne i
postnummer 2640

Nørrekær
Brøndvej
Brandhøjgårdsvej
Haveforen. Bakkevej
Herringløsevej
Granagervej
Jernalderen
Frederiksvej
Georg Hansens Ager
Berberisvej
M W Gjøes Vej
Nordvang
Knudsvej
Poul Hansens Vænge
Ludvig Finds Vej
Fyrrevang
Korshavevej
Ingersvej
Birkevang
Maglehøjgårdsvej

Havemand Hedehusene - Få 3 aktuelle tilbud og spar 22%


Ukrudtets taktik

Problemet med ukrudt er, at det konkurrerer med haveplanterne om føde, vand og især lys. Det vokser hurtigere end dyrkede planter, og når det dækker yndlingsplanterne, afskæres de fra lyset. Det enten udhungrer eller stresser planterne så meget, at de bliver syge.
Ukrudtet efterlader også de dyrkede planter til sneglenes nåde, og sneglene siger altid ja tak til et dejligt ukrudtsfyldt plantedække. Der findes to forskellige ukrudtstyper, som angriber på hver deres måde. Og de skal behandles forskelligt. Enårigt ukrudt er det, der udvikler sig hvert år fra frø, og som kun lever en enkelt vækstsæson.
Det spirer ved lavere temperaturer end de fleste haveplanter, og da det udvikler sig fra frø til fuldt udviklet plante på det sted, det spirer, standses det ikke i væksten på samme måde som haveplanter efter en ud-/omplantning.

Et forspring i overlevelsesracet

En del enårigt ukrudt, som brandbæger, udvikler adskillige generationer af frøplanter hvert år, og dermed breder det sig endnu hurtigere. Flerårigt ukrudt har underjordiske reserver i form af overvintrende rødder eller jordstængler, der gør det muligt for det at komme hurtigt i gang om foråret.
Dette ukrudt har specialiseret sig i at lade sine rødder indfiltrere buskenes og staudernes rødder, så det er svært at slippe af med. Selv om det vokser, hvor man kan få fat i det, hager det sig som regel fast til livet med næb og kløer.
Nogle af ukrudtsplanterne, som mælkebøtte og skræppe, kan graves op uden alt for meget besvær. Dem, man skal bekymre sig om, er dem, der breder sig ved hjælp af et invaderende netværk af rødder eller jordstængler. Det er denne metode, der gør agersnerle, skvalderkål, kvik og japanpileurt nærmest ustoppelige


Hedehusene havemand eksempler:

T.T. Anlægsgartneri ApS
Skelvej 8
2640 Hedehusene
CVR: 32945732
Hjemmeside
Havemand Olsen
Frihedsvej 20
2640 Hedehusene
CVR: 14989668
Hjemmeside
MJ-Service
Flintevænget 23
2640 Hedehusene
CVR: 26821703
Hjemmeside