Havemand Haslev

  • Billig havemand Haslev - Modtag 3 gratis tilbud
  • Få rabat (25 %) med 3 bundsolide tilbud
  • Få kun tilbud fra faguddannede havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud" i dag aflyst

Postnummer 4690
vejnavne

Kirsebærhøjen
Søtorupvej
Nygårdsvej
Teestrupvej
Turebyholmvej
Slettehusvej
Kværredevej
Kildebakkevej
Spurvestræde
Kildebovej
Nyparken
Slettehavevej
Årløse Bygade
Skovbrynet
Violvej
Rørdalen
Vestervang
Lærkehøjen
Skovholmslundvej
Høstenvej

Billig Havemand Haslev - Få gratis 3 konkrete gartnertilbud


Sorte bladlus

De ligner tykke, fede, grønne bladlus og findes som oftest om sommeren som store, saftsugende kolonier i skudspidsen på fx hyld og bønne - især valsk bønne. Som ved alle saftsugende, store kolonier af bladlus svækkes planten; det kan også forhindre. at der sættes bælge på de valske bønner.
Fugle er ikke særlig begejstrede for dem (det forstår man godt), så den sædvanlige måde at komme af med dem på er, at fjerne skudspidsen på de valske bønner, når de har sat en god mængde bælge, og så snart man ser den første lus. Ved at beskære hylden kan man fjerne kolonier af sorte bladlus uden at skade planten.
Sygdomme er planteproblemer, der er forårsaget af svampe, bakterier og virus. De første to fremmes især af vejrliget - svampe elsker fugtigt vejr - og virus kan overføres af insekter. Virus slår sjældent planter ihjel; det gør svampe og bakterier.

Mellus

Mellus (der ofte kaldes hvide fluer) er saftsugende væksthusskadegørere, der minder om bittesmå pilformede hvide møl. De flyver op fra planterne i skyer, hvis de forstyrres, og de er særlig glade for fuchsia og tomat.
Når de er i hvile, samler de sig på bladundersiderne, hvor der ikke er ret meget lys, og det er her, man også kan se de små knappenålshovedlignende skæl, hvorfra den næste generation klækkes. En af de bedste måder at bekæmpe mellus på er at hænge gule klæbeplanter op i væksthuset og derefter ryste planterne forsigtigt, så mellusene flyver op.
Eller dyrk en tobaksplante i en ampel; mellusene vil søge hen til den og derefter kan man lade den falde ned i en plasticpose og slippe af med mange mellus på en gang. Når det er meget varmt, kan man finde mellus på fuchsier i haven, men mellus på kålplanter er en speciel art, der kun angriber kålfamiliens medlemmer.


Lokal havemand fra 4690

RH Haveservice ApS
Anemonevej 2 A
4690 Haslev
CVR: 30547551
Hjemmeside
ALP-Haveservice
Bregentvedvej 45
4690 Haslev
CVR: 36608439
Hjemmeside
Bransholm Anlæg ApS
Kløvervænget 12
4690 Haslev
CVR: 35839585
Hjemmeside