✅Havemand Haslev

  • Billig havemand Haslev - Bestil 3 gratis tilbud

  • Få rabat (30 %) med 3 favorable tilbud

  • Modtag kun tilbud fra dedikerede havemænd

Der kan desværre ikke bestilles 3 tilbud indtil videre

✅Billig Havemand Haslev - Få gratis 3 konkrete gartnertilbud✅Sorte bladlus

De ligner tykke, fede, grønne bladlus og findes som oftest om sommeren som store, saftsugende kolonier i skudspidsen på fx hyld og bønne - især valsk bønne. Som ved alle saftsugende, store kolonier af bladlus svækkes planten; det kan også forhindre. at der sættes bælge på de valske bønner.
Fugle er ikke særlig begejstrede for dem (det forstår man godt), så den sædvanlige måde at komme af med dem på er, at fjerne skudspidsen på de valske bønner, når de har sat en god mængde bælge, og så snart man ser den første lus. Ved at beskære hylden kan man fjerne kolonier af sorte bladlus uden at skade planten.
Sygdomme er planteproblemer, der er forårsaget af svampe, bakterier og virus. De første to fremmes især af vejrliget - svampe elsker fugtigt vejr - og virus kan overføres af insekter. Virus slår sjældent planter ihjel; det gør svampe og bakterier.Mellus

Mellus (der ofte kaldes hvide fluer) er saftsugende væksthusskadegørere, der minder om bittesmå pilformede hvide møl. De flyver op fra planterne i skyer, hvis de forstyrres, og de er særlig glade for fuchsia og tomat.
Når de er i hvile, samler de sig på bladundersiderne, hvor der ikke er ret meget lys, og det er her, man også kan se de små knappenålshovedlignende skæl, hvorfra den næste generation klækkes. En af de bedste måder at bekæmpe mellus på er at hænge gule klæbeplanter op i væksthuset og derefter ryste planterne forsigtigt, så mellusene flyver op.
Eller dyrk en tobaksplante i en ampel; mellusene vil søge hen til den og derefter kan man lade den falde ned i en plasticpose og slippe af med mange mellus på en gang. Når det er meget varmt, kan man finde mellus på fuchsier i haven, men mellus på kålplanter er en speciel art, der kun angriber kålfamiliens medlemmer.

Få 3 gratis tilbud fra Fagexperten

Billig VVS

Billig flyttefirma flyttemand tilbud

Veje 4690 Haslev:
Skovdalen
Kirkevænget
Ingolfs Have
Nøddevænget
Munkeskovvej
Turebylundvej
Ådalen
Nyparken
Ny Næstvedvej
Villavej
Pasbjergvej
Ulsevej
Lærkehøjen
Lupinvej
Slettehavevej
Søgårdsvej
Kelstrupvej
Kildebovej
Nyvej
Parkvej

Anmeldelse
.

Vi finder de mest egnede havemænd


Haveentreprenør P. Højlund

Bråbyvej 83
4690 Haslev
CVR: 31326656
Tlf. 56313611© 2021 - www.billig-gartner.dk - CVR-nr. 31135915 - Kontakt