Billig-gartner.dk

Havemand Halsnæs


3 tilbud er ikke i drift lige nu

Postnummer 3310
vejnavne

Myrbjergvej
Lucernevangen
Kildemoseparken
Havrevangen
Petuniavej
Femkløvervej
Dalsvinget
Nøddevænget
Astersvej
Højagervej
Brødlandsvej
Kildehøjvej
Duestien
Fasanstien
Kildemosevej
Egevangen
Elmevangen
Bakketoften
Natviolvej
Anekærstien

Havemand Halsnæs kommune - Billig gartner - 3 gratis tilbud


Beskæring af træer og buske

Hvis der er noget, haveejere kan blive rygende uenige om, er det beskæring, men når man først er gået i gang, er det ikke halvt så kompliceret, som folk vil gøre det til. Mange planter skal slet ikke eller kun sjældent beskæres, så det er altid en god ide at standse op og spørge sig selv, hvorfor man i det hele taget synes, at man skal beskære.
Træagtige planter med en forgrenet struktur som buske, roser og frugttræer er dem, der har størst behov for beskæring. Man vil måske gerne hjælpe en velformet plante med at holde formen eller undgå, at buske bliver for store og uregerlige, eller måske vil man gerne have roser og æbletræer til at sætte flere blomster og mere frugt. Man er også nødt til at beskære for at fjerne døde, beskadigede eller syge skud.

Mindre beskæringsopgaver

Det burde ikke være vanskeligt at holde træer i form. Når man køber dem i planteskolen, er den første formning allerede foretaget, og der er derfor ikke meget behov for efterfølgende beskæring.
Hvis man har ældre træer, der kaster for meget skygge, kan man skære de nederste grene af for at hæve kronen, eller udtynde toppen, men krævende beskæring er det bedst at overlade til en anlægsgartner.
Man foretager sandsynligvis mange mindre beskæringsopgaver hver eneste dag om sommeren, uden at man tænker over det. Når man former en ung plante, som man selv har formeret af frø eller stikling, eller når man afpudser visne blomster, ja, selv når man klipper sin hæk: Det er alt sammen beskæring.Få kontakt til de bedste havemænd

Sørøgel
Amtsvejen 5
3310 Ølsted
CVR: 26320453
Tlf. 47777067
Gartner Kristian Friis
Frederikssundsvej 92
3310 Ølsted
CVR: 21711985
De Raske Drenge v/Marian Tudor
Kornblomstvej 4
3310 Ølsted
CVR: 36589167
Tlf. 41679916


© 2019 - www.billig-gartner.dk - Kontakt