Havemand Halsnæs

  • Billig havemand Halsnæs - Indhent gratis 3 tilbud
  • Få rabat (30 %) med 3 reelle tilbud
  • Modtag kun tilbud fra solide havemænd

3 tilbud på Gartner er lige nu standset

Veje i postnummer 3310

Havrevangen
Fjordbakken
Maxivej
Byvej
Kornblomstvej
Fjordvænget
Moseskellet
Hillerødvej
Islandsvej
Hermelinvej
Birkevænget
Hirsevænget
Kildemoseparken
Kildebakkerne
Jacobsvej
Bavnager
Kildesvinget
Fuglehalvej
Nøddevænget
Dortheasvej

Havemand Halsnæs kommune - Billig gartner - 3 gratis tilbud


Beskæring af træer og buske

Hvis der er noget, haveejere kan blive rygende uenige om, er det beskæring, men når man først er gået i gang, er det ikke halvt så kompliceret, som folk vil gøre det til. Mange planter skal slet ikke eller kun sjældent beskæres, så det er altid en god ide at standse op og spørge sig selv, hvorfor man i det hele taget synes, at man skal beskære.
Træagtige planter med en forgrenet struktur som buske, roser og frugttræer er dem, der har størst behov for beskæring. Man vil måske gerne hjælpe en velformet plante med at holde formen eller undgå, at buske bliver for store og uregerlige, eller måske vil man gerne have roser og æbletræer til at sætte flere blomster og mere frugt. Man er også nødt til at beskære for at fjerne døde, beskadigede eller syge skud.

Mindre beskæringsopgaver

Det burde ikke være vanskeligt at holde træer i form. Når man køber dem i planteskolen, er den første formning allerede foretaget, og der er derfor ikke meget behov for efterfølgende beskæring.
Hvis man har ældre træer, der kaster for meget skygge, kan man skære de nederste grene af for at hæve kronen, eller udtynde toppen, men krævende beskæring er det bedst at overlade til en anlægsgartner.
Man foretager sandsynligvis mange mindre beskæringsopgaver hver eneste dag om sommeren, uden at man tænker over det. Når man former en ung plante, som man selv har formeret af frø eller stikling, eller når man afpudser visne blomster, ja, selv når man klipper sin hæk: Det er alt sammen beskæring.


Vi opsporer de bedste havemænd

Hus- og Haveservice
Nordvej 2
3310 Ølsted
CVR: 10719038
Tlf. 47777211
Havespecialisten
Lille Havelsevej 98
3310 Ølsted
CVR: 37808962
Tlf. 21465363
Tolstrup Service
Lille Havelsevej 104
3310 Ølsted
CVR: 27731112