Havemand Haderslev

  • Billig havemand Haderslev - Få 3 gratis tilbud
  • Få ca 14 procent i rabat med 3 fantastiske tilbud
  • Du får kun tilbud fra engagerede havemænd

Det er desværre ikke muligt at bestille 3 tilbud for nærværende

Vejnavne i
postnummer 6100

Klintevej
Nyhavevej
Lindøvej
Kulhavnsvej
Marstrup Bygade
Korsvej
Møllegyde
Moltrup Bygade
Landgangen
Hyrup Bygade
Højgårdhave
Jørlhagevej
Odinsvej
Lundsvej
Klokkedal
Paludan-Müllers Vej
Kløvervej
Keldetvej
Hoptrup Kirkeby
Klostervænget

Havemand Haderslev - 3 tilbud - dem får du lige her!


Forårsløgvækster

Forårsløgvæksterne er blomster, der anvendes i bede og beplantninger mellem andre planter, udelukkende for at skabe en større blomsterrigdom. Forårsløgvæksterne er de løg- og knoldplanter, der købes og sættes (plantes) fra midten af august til starten af december.
De er fuldt hårdføre. Blandt forårsløgvæksterne er der som regel årets første blomster, men også nogle af de sidste. Efterårsblomstrende krokus og høst tidløs hører til denne gruppe, da deres evne til at overleve består i, at de om foråret sætter blade på samme tid som resten af gruppen.
Til gengæld sætter de blomster uden blade om efteråret. Plejen sigter mest på, at løgvæksterne får lov til at fuldføre deres livscyklus med bladsætning, blomstring, opbygning af næringsreserver og nedvisning. Udplantning: Jorden tilføres 5 cm groft lerfrit grus ved plantning, da løgene bør stå i veldrænet, luftig jord.

Ukrudtsbekæmpelse og nedklipning

Løgene sættes fra midten af august til frosten sætter ind, dog ikke senere end midten af december. Sættes løgene sent, får man en tilsvarende senere blomstring. Løgene sættes altid i en dybde af tre gange deres egen højde, med mindre andet er angivet på posen. De sættes altid med spidsen opad.
Ukrudtsbekæmpelse: Da løgene som regel står mellem anden beplantning, følger renholdelsen denne beplantning. Afpudsning: For at løgene ikke sætter frø, fjernes alle visne blomsterstande lige under blomsterhovedet. Botaniske arter, man ønsker spredt ved frø, skal ikke afpudses.
Nedklipning: Da næste års blomstring er afhængig af, om løget kan samle næring nok, må blomsterstængel og blade først fjernes, når de er helt visne. På det tidspunkt har de som regel ”sluppet” løget, så de forsigtigt kan trækkes af. Toppe fra narcisser kan flettes, så de fremtræder kunstneriske.


Eksempel på lokal Haderslev havemand

Sydjysk Skovservice
Aastrupvej 25
6100 Haderslev
CVR: 19822486
Hjemmeside
Outdoor - Have og Park
Grarupvej 29
6100 Haderslev
CVR: 32913792
Hjemmeside
Birkkjærs Nyanlæg & Havevedligehold
Langdræt 1
6100 Haderslev
CVR: 30662377
Hjemmeside