Havemand Haderslev

  • Billig havemand Haderslev - Få gratis 3 tilbud
  • Du sparer 18 % med 3 gavmilde tilbud
  • Du modtager kun tilbud fra dygtige havemænd

3 tilbud er desværre ikke mulig i øjeblikket

Lokale veje
Haderslev

Kalkovnsvej
Jomfrugang
Paludan-Müllers Vej
Hovslundvej
Mimersvej
Løntvej
Lille Klokkedal
Nederbyvænget
Kildevænget
Nordhavnsvej
Pladsgade
Holtevej
Mejsestien
Lansenervej
Nyhavevej
Nørbygårdvej
Kløften
Møllepladsen
Kystvejen
Hørløkkevej

Havemand Haderslev - 3 tilbud - dem får du lige her!


Forårsløgvækster

Forårsløgvæksterne er blomster, der anvendes i bede og beplantninger mellem andre planter, udelukkende for at skabe en større blomsterrigdom. Forårsløgvæksterne er de løg- og knoldplanter, der købes og sættes (plantes) fra midten af august til starten af december.
De er fuldt hårdføre. Blandt forårsløgvæksterne er der som regel årets første blomster, men også nogle af de sidste. Efterårsblomstrende krokus og høst tidløs hører til denne gruppe, da deres evne til at overleve består i, at de om foråret sætter blade på samme tid som resten af gruppen.
Til gengæld sætter de blomster uden blade om efteråret. Plejen sigter mest på, at løgvæksterne får lov til at fuldføre deres livscyklus med bladsætning, blomstring, opbygning af næringsreserver og nedvisning. Udplantning: Jorden tilføres 5 cm groft lerfrit grus ved plantning, da løgene bør stå i veldrænet, luftig jord.

Ukrudtsbekæmpelse og nedklipning

Løgene sættes fra midten af august til frosten sætter ind, dog ikke senere end midten af december. Sættes løgene sent, får man en tilsvarende senere blomstring. Løgene sættes altid i en dybde af tre gange deres egen højde, med mindre andet er angivet på posen. De sættes altid med spidsen opad.
Ukrudtsbekæmpelse: Da løgene som regel står mellem anden beplantning, følger renholdelsen denne beplantning. Afpudsning: For at løgene ikke sætter frø, fjernes alle visne blomsterstande lige under blomsterhovedet. Botaniske arter, man ønsker spredt ved frø, skal ikke afpudses.
Nedklipning: Da næste års blomstring er afhængig af, om løget kan samle næring nok, må blomsterstængel og blade først fjernes, når de er helt visne. På det tidspunkt har de som regel ”sluppet” løget, så de forsigtigt kan trækkes af. Toppe fra narcisser kan flettes, så de fremtræder kunstneriske.


Eksempel på havemænd i 6100 Haderslev

Domino rengøring- og haveservice
Aarøsund Landevej 143
6100 Haderslev
CVR: 20736305
www.facebook.com/Domino2service
Outdoor - Have og Park
Grarupvej 29
6100 Haderslev
CVR: 32913792
www.haveogpark.com
Nielsen Haveanlæg ApS
Ny Erlevvej 19
6100 Haderslev
CVR: 32264379
Tlf. 74523141