Havemand Haderslev

Det er ikke muligt at indhente 3 tilbud pt.

Havemand Haderslev - 3 tilbud - dem får du lige her!Forårsløgvækster

Forårsløgvæksterne er blomster, der anvendes i bede og beplantninger mellem andre planter, udelukkende for at skabe en større blomsterrigdom. Forårsløgvæksterne er de løg- og knoldplanter, der købes og sættes (plantes) fra midten af august til starten af december.
De er fuldt hårdføre. Blandt forårsløgvæksterne er der som regel årets første blomster, men også nogle af de sidste. Efterårsblomstrende krokus og høst tidløs hører til denne gruppe, da deres evne til at overleve består i, at de om foråret sætter blade på samme tid som resten af gruppen.
Til gengæld sætter de blomster uden blade om efteråret. Plejen sigter mest på, at løgvæksterne får lov til at fuldføre deres livscyklus med bladsætning, blomstring, opbygning af næringsreserver og nedvisning. Udplantning: Jorden tilføres 5 cm groft lerfrit grus ved plantning, da løgene bør stå i veldrænet, luftig jord.Ukrudtsbekæmpelse og nedklipning

Løgene sættes fra midten af august til frosten sætter ind, dog ikke senere end midten af december. Sættes løgene sent, får man en tilsvarende senere blomstring. Løgene sættes altid i en dybde af tre gange deres egen højde, med mindre andet er angivet på posen. De sættes altid med spidsen opad.
Ukrudtsbekæmpelse: Da løgene som regel står mellem anden beplantning, følger renholdelsen denne beplantning. Afpudsning: For at løgene ikke sætter frø, fjernes alle visne blomsterstande lige under blomsterhovedet. Botaniske arter, man ønsker spredt ved frø, skal ikke afpudses.
Nedklipning: Da næste års blomstring er afhængig af, om løget kan samle næring nok, må blomsterstængel og blade først fjernes, når de er helt visne. På det tidspunkt har de som regel ”sluppet” løget, så de forsigtigt kan trækkes af. Toppe fra narcisser kan flettes, så de fremtræder kunstneriske.Nyt badeværelse? Book gratis møde

Få 3 gratis tilbud fra Fagexperten

Billig flyttefirma flyttemand tilbud

Eksempler på veje
i postnummer 6100:
P.C. Kochs Vej
Højgårdvej
Louisevej
Irisvej
Humlevænget
Langstrengvej
Lillebro
Pamhulevej
Hovstgyde
Moltrup Landevej
Hoptrup Næsvej
Nederbyvænget
Møllesvinget
Petersmindevej
Nordhavnsvej
Niels Finsens Vej
Niels Bohrs Vej
Kløverbakken
Kelstrup Høje
Lauesgårdsvej

Havemand Haderslev

Haderslev virksomheder fra Gartnerbranchen


Hans Christian Hummeluhre

Humlegårdsbæk 19
6100 Haderslev
CVR: 30400062
Tlf. 74543249

Murermestrene A/S

Norgesvej 51D
6100 Haderslev
CVR: 20613300
www.mmth.dk

Aastrup Handymann

Hiort Lorenzens Vej 12
6100 Haderslev
CVR: 34031495
Tlf. 74532035© 2020 - www.billig-gartner.dk - CVR-nr. 31135915 - Kontakt