Billig-gartner.dk

Havemand Hørsholm


3 tilbud er desværre ikke tilgængelig indtil videre

Vejnavne i
postnummer 2970

Agertoften
Egevej
Kettingevej
Havedamsvej
Moseranden
Fremtidsvej
Håndværkersvinget
Blegehusvej
Kokkedal Stationsvej
Bomlærkevej
Frennebakken
Kohaven
Bakkedraget
Grønnevang
Axel Heides Vej
Hyldekrogen
Ambolten
Agern Alle
Mikkelborg Alle
Holmevej

Havemand Hørsholm. Spar over 21 procent på havearbejde


Sådan laver man sin egen plantenæring

Hvis man er en gør det selv-person, kan man lave sin egen flydende næring ved at nedsænke en pose staldgødning i en vandbeholder i et par uger. Hæld gødningsteen fra og bland den med vand i forholdet ca. 1:5; brug det på grøntsagerne eller alt andet i haven, der trænger til en hurtig opkvikker.
Der findes også et grønnere alternativ. Læg nælder eller blade af kulsukker i et kar, fyld op med vand og dæk til med et låg. Få uger senere har man et (ret ildelugtende) bryg, der er klar til brug. Fortynd det på samme måde som gødningsteen.
Nældeversionen bliver til en flydende gødning med et stort indhold af kvælstof, der er godt til grøntsager, mens kulsukkerversionen indeholder meget kalium og er særlig god til tomater.

Økologiske produkter

I nogle henseender har økologisk havedyrkning ikke forandret sig meget fra den måde, vores bedsteforældre dyrkede have på. De var afhængige af staldgødning eller havekompost til forbedring af jorden og af gødninger som fra dyr.
Kraftige planter i en sund jord har en naturlig evne til selv at klare mindre problemer, men hvis det var nødvendigt, brugte vores forfædre naturlige produkter som sæbe, pyrethum mv. til de fleste almindelige skadegørere og svovl- og kobberforbindelser til behandling af svampesygdomme.
Disse produkter og deres moderne alternativer (som ofte er mere målrettede i deres virkning og ikke så blivende i miljøet) kan nu købes i stort omfang i havecentrene, selv om mange mennesker efter kogalskabskrisen ikke benytter dyrebaserede gødningsmidler. Hønsegødning er et godt alternativ. Nu om dage kan man også købe økologiske gødninger via postordre eller online.Engagerede havemænd i postnr. 2970

Ryd og Nyd v/Julie Duckert
Gøngehusvej 274
2970 Hørsholm
CVR: 37692174
AJ Service
Grønnegadevej 1
2970 Hørsholm
CVR: 38550799
Tlf. 45571640
Min Forretning v/ Peter B. Jensen
Folehavevej 19
2970 Hørsholm
CVR: 36093439


© 2019 - www.billig-gartner.dk - Kontakt