Havemand Hørsholm

  • Billig havemand Hørsholm - Indhent 3 gratis tilbud
  • Få 28 % rabat med 3 personlige tilbud
  • Du modtager kun tilbud fra billige havemænd

Der kan ikke fås 3 tilbud indtil videre

Eksempler på
vejnavne i 2970

Johannevej
Hasselparken
Ahornparken
Dronningvej
Anemonevej
Løjeltevej
Dianas Have
Liljevej
Krokusvej
Høsterkøb Byvej
Mikkelborg Alle
Fredensvej
Frennevænget
Johannehaven
Agiltevej
Breeltevænget
Lathyrusvej
Holmetoften
Gærdesmuttevej
Mariehøjgård

Havemand Hørsholm. Spar over 21 procent på havearbejde


Sådan laver man sin egen plantenæring

Hvis man er en gør det selv-person, kan man lave sin egen flydende næring ved at nedsænke en pose staldgødning i en vandbeholder i et par uger. Hæld gødningsteen fra og bland den med vand i forholdet ca. 1:5; brug det på grøntsagerne eller alt andet i haven, der trænger til en hurtig opkvikker.
Der findes også et grønnere alternativ. Læg nælder eller blade af kulsukker i et kar, fyld op med vand og dæk til med et låg. Få uger senere har man et (ret ildelugtende) bryg, der er klar til brug. Fortynd det på samme måde som gødningsteen.
Nældeversionen bliver til en flydende gødning med et stort indhold af kvælstof, der er godt til grøntsager, mens kulsukkerversionen indeholder meget kalium og er særlig god til tomater.

Økologiske produkter

I nogle henseender har økologisk havedyrkning ikke forandret sig meget fra den måde, vores bedsteforældre dyrkede have på. De var afhængige af staldgødning eller havekompost til forbedring af jorden og af gødninger som fra dyr.
Kraftige planter i en sund jord har en naturlig evne til selv at klare mindre problemer, men hvis det var nødvendigt, brugte vores forfædre naturlige produkter som sæbe, pyrethum mv. til de fleste almindelige skadegørere og svovl- og kobberforbindelser til behandling af svampesygdomme.
Disse produkter og deres moderne alternativer (som ofte er mere målrettede i deres virkning og ikke så blivende i miljøet) kan nu købes i stort omfang i havecentrene, selv om mange mennesker efter kogalskabskrisen ikke benytter dyrebaserede gødningsmidler. Hønsegødning er et godt alternativ. Nu om dage kan man også købe økologiske gødninger via postordre eller online.


Eksempel på havemand Hørsholm

Den Lille Skovmand ApS
Ravnevej 23
2970 Hørsholm
CVR: 32840884
Hjemmeside
MD Have & Anlæg
Slotsdalen 145
2970 Hørsholm
CVR: 34276072
Hjemmeside
Klinge Byg & Anlæg
Stakkeledet 51
2970 Hørsholm
CVR: 27825168
Hjemmeside