✅Havemand Hørsholm

  • Billig havemand Hørsholm - Modtag gratis 3 tilbud

  • Få ca 38 % i rabat med 3 gyldige tilbud

  • Få kun tilbud fra udvalgte havemænd

Det er desværre ikke muligt at modtage 3 tilbud lige nu

✅Havemand Hørsholm. Spar over 21 procent på havearbejde✅Sådan laver man sin egen plantenæring

Hvis man er en gør det selv-person, kan man lave sin egen flydende næring ved at nedsænke en pose staldgødning i en vandbeholder i et par uger. Hæld gødningsteen fra og bland den med vand i forholdet ca. 1:5; brug det på grøntsagerne eller alt andet i haven, der trænger til en hurtig opkvikker.
Der findes også et grønnere alternativ. Læg nælder eller blade af kulsukker i et kar, fyld op med vand og dæk til med et låg. Få uger senere har man et (ret ildelugtende) bryg, der er klar til brug. Fortynd det på samme måde som gødningsteen.
Nældeversionen bliver til en flydende gødning med et stort indhold af kvælstof, der er godt til grøntsager, mens kulsukkerversionen indeholder meget kalium og er særlig god til tomater.

3 tilbud er ikke i drift indtil videreØkologiske produkter

I nogle henseender har økologisk havedyrkning ikke forandret sig meget fra den måde, vores bedsteforældre dyrkede have på. De var afhængige af staldgødning eller havekompost til forbedring af jorden og af gødninger som fra dyr.
Kraftige planter i en sund jord har en naturlig evne til selv at klare mindre problemer, men hvis det var nødvendigt, brugte vores forfædre naturlige produkter som sæbe, pyrethum mv. til de fleste almindelige skadegørere og svovl- og kobberforbindelser til behandling af svampesygdomme.
Disse produkter og deres moderne alternativer (som ofte er mere målrettede i deres virkning og ikke så blivende i miljøet) kan nu købes i stort omfang i havecentrene, selv om mange mennesker efter kogalskabskrisen ikke benytter dyrebaserede gødningsmidler. Hønsegødning er et godt alternativ. Nu om dage kan man også købe økologiske gødninger via postordre eller online.Vi kan pt. desværre ikke tilbyde 3 tilbudHørsholm fagfolk i Gartnerbranchen


Bjarne Plenge Egedal

Løjeltevej 5
2970 Hørsholm
CVR: 50604152
Tlf. 48280355© 2022 - www.billig-gartner.dk - CVR-nr. 31135915 - Kontakt