Havemand Hørsholm

  • Billig havemand Hørsholm - Bestil 3 gratis tilbud
  • Spar ca 23 pct med 3 bedre tilbud
  • Du modtager kun tilbud fra veletablerede havemænd

Der kan desværre ikke fås 3 tilbud i øjeblikket

2970 Hørsholm
vejnavne

Fuglemosevænge
Folehaveparken
Anemonevej
Bakkediget
Mortenstrupvej
Bjerget
Kohaven
Bøge Alle
Mejsevej
Lindevænget
Bakkealle
Gammel Holtevej
Frennevænget
Mågevej
Fruerhøj
Bloustrødvej
Kirkebakken
Kløvervang
Breelte Haven
Gl Byvænge

Havemand Hørsholm. Spar over 21 procent på havearbejde


Sådan laver man sin egen plantenæring

Hvis man er en gør det selv-person, kan man lave sin egen flydende næring ved at nedsænke en pose staldgødning i en vandbeholder i et par uger. Hæld gødningsteen fra og bland den med vand i forholdet ca. 1:5; brug det på grøntsagerne eller alt andet i haven, der trænger til en hurtig opkvikker.
Der findes også et grønnere alternativ. Læg nælder eller blade af kulsukker i et kar, fyld op med vand og dæk til med et låg. Få uger senere har man et (ret ildelugtende) bryg, der er klar til brug. Fortynd det på samme måde som gødningsteen.
Nældeversionen bliver til en flydende gødning med et stort indhold af kvælstof, der er godt til grøntsager, mens kulsukkerversionen indeholder meget kalium og er særlig god til tomater.

Økologiske produkter

I nogle henseender har økologisk havedyrkning ikke forandret sig meget fra den måde, vores bedsteforældre dyrkede have på. De var afhængige af staldgødning eller havekompost til forbedring af jorden og af gødninger som fra dyr.
Kraftige planter i en sund jord har en naturlig evne til selv at klare mindre problemer, men hvis det var nødvendigt, brugte vores forfædre naturlige produkter som sæbe, pyrethum mv. til de fleste almindelige skadegørere og svovl- og kobberforbindelser til behandling af svampesygdomme.
Disse produkter og deres moderne alternativer (som ofte er mere målrettede i deres virkning og ikke så blivende i miljøet) kan nu købes i stort omfang i havecentrene, selv om mange mennesker efter kogalskabskrisen ikke benytter dyrebaserede gødningsmidler. Hønsegødning er et godt alternativ. Nu om dage kan man også købe økologiske gødninger via postordre eller online.


Eksempler på havemænd fra 2970 Hørsholm

Michael P Anlægsgartner
Selmersvej 11
2970 Hørsholm
CVR: 37119938
www.michaelp.dk
MD Have & Anlæg
Slotsdalen 145
2970 Hørsholm
CVR: 34276072
www.mdhave.dk
Anlægsgartnerfirmaet Henrik Chalmer
Gøngevangen 2
2970 Hørsholm
CVR: 10221293
Tlf. 20662586