Havemand Høng

Vi kan indtil videre ikke levere tilbud

Få 3 skarpe havetilbud på havemand Høng og spar 25-35%En lille kompostbunke

I en lille have har man måske ikke tilstrækkeligt med affald til at lave en stor velfungerende kompostbunke, og løsningen på det er at anskaffe en færdig kompostbeholder i stedet for. Tænk på en plasticskraldespand uden bund.
Anbring den et let tilgængeligt sted og fyld affald i den - der er ikke grund til at tænke på lagdeling, bare bland det hele sammen. Fugt det, hvis det er tørt, og tryk det til med bagsiden af en rive for at undgå store luftlommer. Så længe der er lidt jord på rødderne af ukrudtet, som sørger for de nødvendige bakterier, kan man endda glemme alt om at tilsætte lidt staldgødning eller jord.
Fyld bøtten op til toppen og læg låget på. Komposten er som regel klar til brug i løbet af så lidt som to eller tre måneder eller måske fem måneder om vinteren, når vejret er koldere, og komposten ikke arbejder så hurtigt.Problemløsning

Rotter kan sommetider være lidt af en plage, selv om man ikke lægger madrester i kompostbunken. Hvis det er muligt, bør man sørge for at tømme sine kompostbeholdere om efteråret og gemme dem væk til om foråret.
Man kan også holde udkig efter en metalbeholder med et småmasket ståltrådsnet i bunden, der er rottesikkert. Hver gang man tilfører mere materiale, skal man dække til med et gammelt tæppe eller et stykke presenning for at holde på varmen og fugten. Bliv ved med at opbygge bunken i lag, indtil den er ca. 1 meter høj, og slut med et 2,5 cm tykt jordlag.
Dæk bunken til og lad den ligge i seks måneder. Kompost nedbrydes hurtigere om sommeren end om vinteren. En bunke lavet om foråret er normalt blevet til god og letsmuldrende brun kompost om efteråret, men en bunke lavet om efteråret er måske ikke klar før næste sommer.Del på Facebook:

Eksempler på veje
fra Høng:
Banehaven
Grønningen
Mågevej
Kastanjelunden
Borreparken
Borrevænget
Askelunden
Sæbyvej
Tovesvej
Dådyrvej
Ved Gærdet
Nedergårdsvej
Vænget
Cobavej
Tjørnelundevej
Svanemosevej
Borrehaven
Læsøvej
Vejbjerggårdsvej
Søvej

Havemand Høng

Få 3 byggetilbud - gratis og uforpligtende

Aktuelle havemænd fra postnr. 4270


PS Mandskabs Udlejning

Fuglevænget 45
4270 Høng
CVR: 37509825
Tlf. 30291757

Vejs Havecenter ApS

Charlottevej 24
4270 Høng
CVR: 15000600
www.vejshavecenter.dk© 2020 - www.billig-gartner.dk - CVR-nr. 31135915 - Kontakt