Havemand Høng

  • Billig havemand Høng - Modtag 3 gratis tilbud
  • Du sparer 23 % med 3 fantastiske tilbud
  • Du får kun tilbud fra velegnede havemænd

3 tilbud er ikke aktiv indtil videre

Eksempler på
vejnavne Høng

Smedegade
Løvemosevej
Kildevej
Borreparken
Rævemosevej
Bygvænget
Kærvej
Vestre Fuglsangsvej
Egens Kvarter
Borretoften
Lærkedalsvej
Tingbjergvej
Tjørnens Kvarter
Smedevej
Hedvigsvej
Glentevej
Knudstrupvej
Torpegavn
Tindingevej
Nordre Fuglsangsvej

Få 3 skarpe havetilbud på havemand Høng og spar 25-35%


En lille kompostbunke

I en lille have har man måske ikke tilstrækkeligt med affald til at lave en stor velfungerende kompostbunke, og løsningen på det er at anskaffe en færdig kompostbeholder i stedet for. Tænk på en plasticskraldespand uden bund.
Anbring den et let tilgængeligt sted og fyld affald i den - der er ikke grund til at tænke på lagdeling, bare bland det hele sammen. Fugt det, hvis det er tørt, og tryk det til med bagsiden af en rive for at undgå store luftlommer. Så længe der er lidt jord på rødderne af ukrudtet, som sørger for de nødvendige bakterier, kan man endda glemme alt om at tilsætte lidt staldgødning eller jord.
Fyld bøtten op til toppen og læg låget på. Komposten er som regel klar til brug i løbet af så lidt som to eller tre måneder eller måske fem måneder om vinteren, når vejret er koldere, og komposten ikke arbejder så hurtigt.

Problemløsning

Rotter kan sommetider være lidt af en plage, selv om man ikke lægger madrester i kompostbunken. Hvis det er muligt, bør man sørge for at tømme sine kompostbeholdere om efteråret og gemme dem væk til om foråret.
Man kan også holde udkig efter en metalbeholder med et småmasket ståltrådsnet i bunden, der er rottesikkert. Hver gang man tilfører mere materiale, skal man dække til med et gammelt tæppe eller et stykke presenning for at holde på varmen og fugten. Bliv ved med at opbygge bunken i lag, indtil den er ca. 1 meter høj, og slut med et 2,5 cm tykt jordlag.
Dæk bunken til og lad den ligge i seks måneder. Kompost nedbrydes hurtigere om sommeren end om vinteren. En bunke lavet om foråret er normalt blevet til god og letsmuldrende brun kompost om efteråret, men en bunke lavet om efteråret er måske ikke klar før næste sommer.


Havemand Høng eksempler:

Stendal Anlægs- & Haveservice
Kildevej 2
4270 Høng
CVR: 19919234
Hjemmeside
PS Mandskabs Udlejning
Fuglevænget 45
4270 Høng
CVR: 37509825
Hjemmeside
KR Anlæg
Knudstrupvej 18
4270 Høng
CVR: 32219497
Hjemmeside