Havemand Høng

Det er ikke muligt at indhente 3 tilbud for nærværende

Få 3 skarpe havetilbud på havemand Høng og spar 25-35%En lille kompostbunke

I en lille have har man måske ikke tilstrækkeligt med affald til at lave en stor velfungerende kompostbunke, og løsningen på det er at anskaffe en færdig kompostbeholder i stedet for. Tænk på en plasticskraldespand uden bund.
Anbring den et let tilgængeligt sted og fyld affald i den - der er ikke grund til at tænke på lagdeling, bare bland det hele sammen. Fugt det, hvis det er tørt, og tryk det til med bagsiden af en rive for at undgå store luftlommer. Så længe der er lidt jord på rødderne af ukrudtet, som sørger for de nødvendige bakterier, kan man endda glemme alt om at tilsætte lidt staldgødning eller jord.
Fyld bøtten op til toppen og læg låget på. Komposten er som regel klar til brug i løbet af så lidt som to eller tre måneder eller måske fem måneder om vinteren, når vejret er koldere, og komposten ikke arbejder så hurtigt.Problemløsning

Rotter kan sommetider være lidt af en plage, selv om man ikke lægger madrester i kompostbunken. Hvis det er muligt, bør man sørge for at tømme sine kompostbeholdere om efteråret og gemme dem væk til om foråret.
Man kan også holde udkig efter en metalbeholder med et småmasket ståltrådsnet i bunden, der er rottesikkert. Hver gang man tilfører mere materiale, skal man dække til med et gammelt tæppe eller et stykke presenning for at holde på varmen og fugten. Bliv ved med at opbygge bunken i lag, indtil den er ca. 1 meter høj, og slut med et 2,5 cm tykt jordlag.
Dæk bunken til og lad den ligge i seks måneder. Kompost nedbrydes hurtigere om sommeren end om vinteren. En bunke lavet om foråret er normalt blevet til god og letsmuldrende brun kompost om efteråret, men en bunke lavet om efteråret er måske ikke klar før næste sommer.Husk på at...
... du også kan bestille to-tre udsøgte overslag på en faglærd dødsboadvokat fra Høng.

Få 3 gratis tilbud fra Fagexperten

Mandag d. 1/6-20

Vi dækker også disse
veje i Høng:
Industriparken
Borrevænget
Kulbyvej
Bakkevej
Tværvej
Smedevænget
Svanemosevej
Longvejen
Vestergade
Vinkelvej
Strandvej
Syrenvænget
Helenevej
Torpegavn
Løve Gl Landevej
Islandsvej
Jensine Madsens Vej
Tindingevej
Bøstrupvej
Askelunden

Postnummer 4270 Høng havemænd


KR Anlæg

Knudstrupvej 18
4270 Høng
CVR: 32219497
www.kr-anlaeg.dk

MN Entreprise

Engvangsvej 5
4270 Høng
CVR: 29567328
Tlf. 21772368

LJ Plant & Pleje

Hyldetoften 14
4270 Gørlev
CVR: 34096929
www.lj-plant--pleje.dk© 2020 - www.billig-gartner.dk - CVR-nr. 31135915 - Kontakt