Havemand Guldborgsund

  • Billig havemand Guldborgsund - Modtag gratis 3 tilbud
  • Spar ca 21 procent med 3 personlige tilbud
  • Du får kun tilbud fra fleksible havemænd

Det er desværre ikke muligt at få 3 tilbud i øjeblikket

Eksempler på veje
i postnummer 4850

Algestrupgade
Aastrup Stationsvej
Fibigergårdsvej
Fasanvænget
Strandstien
Maglevej
Aastrupvej
Bondemoselinien
Nykøbingvej
Ringgårdsstræde
Uglemosevej
Grønsundsvej
Søborg Strandvej
Dalvejen
Barup Søvej
Stenlyvej
Tømrervænget
Hovedgårdsvej
Tårup Skovvej
Tyreholmen

3 tilbud på Havemand Guldborgsund kommune spar 28 pct.


Vækstbetingelser

Ikke alle planteproblemer skyldes en skadegører eller en sygdom. Nogle af de plager, planter udsættes for, er fremkaldt af højere magter, fx sen frost, storm- og haglvejr, ting, der ligger uden for ens egen kontrol.
Men de fleste af de ting, der går galt, og som ikke er fremkaldt af skadegørere eller sygdomme, kan normalt koges ned til simpel mangel på at sikre planten de rette vækstbetingelser. Hvis man ikke kan finde nogen anden grund til, at planten har problemer, må man derfor undersøge jorden en ekstra gang og overveje, om man er kommet til at udelade noget i sin egen omhyggelige pasning og pleje.
Unge skud, der pludselig ser ud, som om de er blevet ramt af en flammekaster - sammenskrumpede og sorte - er normalt et symptom på sen frost. Skaden er ret almindelig sent på foråret, hvis der pludselig kommer en periode med kulde, efter at knopperne er sprunget ud.

Visne planter

De fleste mennesker skynder sig at vande, når en plante ser ud, som om den er ved at visne, men problemet er ikke altid tør jord. En druknet plante, der har mistet sine fine hårrødder, vil også visne, da den ikke kan optage vand. Forholdene bør altid undersøges, før man drager forhastede konklusioner.
Vind kan også give planterne et svedet udseende, og unge skud er de mest udsatte. Vindsvedne skud vil ganske vist udvikle sig med tiden, men hvis en sart plante dyrkes et sted, hvor det blæser, vil den aldrig befinde sig helt godt. Sørg for, at planter, der ikke bryder sig om træk, fx japansk løn, dyrkes på et beskyttet sted.
Man kan kende et dødt skud på, at det let knækker, i stedet for at det kan bøjes, og når det er skåret over, vil det være brunt eller gulbrunt under barken. Levende, sunde skud er bøjelige og grønne under barken.


Eksempler på havemænd i 4850 Guldborgsund

Sylvia Hagendam
Særslev Klep 12
4850 Stubbekøbing
CVR: 11102093
Liselund I/S
Liselundvej 5
4850 Stubbekøbing
CVR: 30271254
Tlf. 54400267
Anlægsgartner K. Meldgaard
Aastrupvej 71
4850 Stubbekøbing
CVR: 37181234
www.gartnerkmeldgaard.dk