Havemand Gribskov

  • Billig havemand Gribskov - Få 3 gratis tilbud
  • Få ca 13 pct i rabat med 3 gode tilbud
  • Du modtager kun tilbud fra effektive havemænd

Vi kan i øjeblikket ikke tilbyde 3 tilbud

Eksempler på veje
i postnummer 3220

Tibirkebro
Tibirke Lundevej
Toftevej
Rydevej
Sjelleager
Sankt Helene Vej
N P Nielsens Vej
Slugtvej
Østerled
Oldenvej
Ved Gærdet
Hørmarken
Lyngvej
Højbohusvej
Skovridervænget
Stuebjerg Alle
Øvrevænget
Kildegårdsvej
Haarlandsvænget
Svanekæret

Få 3 tilbud på havemand Gribskov - Indsend din haveopgave


Faste gødninger

I udendørs bede bruges normalt faste gødninger - enten i pulverform eller granuleret. Det er billigt, let at sprede, og da det kan ses pa jorden, kan man også se, hvor man har udlagt det.
Meningen er at fordele den faste gødning tyndt over jorden og derefter indarbejde den let i jorden, så den fordeles ensartet i stedet for bare at ligge på overfladen. Men før planterne kan optage næringen, skal den opløses og sive ned igennem jorden til roddybde, så derfor skal jorden være fugtig.
Hvis den ikke er det, skal den enten først vandes godt, eller også skal man vente med at gøde, til jorden bliver fugtig. Det bedste tidspunkt at tilføre fast gødning til bede på er tidligt om foråret, lige før planterne begynder at gro.

Groft og organisk materiale

Endnu en dosis tidligt eller midt på sommeren vil supplere behovet for næringsstoffer hos grådige planter som klematis og roser, som skal have meget næring for at kvittere med et stort udbytte. Det er ikke nogen god ide at gøde sent på sommeren; det sidste, man har brug for, er voldsom, sen nyvækst, som bliver svedet af frosten.
Og der er slet ingen mening i at gøde om vinteren; planterne vokser ikke på det tidspunkt. Benmel blev anvendt, når der plantedes træer og buske, fordi det var så groft og organisk, at det var meget længe om at blive nedbrudt, og så var næringsstofferne til rådighed om foråret.
Nu om dage ved vi, at det meste af fosforen i benmel bindes af jorden alligevel. Det er bedre at indarbejde godt nedbrudt staldgødning eller havekompost på plantetidspunktet; det forbedrer jordstrukturen og lokker derfor bedre rødderne ud i jorden.


Eksempel på havemand i Gribskov

Jeins Haveservice
Bymosen 6 A
3220 Tisvildeleje
CVR: 36257199
Hjemmeside
Tisvilde Træfældning
Skovridervænget 39
3220 Tisvildeleje
CVR: 34334943
Hjemmeside
Grøn Kirurgi
Tisvilde Bygade 16
3220 Tisvildeleje
CVR: 37187003
Hjemmeside