Billig-gartner.dk

Havemand Grenaa

Vi kan i øjeblikket desværre ikke tilbyde 3 tilbud

Modtag gratis 3 skarpe lokale tilbud på en havemand GrenåFilt i græsplænen

Filt består af døde rester af græs og stive vandrette stængler, der knytter sig sammen som et filtet underlag på jordoverfladen lige under de grønne strå. Det er meget let at kontrollere, om det er der, ved at skære en lille firkant af græs ud af plænen og se på den fra siden.
Filten er det halmlignende lag, der befinder sig mellem rødderne og de grønne blade. Filt er helt naturligt i en plæne, der er blevet lidt ældre. Mange mennesker tror - fejlagtigt - at den fjedrende overflade hos en plæne, der er svært angrebet af filt, er et tegn på kvalitet. Det er det ikke.
Den nedtrådte filt fungerer som en slags svampet paraply, der forhindrer regn i at sive ned til græsrødderne, hvor der er brug for det, og holder fugtigheden på jordoverfladen, hvor det fremmer væksten af mos.Sammentrykning af græsplænen

Man vil sandsynligvis ikke have problemer med filt, før plænen er fem år gammel eller mere, men den opbygges hurtigere, hvis man ikke indsamler det afklippede græs. Når først der er kommet filt, skal det fjernes regelmæssigt med en rive. Det er bedst at gøre det om efteråret som en del af det regelmæssige plænepasningsprogram.
Sammentrykning af overfladen er endnu et almindeligt problem, man kan forvente, når plæner er blevet nogle år gamle. Det er den hyppige trafik på plænen, der er skyld i skaden.
Når jorden er fugtig, er den blødere end ellers, så fødderne synker i, og havemøbler eller kørsel med tunge trillebøre trykker jorden slemt sammen. Så har planterødderne, som i alle sammentrykte jordtyper, mere besvær med at trænge igennem jorden, og når det er fugtigt i vejret, dannes der let små vandpytter.Del gerne siden:

3 tilbud på isolering

Vi dækker også disse
veje i Grenaa:
Skærvad Alle
H P Rosenvinges Pl
Strandstræde
Karlby Strandvej
Kølbakken
Solskrænten
Saturnvej
Kannikegade
Nørrevangsvej
Irisvej
Sdr. Mølle Havevej
Neergaardsmindevej
Krattet
Valmuevej
Rørmosevej
Sortebærvej
Åparken
Åstrupvej
Tove Ditlevsens Vej
Katholm

Havemand Grenaa


Grundige havemænd i postnr. 8500

Rene´s Belægning
Dolmer Bygade 30
8500 Grenå
CVR:
www.renesbelaegning.dk
Skovplanteskolen Holmegaard A/S
Hovedvejen 5
8500 Grenå
CVR:
www.skovplanteskolenholmegaard.dk
Claude
Revnvej 28
8500 Grenå
CVR:
Tlf. 86337715


© 2019 - www.billig-gartner.dk - CVR-nr. 31135915 - Kontakt