Havemand Grenaa

  • Billig havemand Grenaa - Få 3 gratis tilbud
  • Få rabat (14 pct) med 3 lokale tilbud
  • Du får kun tilbud fra seriøse havemænd

Vi kan lige nu ikke levere tilbud

8500 Grenaa
vejnavne

Korsgade
Hjortebakken
Tørhøjvej
Odinsvej
Åstrup Mark
Åhavevej
Skovsvinget
Skråningen
Skovhegnet
Kanalvej
Randersvej
Ymersvej
Skovlystvej
Hjorterodsvej
Ålsø Stationsvej
Kirialbakken
Snerlevej
Kornblomstvej
Teglværksvej
Slåenvej

Modtag gratis 3 skarpe lokale tilbud på en havemand Grenå


Filt i græsplænen

Filt består af døde rester af græs og stive vandrette stængler, der knytter sig sammen som et filtet underlag på jordoverfladen lige under de grønne strå. Det er meget let at kontrollere, om det er der, ved at skære en lille firkant af græs ud af plænen og se på den fra siden.
Filten er det halmlignende lag, der befinder sig mellem rødderne og de grønne blade. Filt er helt naturligt i en plæne, der er blevet lidt ældre. Mange mennesker tror - fejlagtigt - at den fjedrende overflade hos en plæne, der er svært angrebet af filt, er et tegn på kvalitet. Det er det ikke.
Den nedtrådte filt fungerer som en slags svampet paraply, der forhindrer regn i at sive ned til græsrødderne, hvor der er brug for det, og holder fugtigheden på jordoverfladen, hvor det fremmer væksten af mos.

Sammentrykning af græsplænen

Man vil sandsynligvis ikke have problemer med filt, før plænen er fem år gammel eller mere, men den opbygges hurtigere, hvis man ikke indsamler det afklippede græs. Når først der er kommet filt, skal det fjernes regelmæssigt med en rive. Det er bedst at gøre det om efteråret som en del af det regelmæssige plænepasningsprogram.
Sammentrykning af overfladen er endnu et almindeligt problem, man kan forvente, når plæner er blevet nogle år gamle. Det er den hyppige trafik på plænen, der er skyld i skaden.
Når jorden er fugtig, er den blødere end ellers, så fødderne synker i, og havemøbler eller kørsel med tunge trillebøre trykker jorden slemt sammen. Så har planterødderne, som i alle sammentrykte jordtyper, mere besvær med at trænge igennem jorden, og når det er fugtigt i vejret, dannes der let små vandpytter.


Eksempel på lokal Grenaa havemand

KSH Montage og Service
Ymersvej 26
8500 Grenå
CVR: 37433977
Hjemmeside
Ålsø Service
Enggårdsvej 1
8500 Grenå
CVR: 30251571
Hjemmeside
Rene's Belægning
Dolmer Bygade 30
8500 Grenå
CVR: 12036876
Hjemmeside