Billig-gartner.dk

Havemand Gilleleje

Der kan desværre ikke modtages 3 tilbud i dag

Få 3 tilbud på havemand Gilleleje med god rabatStøtte til planterne i haven

De fleste planter kan klare sig selv, men nogle har brug for lidt hjælp. De falder i to grupper; klatrende/slyngende planter, der selvfølgelig skal have noget at klamre sig til, og vaklende planter, der bare har brug for en krykke.
Et spalier er ideelt som støtte til planter som klematis og gedeblad, der af sig selv klatrer op gennem træerne; et spalier med tætsiddende tremmer er det næstbedste sammenlignet med grene med kviste. Det er glimrende som støtte til planter op ad en mur eller et hegn.
Man kan sætte spalieret fast på vandrette kantlister, der er skruet fast i en væg eller et hegn, og sætte hængsler og kroge på; kan man lægge spalieret og dets plante ned på jorden, hvis man har brug for at male eller på anden måde vedligeholde det. Kantlister kan give luft mellem spalier og mur, så der bliver luftcirkulation og plads til, at planterne kan sno sig om spalieret.strukturer og Bambusstænger

Buer, pergolaer, søjler og pavilloner er meget dekorative støtter for klatrende og slyngende planter. Hvis man vælger planter, der ikke selv klynger sig fast, må de bindes til støtten. Store bygninger som fx pavilloner bygges bedst med spalierer beregnet til siderne - man kan få buer af samme konstruktionstype - de klatrende og slyngende planter virkelig kan brede sig.
Bambusstænger er ideelle til høje planter med lige stængler, fx ridderspore, eller til at forme planter, så de vokser lige op, som fx med ærteblomst. Stænglerne bindes til støtten med blødt bindegarn med en afstand mellem bindingerne på ca. 20 cm, så stænglerne ikke beskadiges.
Tænk på stokken som en arm- eller benskinne, men som en, der bruges til at undgå brud i stedet for at hele dem. Pinde, der er ca. 45 cm lange og grønmalede, er et mere spinkelt alternativ som støtte for mindre potteplanter.Psst! Glem ikke at...
... du også kan modtage 2-3 personlige tilbud fra en kreativ gulvsliber fra Gilleleje.

Lokale vejnavne
Gilleleje:
Rendebjerg-Åsen
Heiget-Åsen
Langengen
Lillevang
Kyse-Ager
Oluf Petersensvej
Mellemvangen
Lysager
Kornmodsvej
Jasminvej
Hørvænget
Højdevej
Nydams-Ager
Poppelvej
Lerager
Kastanie Alle
Mågevej
Kattegatvej
Havremarken
Kløvermarksvej

Billig flyttefirma flyttemand tilbud

3 tilbud på isolering


Tilfældige havemænd fra 3250 Gilleleje

Gribskov Anlægsgartner
Grønnevang 348
3250 Gilleleje
CVR:
www.facebook.com/1618514528435885
Alt i haven
Peter Hildes Vej 7
3250 Græsted
CVR:
www.alt-i-haven.dk
NST Have & Anlæg
Kastanie Alle 83
3250 Gilleleje
CVR:
www.nst-have.dk


© 2019 - www.billig-gartner.dk - CVR-nr. 31135915 - Kontakt