Havemand Gentofte

  • Billig havemand Gentofte - Bestil gratis 3 tilbud
  • Spar ca 21 pct med 3 bundsolide tilbud
  • Du får kun tilbud fra lokale havemænd

3 tilbud på Gartner er indtil videre standset

Gentofte
vejnavne eksempler

Middelvej
Stolpehøj
Prins Valdemars Vej
Ved Ermelunden
Tagesmindevej
Vindestræde
Springbanen
Parkovsvej
Kildeskovsvej
Nesa Allé
Ræveskovsvej
Tjørnekrogen
Mariebjergvej
Nymose Huse
Ridehusvej
Stolpegårdsvej
Tjørnestien
Sønderbakken
Prins Axels Vej
Ved Kæret

Havemand Gentofte. Få 3 billige lokale havetilbud i dag


Ukrudtsikre membraner

Man kan gå et skridt videre med jorddækning ved at bruge en ukrudtsikker membran under grus eller bark. Sort plastic og lignende plantebarrierer er specielt beregnet til formålet. De holder ukrudtsfrøene i mørke, hvor de ikke kan spire, og da stoffet er kraftigt, kan skud af flerårigt ukrudt ikke trænge igennem.
Det lader dog vandet slippe igennem. Hvis man bruger sort plastic, skal man sikre sig, at det er af en type, som er beregnet til formålet. Man kan spare sig selv for meget arbejde ved at forhindre, at ukrudtet i det hele taget dukker op. Man ikke dog kan benytte de forebyggende metoder overalt.
Den eneste ulempe ved de ukrudtssikre membraner er, at de er permanente, og der derfor ikke er mulighed for at tilføre organisk materiale til jorden, og at de er vanskelige at tilpasse omkring eksisterende planter, hvorfor brugen af dem kun er mulig, før man tilplanter et nyt bed.

Sådan gør du

Begynd med at klargøre jorden grundigt. Grav og riv jorden, så den bliver jævn, og dæk derefter hele bedet fuldstændigt med vævet, idet kanterne sikres med specielle pløkke, der sælges til formålet. Find ud af, hvor planterne skal være, og skær to snit, der krydser hinanden, til planterne.
Fold kanterne tilbage, så hullet kan graves, og sæt planten ned i det. Læg derefter hjørnerne tilbage omkring stænglen. Når hele bedet er plantet til, skjules membranen med et ensartet lag på 2,5 cm grus eller barkflis.
Kunstigt jorddækningsmateriale (ukrudtssikre membraner) er glimrende, hvis man dyrker træer, buske eller roser, men stauder og blomsterløg kan selvfølgelig ikke trænge igennem. Det er heller ikke godt at bruge en ukrudtssikker membran på steder, hvor man vil have enårige.


Udvalgt havemand fra postnummer 2820

Landskabsentreprenør Sven Bech A/S
Mesterlodden 13
2820 Gentofte
CVR: 14035370
Hjemmeside
Grønne Hjem
Jægersborg Alle 172
2820 Gentofte
CVR: 76470219
Hjemmeside
Viola Garden Service
Rosenvej 6
2820 Gentofte
CVR: 32811582
Hjemmeside