Havemand Gentofte

  • Billig havemand Gentofte - Indhent gratis 3 tilbud
  • Få rabat (25 procent) med 3 hurtige tilbud
  • Få kun tilbud fra faglærde havemænd

Vi kan lige nu desværre ikke levere tilbud

Eksempler på
Gentofte vejnavne

Palle Simonsens Vej
Vangede Bygade
Sognegrænsen
Søbredden
Søndersøvej
Nybrovej
Ved Slotshaven
Jægersborgvej
Moselukket
Stænget
Jægervangen
Mitchellsstræde
Tjørnegårdsvej
Vinrosevej
Knæbjerget
Ridehusvej
Skovvej
Nymosevej
Vældegårdsvej
Vemmetofte Alle

Havemand Gentofte. Få 3 billige lokale havetilbud i dag


Ukrudtsikre membraner

Man kan gå et skridt videre med jorddækning ved at bruge en ukrudtsikker membran under grus eller bark. Sort plastic og lignende plantebarrierer er specielt beregnet til formålet. De holder ukrudtsfrøene i mørke, hvor de ikke kan spire, og da stoffet er kraftigt, kan skud af flerårigt ukrudt ikke trænge igennem.
Det lader dog vandet slippe igennem. Hvis man bruger sort plastic, skal man sikre sig, at det er af en type, som er beregnet til formålet. Man kan spare sig selv for meget arbejde ved at forhindre, at ukrudtet i det hele taget dukker op. Man ikke dog kan benytte de forebyggende metoder overalt.
Den eneste ulempe ved de ukrudtssikre membraner er, at de er permanente, og der derfor ikke er mulighed for at tilføre organisk materiale til jorden, og at de er vanskelige at tilpasse omkring eksisterende planter, hvorfor brugen af dem kun er mulig, før man tilplanter et nyt bed.

Sådan gør du

Begynd med at klargøre jorden grundigt. Grav og riv jorden, så den bliver jævn, og dæk derefter hele bedet fuldstændigt med vævet, idet kanterne sikres med specielle pløkke, der sælges til formålet. Find ud af, hvor planterne skal være, og skær to snit, der krydser hinanden, til planterne.
Fold kanterne tilbage, så hullet kan graves, og sæt planten ned i det. Læg derefter hjørnerne tilbage omkring stænglen. Når hele bedet er plantet til, skjules membranen med et ensartet lag på 2,5 cm grus eller barkflis.
Kunstigt jorddækningsmateriale (ukrudtssikre membraner) er glimrende, hvis man dyrker træer, buske eller roser, men stauder og blomsterløg kan selvfølgelig ikke trænge igennem. Det er heller ikke godt at bruge en ukrudtssikker membran på steder, hvor man vil have enårige.


Havemand Gentofte eksempel:

Viola Garden Service
Rosenvej 6
2820 Gentofte
CVR: 32811582
Hjemmeside
Grønne Hjem Gentofte Aps
Jægersborg Alle 172
2820 Gentofte
CVR: 35242996
Hjemmeside
Øernes træfældning
Rosenvej 18
2820 Gentofte
CVR: 14087648
Hjemmeside