Havemand Galten

  • Billig havemand Galten - Modtag 3 gratis tilbud
  • Få ca 16 % i rabat med 3 optimale tilbud
  • Få kun tilbud fra fleksible havemænd

Der kan ikke bestilles 3 tilbud lige nu

Veje i postnummer 8464

Baldersvej
Thorsvej
Vestbakken
Syrenvej
Helledigevej
Søballevej
HC Ørsteds Alle
Bækken
Præstemarken
Saksen
Baunevej
Bispevænget
Skivholmevej
Nørregårdsvej
Låsbyvej
Landsbyvænget
Nymarksvej
Bakkeskoven
Danavej
Tjørnevej

Billig havemand Galten → Bestil 3 hammelske tilbud → gratis


Ødelagte kanter i plænen

Ødelagte kanter ser ikke kun sjuskede ud, de gør det også besværligt at klippe græsset og næsten umuligt at udføre ordentligt kantarbejde, men de er lette at reparere. Det eneste, man skal gøre, er at tage en skarp spade og skære en firkant af plænen ud fra den ødelagte kant.
Vend firkanten rundt og tilpas den i hullet, så der nu er en fuldstændig lige kant langs plænens yderside, og den ødelagte kant vender indad i plænen. Det giver et hul i selve plænen. Fyld hullet med jord og tryk det til, så det holder samme højde som den øvrige jordoverflade.
Derefter gensås, som om der var tale om en nøgen plet. Hvis det gøres om efteråret, vil plænen være hel om foråret, og man vil ikke engang kunne se samlingerne. Det er det bedste, når græsset skal styrkes, og rødderne stimuleres, hvilket er det, man ønsker.

Alternative plæner

Hvis den traditionelle tætklippede plæne ikke passer til ens egen have, er der mange andre slags, man kan vælge. Nogle af dem har både græs og andre ting - vilde blomster fx - men der er andre, der overhovedet ikke indeholder græs, som plæner af krydderurter eller blomster.
Begå ikke den fejl at tro, at plæner af ikke-græs er egentlige erstatninger for græs. Græs er den eneste plænetype, man kan bruge til at løbe omkring på - de øvrige tåler ikke ret meget slid overhovedet. De er helt fine til små arealer, man ikke skal gå på hele tiden, og glimrende omkring en siddeplads i haven.
Mit råd er, at hvis man skal have et sted, hvor man kan lege, bør man holde sig til den traditionelle plæne bag huset og gemme de andre typer til mere rolige steder, hvor de ikke kommer til skade som følge af slid. Brug de specielle plæner til en lejlighedsvis spadseretur.


Havemand Galten eksempel:

Gartner Jørn Hansen
Århusvej 208
8464 Galten
CVR: 49400551
Hjemmeside
OK Anlægsgartner
Voldbyvej 18
8464 Galten
CVR: 10743575
Hjemmeside
Skovby Anlæg
Tinbækparken 55, Skovby
8464 Galten
CVR: 31324769
Hjemmeside