Havemand Galten

  • Billig havemand Galten - Indhent 3 gratis tilbud
  • Få ca 33 procent i rabat med 3 drøngode tilbud
  • Få kun tilbud fra 1. klasses havemænd

3 tilbud er desværre ikke tilgængelig i øjeblikket

Eksempler på
8464 vejnavne

Rytterbakken
Odinsvej
Nymarksvej
Rugvej
Frichsvej
Bøgevænget
Grønningen
Nytorv
Demetervænget
Randersvej
Møllen
Svaneparken
Agervangen
Niels Bohrs Alle
Birkevænget
Skolevej
Nørregårdsvej
Skjoldsbjergvej
Engvej
Annas Have

Billig havemand Galten → Bestil 3 hammelske tilbud → gratis


Ødelagte kanter i plænen

Ødelagte kanter ser ikke kun sjuskede ud, de gør det også besværligt at klippe græsset og næsten umuligt at udføre ordentligt kantarbejde, men de er lette at reparere. Det eneste, man skal gøre, er at tage en skarp spade og skære en firkant af plænen ud fra den ødelagte kant.
Vend firkanten rundt og tilpas den i hullet, så der nu er en fuldstændig lige kant langs plænens yderside, og den ødelagte kant vender indad i plænen. Det giver et hul i selve plænen. Fyld hullet med jord og tryk det til, så det holder samme højde som den øvrige jordoverflade.
Derefter gensås, som om der var tale om en nøgen plet. Hvis det gøres om efteråret, vil plænen være hel om foråret, og man vil ikke engang kunne se samlingerne. Det er det bedste, når græsset skal styrkes, og rødderne stimuleres, hvilket er det, man ønsker.

Alternative plæner

Hvis den traditionelle tætklippede plæne ikke passer til ens egen have, er der mange andre slags, man kan vælge. Nogle af dem har både græs og andre ting - vilde blomster fx - men der er andre, der overhovedet ikke indeholder græs, som plæner af krydderurter eller blomster.
Begå ikke den fejl at tro, at plæner af ikke-græs er egentlige erstatninger for græs. Græs er den eneste plænetype, man kan bruge til at løbe omkring på - de øvrige tåler ikke ret meget slid overhovedet. De er helt fine til små arealer, man ikke skal gå på hele tiden, og glimrende omkring en siddeplads i haven.
Mit råd er, at hvis man skal have et sted, hvor man kan lege, bør man holde sig til den traditionelle plæne bag huset og gemme de andre typer til mere rolige steder, hvor de ikke kommer til skade som følge af slid. Brug de specielle plæner til en lejlighedsvis spadseretur.


1. klasses havemænd i postnummer 8464

Galten Overgaard
Låsbyvej 32
8464 Galten
CVR: 33934424
www.galten-overgaard.dk
Nørreskov Anlægsgartneri ApS
Voldbyvej 73, Sjelle
8464 Galten
CVR: 26516056
Tlf. 40280756
Tanholm
Stillingvej 219
8464 Sabro
CVR: 34409323
www.tanholm.dk