Havemand Fyn

3 tilbud er ikke mulig lige nu

Havemand Fyn - Spar mange penge - få 3 billige tilbudBiologisk bekæmpelse i haven

Biologiske bekæmpelsesmidler er ensbetydende med at erklære skadegørerne krig, for det, man gør, er, at slippe en meget levende og kraftfuld fjende løs mod dem. Hvert nyttedyr angriber en enkelt skadegører, og selvom de ikke er billige, er resultaterne mindst lige så gode, som når man bruger kemikalier, og virkningen holder sig længere.
Ideen blev oprindelig udviklet til brug i erhvervsgartnerier, hvor specielt indførte insekter ikke kan flyve væk, men der findes nu adskillige nyttedyr, herunder nematoder, som kan bruges med stort held i havejord eller i udendørs krukker.
Hvis man har en udestue eller et væksthus, hvor man ikke vil bruge kemikalier, er det særlig godt at bruge nyttedyr, eller hvis man har et bed med salat, der skal beskyttes mod snegle, eller krukker, man vil beskytte mod øresnudebiller.Brug af biologiske nyttedyr

Biologiske nyttedyr skal sættes ud tidligt i sæsonen i væksthuset, så snart temperaturen er tilstrækkelig høj, da de ikke kan nedkæmpe et meget stort angreb. Man må bestille disse nyttedyr, der så tilsendes pr. postordre. Adskillige leverandører averterer i haveblade, og nogle produkter kan bestilles gennem havecentre.
Udsæt nyttedyrene hurtigst muligt efter modtagelsen, for da der er tale om levende organismer, holder de sig ikke ret længe. Insekter til brug i væksthuse leveres normalt i form af æg i et lag af vermikulit (et naturligt forekommende mineral) eller som skæl på kort, der er klar til at hænge op mellem planterne.
Anbring dem altid i nærheden af et sted med skadegørere, så der er fastfood til nyttedyrene, når de udklækkes. Nematoder leveres i frysetørret tilstand, de skal opløses i vand og udvandes i jorden i den korrekte koncentration med en vandkande.3 tilbud på isolering

Denne side kan deles:

Eksempler på veje
fra Fyn:
Viggovænget
Syrenvej
Thujavej
Prins Christians Allé
Sandknøsen
Rughøjvej
Thyras Allé
Æblebakken
Snerlevænget
Sorgenfri Allé
Stensvang
Sædekildegårdvej
Ravnebjerggyden
Vibeægvænget
Sanderumvej
Ruegyden
Tingløkkehaven
Tingløkkevej
Plovgårdsvej
Prins Olufs Vænge

Psst! Du har vel husket at...
... du ligeledes kan bestille 3 fordelagtige overslag fra en ansvarsbevidst bryllupsfotograf på Fyn.

Billig rengøring 3 tilbud

Havemænd Fyn eksempler:


Skafte Anlægsgartner

Sanderumvej 155
5250 Odense SV
CVR: 29900795
Tlf. 20582519

Green Team ApS

Tinas Allé 13
5250 Odense SV
CVR: 35891846
www.greenteam.dk

Gartner Brian Lauridsen

Sanderumvej 264
5250 Odense SV
CVR: 14841482
Tlf. 65968760© 2020 - www.billig-gartner.dk - CVR-nr. 31135915 - Kontakt