Havemand Fyn

  • Billig havemand Fyn - Få gratis 3 tilbud
  • Få 23 procent rabat med 3 udmærkede tilbud
  • Du modtager kun tilbud fra bundsolide havemænd

3 tilbud på Gartner er i dag ikke online

5250 Fyn
vejnavne

Ranunkelvænget
Prins Gorms Vænge
Naurvænget
Poul Nielsens Vænge
Sædekildegårdvej
Ådalslunden
Toves Allé
Sanderumhaven
Åkanden
Vangelystvej
Zachariasvænget
Rousehøjvej
Villasmindevej
Romerdalen
Store Markvej
Nybohusvej
Rikkeshave
Ådalsvej
Vibeægvænget
Niels Juels Allé

Havemand Fyn - Spar mange penge - få 3 billige tilbud


Biologisk bekæmpelse i haven

Biologiske bekæmpelsesmidler er ensbetydende med at erklære skadegørerne krig, for det, man gør, er, at slippe en meget levende og kraftfuld fjende løs mod dem. Hvert nyttedyr angriber en enkelt skadegører, og selvom de ikke er billige, er resultaterne mindst lige så gode, som når man bruger kemikalier, og virkningen holder sig længere.
Ideen blev oprindelig udviklet til brug i erhvervsgartnerier, hvor specielt indførte insekter ikke kan flyve væk, men der findes nu adskillige nyttedyr, herunder nematoder, som kan bruges med stort held i havejord eller i udendørs krukker.
Hvis man har en udestue eller et væksthus, hvor man ikke vil bruge kemikalier, er det særlig godt at bruge nyttedyr, eller hvis man har et bed med salat, der skal beskyttes mod snegle, eller krukker, man vil beskytte mod øresnudebiller.

Brug af biologiske nyttedyr

Biologiske nyttedyr skal sættes ud tidligt i sæsonen i væksthuset, så snart temperaturen er tilstrækkelig høj, da de ikke kan nedkæmpe et meget stort angreb. Man må bestille disse nyttedyr, der så tilsendes pr. postordre. Adskillige leverandører averterer i haveblade, og nogle produkter kan bestilles gennem havecentre.
Udsæt nyttedyrene hurtigst muligt efter modtagelsen, for da der er tale om levende organismer, holder de sig ikke ret længe. Insekter til brug i væksthuse leveres normalt i form af æg i et lag af vermikulit (et naturligt forekommende mineral) eller som skæl på kort, der er klar til at hænge op mellem planterne.
Anbring dem altid i nærheden af et sted med skadegørere, så der er fastfood til nyttedyrene, når de udklækkes. Nematoder leveres i frysetørret tilstand, de skal opløses i vand og udvandes i jorden i den korrekte koncentration med en vandkande.


Eksempler på havemand Fyn

Skafte Anlægsgartner
Sanderumvej 155
5250 Odense SV
CVR: 29900795
Hjemmeside
C P H Haveservice
Rughøjvej 51
5250 Odense SV
CVR: 26077788
Hjemmeside
Gartner Claus Watson
Vangeledgårdsvej 49
5250 Odense SV
CVR: 29016003
Hjemmeside