✅Havemand Fyn

  • Billig havemand Fyn - Modtag gratis 3 tilbud

  • Du sparer 36 procent med 3 friske tilbud

  • Du modtager kun tilbud fra kvalitetssikrede havemænd

3 tilbud på Gartner er indtil videre aflyst

✅Havemand Fyn - Spar mange penge - få 3 billige tilbud✅Biologisk bekæmpelse i haven

Biologiske bekæmpelsesmidler er ensbetydende med at erklære skadegørerne krig, for det, man gør, er, at slippe en meget levende og kraftfuld fjende løs mod dem. Hvert nyttedyr angriber en enkelt skadegører, og selvom de ikke er billige, er resultaterne mindst lige så gode, som når man bruger kemikalier, og virkningen holder sig længere.
Ideen blev oprindelig udviklet til brug i erhvervsgartnerier, hvor specielt indførte insekter ikke kan flyve væk, men der findes nu adskillige nyttedyr, herunder nematoder, som kan bruges med stort held i havejord eller i udendørs krukker.
Hvis man har en udestue eller et væksthus, hvor man ikke vil bruge kemikalier, er det særlig godt at bruge nyttedyr, eller hvis man har et bed med salat, der skal beskyttes mod snegle, eller krukker, man vil beskytte mod øresnudebiller.

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud" indtil videre på pauseBrug af biologiske nyttedyr

Biologiske nyttedyr skal sættes ud tidligt i sæsonen i væksthuset, så snart temperaturen er tilstrækkelig høj, da de ikke kan nedkæmpe et meget stort angreb. Man må bestille disse nyttedyr, der så tilsendes pr. postordre. Adskillige leverandører averterer i haveblade, og nogle produkter kan bestilles gennem havecentre.
Udsæt nyttedyrene hurtigst muligt efter modtagelsen, for da der er tale om levende organismer, holder de sig ikke ret længe. Insekter til brug i væksthuse leveres normalt i form af æg i et lag af vermikulit (et naturligt forekommende mineral) eller som skæl på kort, der er klar til at hænge op mellem planterne.
Anbring dem altid i nærheden af et sted med skadegørere, så der er fastfood til nyttedyrene, når de udklækkes. Nematoder leveres i frysetørret tilstand, de skal opløses i vand og udvandes i jorden i den korrekte koncentration med en vandkande.Det er desværre ikke muligt at indhente 3 tilbud i øjeblikketFyn selskaber fra Gartnerbranchen


Mand&Bil

Duedalen 44
5250 Odense SV
CVR: 21197572
www.mandogbil.dk© 2021 - www.billig-gartner.dk - CVR-nr. 31135915 - Kontakt