Havemand Fyn

Vi kan lige nu ikke levere tilbud

Havemand Fyn - Spar mange penge - få 3 billige tilbudBiologisk bekæmpelse i haven

Biologiske bekæmpelsesmidler er ensbetydende med at erklære skadegørerne krig, for det, man gør, er, at slippe en meget levende og kraftfuld fjende løs mod dem. Hvert nyttedyr angriber en enkelt skadegører, og selvom de ikke er billige, er resultaterne mindst lige så gode, som når man bruger kemikalier, og virkningen holder sig længere.
Ideen blev oprindelig udviklet til brug i erhvervsgartnerier, hvor specielt indførte insekter ikke kan flyve væk, men der findes nu adskillige nyttedyr, herunder nematoder, som kan bruges med stort held i havejord eller i udendørs krukker.
Hvis man har en udestue eller et væksthus, hvor man ikke vil bruge kemikalier, er det særlig godt at bruge nyttedyr, eller hvis man har et bed med salat, der skal beskyttes mod snegle, eller krukker, man vil beskytte mod øresnudebiller.Brug af biologiske nyttedyr

Biologiske nyttedyr skal sættes ud tidligt i sæsonen i væksthuset, så snart temperaturen er tilstrækkelig høj, da de ikke kan nedkæmpe et meget stort angreb. Man må bestille disse nyttedyr, der så tilsendes pr. postordre. Adskillige leverandører averterer i haveblade, og nogle produkter kan bestilles gennem havecentre.
Udsæt nyttedyrene hurtigst muligt efter modtagelsen, for da der er tale om levende organismer, holder de sig ikke ret længe. Insekter til brug i væksthuse leveres normalt i form af æg i et lag af vermikulit (et naturligt forekommende mineral) eller som skæl på kort, der er klar til at hænge op mellem planterne.
Anbring dem altid i nærheden af et sted med skadegørere, så der er fastfood til nyttedyrene, når de udklækkes. Nematoder leveres i frysetørret tilstand, de skal opløses i vand og udvandes i jorden i den korrekte koncentration med en vandkande.Få 3 byggetilbud - gratis og uforpligtende

Del på Facebook:

Få 3 gratis tilbud fra Fagexperten

Veje i postnummer 5250:
Viggovænget
Sommervej
Thujavej
Planteskolevej
Sorgenfri Allé
Rosenvej
Rikkesminde Allé
Sanderumhaven
Planteskolevænget
Æblebakken
Solskinshøjen
Svinget
Stensvang
Zachariasvænget
Ruegyden
Ådalslunden
Østergårds Allé
Ranunkelvænget
Rasmus Rasks Allé
Rughøjvej

Find de mest relevante havemænd


Ole Nøhr Andersen

Assensvej 180
5250 Odense SV
CVR: 15804092
Tlf. 65962349

Fyns Havedesign

Tingkærvej 183
5250 Odense SØ
CVR: 10857643
www.fynshavedesign.dk

Gartner Claus Watson

Vangeledgårdsvej 49
5250 Odense SV
CVR: 29016003
www.gartnerwatson.dk© 2020 - www.billig-gartner.dk - CVR-nr. 31135915 - Kontakt