Havemand Furesø

  • Billig havemand Furesø - Modtag gratis 3 tilbud
  • Du sparer 21 pct med 3 prima tilbud
  • Du modtager kun tilbud fra lokale havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud" i øjeblikket indstillet

Lokale vejnavne
Furesø

Oldvej
Stenagervej
Industriskellet
Pilevangen
Perlestensvej
Engmosen
Kirkebakkegårdsvej
Kirkevangen
Maglevangen
Baunesvinget
Lynge Bytorv
Kastaniebakken
Lindevej
Industrivej
Højrisvej
Degneholmen
Birkholmvej
Bastrupvej
Kokkedalen
Mejeribakken

Billig havemand Furesø Kommune ➔ Få 3 gratis tilbud


Beskæring af forårsblomstrende buske

Nogle af de forårsblomstrende og tidligt sommerblomstrende buske kan blive meget rodede at se på, hvis ikke de beskæres hvert år. En forsømt plante fyldt med gamle stængler sætter ikke mange blomster. Det er let at kende de gamle stængler, selv uden for blomstringsperioden, for deres bark er mørkere, og de ser lidt knudrede ud.
Disse buske beskæres ved en grundig afpudsning. Så snart blomsterne er visne, skæres alle stængler med visne blomster tilbage. Følg stænglen nedad, indtil der er en god kraftig knop eller et ungt sideskud uden visne blomster; skær den af lige oven over det sted, hvor den sidder på hovedgrenen.
Hvis man gør det hvert år, vil ens forårsblomstrende buske blive ved med at være pæne og sætte mange flere blomster. De fleste senere blomstrende buske behandles på samme måde, men de beskæres om vinteren.

Sådan gør man

Tommelfingerreglen er: Hvis planten blomstrer før midsommer, beskæres den umiddelbart efter blomstring, og hvis den blomstrer senere, beskæres den sent på vinteren eller tidligt om foråret.
1. Buske som vellugtende pibeved og blodribs har godt af, at der fjernes enkelte gamle grene hvert år. De gamle grene kan kendes på deres knudrede stængler og de visne blomster, der sidder på sideskuddene.
2. Med en grensaks fjernes de tykkeste grene, idet de klippes af så tæt som muligt ved jorden. Der klippes lige oven over en knop eller et ungt sideskud. Derefter bruges en beskæresaks til at fjerne alle de svage og syge skud, man kan få øje på.
3 Resultatet af denne årlige foryngelsesbeskæring bliver en velformet og sund busk, som sætter masser af blomster på livskraftige unge skud hvert forår - og ikke en bush, der ser udslidt og pjusket ud.


Furesø havemand eksempel:

KHH Anlæg ApS
Slangerupvej 12
3540 Lynge
CVR: 12669682
Hjemmeside
JN Servicebilen ApS
Lynge Bygade 33 C
3540 Lynge
CVR: 33381166
Hjemmeside
Den Unge Gartner A/S
Nøglegårdsvej 7
3540 Lynge
CVR: 25706382
Hjemmeside