Havemand Furesø

  • Billig havemand Furesø - Modtag 3 gratis tilbud
  • Du sparer 15 % med 3 optimale tilbud
  • Du modtager kun tilbud fra lokale havemænd

Det er ikke muligt at indhente 3 tilbud lige nu

Postnummer 3540
vejnavne

Lynge Stationsvej
Nordkranvej
Smedevangen
Bjergagervej
Elmedalen
Solsiden
Mosevang
Snoghøjvej
Perlestensvej
Nøglegårdsvej
Uggeløsevej
Ganløsevej
Ringbjerget
Mødekærgårdsvej
Vildroseparken
Solvænget
Stendyssevej
Runebakken
Sandkildevej
Uggeløse Bygade

Billig havemand Furesø Kommune ➔ Få 3 gratis tilbud


Beskæring af forårsblomstrende buske

Nogle af de forårsblomstrende og tidligt sommerblomstrende buske kan blive meget rodede at se på, hvis ikke de beskæres hvert år. En forsømt plante fyldt med gamle stængler sætter ikke mange blomster. Det er let at kende de gamle stængler, selv uden for blomstringsperioden, for deres bark er mørkere, og de ser lidt knudrede ud.
Disse buske beskæres ved en grundig afpudsning. Så snart blomsterne er visne, skæres alle stængler med visne blomster tilbage. Følg stænglen nedad, indtil der er en god kraftig knop eller et ungt sideskud uden visne blomster; skær den af lige oven over det sted, hvor den sidder på hovedgrenen.
Hvis man gør det hvert år, vil ens forårsblomstrende buske blive ved med at være pæne og sætte mange flere blomster. De fleste senere blomstrende buske behandles på samme måde, men de beskæres om vinteren.

Sådan gør man

Tommelfingerreglen er: Hvis planten blomstrer før midsommer, beskæres den umiddelbart efter blomstring, og hvis den blomstrer senere, beskæres den sent på vinteren eller tidligt om foråret.
1. Buske som vellugtende pibeved og blodribs har godt af, at der fjernes enkelte gamle grene hvert år. De gamle grene kan kendes på deres knudrede stængler og de visne blomster, der sidder på sideskuddene.
2. Med en grensaks fjernes de tykkeste grene, idet de klippes af så tæt som muligt ved jorden. Der klippes lige oven over en knop eller et ungt sideskud. Derefter bruges en beskæresaks til at fjerne alle de svage og syge skud, man kan få øje på.
3 Resultatet af denne årlige foryngelsesbeskæring bliver en velformet og sund busk, som sætter masser af blomster på livskraftige unge skud hvert forår - og ikke en bush, der ser udslidt og pjusket ud.


Furesø havemand eksempler:

Anlægsgartnerfirmaet Bondes
Gl Nøglegårdsvej 22
3540 Lynge
CVR: 31258634
Hjemmeside
KHH Anlæg ApS
Slangerupvej 12
3540 Lynge
CVR: 12669682
Hjemmeside
RS-Anlægsgartner
Vassingerødvej 123
3540 Lynge
CVR: 29468303
Hjemmeside