Billig-gartner.dk

Havemand Frederiksværk


Vi kan indtil videre ikke levere tilbud

Havemand Frederiksværk

Veje i postnummer 3300

Skovsneglevej
Vesterledsvej
Skelkæret
Rødtjørnevej
Sollinien
Præstesvinget
Skovtoften
Uglevangen
Ryvænget
Skovholmsvej
Tolleruphusvej
Skovsangervej
Skovdalsvej
Syrevej
Åkandevej
Vibevænget
Sagasvej
Skovbakkevej
Sleipnersvej
Skolevej

Få gratis 3 tilbud på god og billig havemand Frederiksværk


Hold styr på de tunge planter i haven

Brug stager til planter med tunge hoveder som dahlia. Stik fire eller fem stager i jorden omkring planten og bind blødt bindegarn mellem dem, så de fungerer som en lodret vugge. Det sikrer, at planter med løs vækst eller store blomsterhoveder ikke vælter. Brug tykke stokke til træer, der skal støttes i lang tid, eller brug korte stokke i en vinkel på 45 grader til træer, der kun skal have støtte i kort tid.
Et nemt middel til at holde nedliggende planter, fx ærter, eller stauder, der kun er lidt løse i det, på plads. Bare stik et par hasselkæppe eller andet træagtigt afklip ned omkring planterne, før de er blevet mere end ca. 30 cm høje. Vurder planternes endelige højde og gør pindene ca. 15 cm lavere, så de ender med at blive skjult helt af løvet. Nu skulle det gerne være klart, hvordan topning kan være med til at forme en køn, forgrenet, velformet busk.

Planterammer

Rammer er beregnet til stauder, der både forgrener sig og meget hurtigt vælter. En af rammetyperne kan minde om en lav metaltaburet med et trådvævet sæde; den anbringes over en staude, mens den endnu er meget lille, så stænglerne vokser op gennem trådvævet, når de strækker sig.
En anden type - der mere ligner en delvis udrettet tøjbøjle - har ben, som man stikker ned omkring planten; det retvinklede topstykke binder de enkelte enheder sammen. Et andet alternativ er wigwamtypen. Man bør vælge en ramme, der er 15 cm lavere end plantens endelige højde, så støtten skjules, når planterne blomstrer.
Roser: Brug beskæresaks til at fjerne 15-20 cm stilk sammen med den visne samling af blomster. Skær af lige oven over et blad. Hvis man kan se et nyt skud, der er ved at udvikle sig længere nede ad stilken, kan man klippe lige over det; så vil den næste blomsterstand vise sig meget hurtigere.Faglærde havemænd i postnummer 3300

Havedamen
Hulgårdsvej 5
3300 Frederiksværk
CVR: 38301810
www.havedamen.dk
Dansk Natur Teknik
Lisbeths Vænge 5
3300 Frederiksværk
CVR: 17990896
Camillas Haveservice
Industriskellet 9
3300 Frederiksværk
CVR: 29755868
www.camillas-haveservice.dk


© 2019 - www.billig-gartner.dk - Kontakt