Havemand Frederiksværk

  • Billig havemand Frederiksværk - Bestil 3 gratis tilbud
  • Få ca 33 procent i rabat med 3 perfekte tilbud
  • Få kun tilbud fra potentielle havemænd

Det er ikke muligt at bestille 3 tilbud pt.

Frederiksværk
vejnavne eksempler

Skovbakkevej
Solvangsvej
Tørveskærvej
Rørskærvej
Rådhuspladsen
Uglevangen
Ravnsbakkevej
Skelledet
Skelkæret
Skovriderstien
Stjernevej
Signe Fabers Vej
Regnspovevej
Skovspurvevej
Skovvej
Ryhegnet
Tværvej
Sandmilen
Skelvej
Vidjekrogen

Få gratis 3 tilbud på god og billig havemand Frederiksværk


Hold styr på de tunge planter i haven

Brug stager til planter med tunge hoveder som dahlia. Stik fire eller fem stager i jorden omkring planten og bind blødt bindegarn mellem dem, så de fungerer som en lodret vugge. Det sikrer, at planter med løs vækst eller store blomsterhoveder ikke vælter. Brug tykke stokke til træer, der skal støttes i lang tid, eller brug korte stokke i en vinkel på 45 grader til træer, der kun skal have støtte i kort tid.
Et nemt middel til at holde nedliggende planter, fx ærter, eller stauder, der kun er lidt løse i det, på plads. Bare stik et par hasselkæppe eller andet træagtigt afklip ned omkring planterne, før de er blevet mere end ca. 30 cm høje. Vurder planternes endelige højde og gør pindene ca. 15 cm lavere, så de ender med at blive skjult helt af løvet. Nu skulle det gerne være klart, hvordan topning kan være med til at forme en køn, forgrenet, velformet busk.

Planterammer

Rammer er beregnet til stauder, der både forgrener sig og meget hurtigt vælter. En af rammetyperne kan minde om en lav metaltaburet med et trådvævet sæde; den anbringes over en staude, mens den endnu er meget lille, så stænglerne vokser op gennem trådvævet, når de strækker sig.
En anden type - der mere ligner en delvis udrettet tøjbøjle - har ben, som man stikker ned omkring planten; det retvinklede topstykke binder de enkelte enheder sammen. Et andet alternativ er wigwamtypen. Man bør vælge en ramme, der er 15 cm lavere end plantens endelige højde, så støtten skjules, når planterne blomstrer.
Roser: Brug beskæresaks til at fjerne 15-20 cm stilk sammen med den visne samling af blomster. Skær af lige oven over et blad. Hvis man kan se et nyt skud, der er ved at udvikle sig længere nede ad stilken, kan man klippe lige over det; så vil den næste blomsterstand vise sig meget hurtigere.


Vi finder de bedste havemænd

Camillas Haveservice
Industriskellet 9
3300 Frederiksværk
CVR: 29755868
www.camillas-haveservice.dk
Multipleks A/S
Hillerødvej 100
3300 Frederiksværk
CVR: 28935358
www.multipleks.dk
Anlægsgartner Helge Zøllner
Kæruldvej 31
3300 Frederiksværk
CVR: 71559610
Tlf. 47722203