Havemand Frederikshavn

Der kan desværre ikke indhentes 3 tilbud lige nu

Havemand Frederikshavn. Få 3 seriøse tilbud på opgavenSådan sår man en græsplæne

Det er ikke nær så dyrt at lave en plæne med græsfrø, som det er at lægge den med rullegræs, men der er kun et par perioder om året, hvor man kan være sikker på succesfuld såning. Det bedste tidspunkt er midt i august til midt i september, og det næstbedste er om foråret (maj). Der går 4-6 måneder, før man har en brugbar plæne, så de fleste sår om efteråret. Det giver det nye græs en hel vinter til at blive til en rigtig plæne, før der stilles store krav til den. Det betyder også, at den regn, der falder af sig selv, vander græsset. Ved at så lige før sommer er det meget mere sandsynligt, at man bliver nødt til at vande med sprinkleren, mens den nye plæne etablerer sig. Ukrudtsproblemet er heller ikke så stort et problem om efteråret som om foråret. Alt i alt er det mindre besværligt at så en plæne end at lægge den af rullegræs, men man skal vente længere på resultatet.Tre nemme punkter

1. Klargør jorden på samme måde som til rullegræs: Grav med spade eller greb, riv, fordel gødning, riv, træd til og riv igen. Målet er at skabe et jævnt, fast frøbed, der bliver til en ensartet plæne.
2. Del den samlede frømængde i to portioner. Strø den ene i retning nord-syd og derefter den anden i retning øst-vest. Man behøver ikke at bruge et kompas, men ideen er at sikre, at frøet fordeles meget tyndt og jævnt over det hele, så der ikke kommer nøgne pletter.
3. Riv igen arealet meget let, så frøet kommer ned i jorden; begynd i den fjerne ende af plænen. Man dækker ikke alt frøet - ca. halvdelen af det vil stadig være synligt og ligge oven på jorden, når man er færdig. Hvis man forudser et fugleproblem, kan man lægge nogle kviste ud over jorden for at undgå, at fuglene ikke tager støvbad i den.Del på Facebook:

Nyt badeværelse? Book gratis møde

Postnummer 9900
vejnavne:
Kvisselvej
Lyngmosevej
Niels Bohrs Vej
Måensvej
Kløvervej
Konsul Cloos Vej
Kærhaven
Munkegade
Odensegade
Latyrusvej
Langthjemvej
Koldenåvej
Lienshøjvej
Nordhavnsvej
Industrivej
Knappenvej
Kærtoften
Mirabellevej
Lobelievej
Lindegårdsvej

Havemand Frederikshavn

NB! Du har vel ikke glemt at...
... du ligeledes kan indhente op til 3 overdådige tilbud fra en kompetent murer fra Frederikshavn.

Postnr. 9900 Frederikshavn havemænd


Manhatten Hjemmeservice

H.C. Ørsteds Vej 43
9900 Frederikshavn
CVR: 25866916
Tlf. 29916211

Holmen Anlæg A/S

Kvisselvej 76
9900 Frederikshavn
CVR: 28313195
www.holmen-anlaeg.dk

Alk Sport ApS

Assensgade 7
9900 Frederikshavn
CVR: 33064764
Tlf. 28897753© 2020 - www.billig-gartner.dk - CVR-nr. 31135915 - Kontakt