Billig-gartner.dk

Havemand Frederikshavn


3 tilbud er ikke tilgængelig pt.

Havemand Frederikshavn

Eksempler på veje
i postnummer 9900

Hørbylundvej
Knud Rasmussens Vej
Højvangen
Mariendalsvej
Håbets Alle
Klitlund
Norgesvej
Niels Juels Vej
Kragkærvej
Læsøgade
Oliepieren
Lammetoften
Oddervej
Kærløkken
Lindekrogen
Jordbærvej
Kirkestien
Lillevej
Lobelievej
Peter Wessels Vej

Havemand Frederikshavn. Få 3 seriøse tilbud på opgaven


Sådan sår man en græsplæne

Det er ikke nær så dyrt at lave en plæne med græsfrø, som det er at lægge den med rullegræs, men der er kun et par perioder om året, hvor man kan være sikker på succesfuld såning. Det bedste tidspunkt er midt i august til midt i september, og det næstbedste er om foråret (maj). Der går 4-6 måneder, før man har en brugbar plæne, så de fleste sår om efteråret. Det giver det nye græs en hel vinter til at blive til en rigtig plæne, før der stilles store krav til den. Det betyder også, at den regn, der falder af sig selv, vander græsset. Ved at så lige før sommer er det meget mere sandsynligt, at man bliver nødt til at vande med sprinkleren, mens den nye plæne etablerer sig. Ukrudtsproblemet er heller ikke så stort et problem om efteråret som om foråret. Alt i alt er det mindre besværligt at så en plæne end at lægge den af rullegræs, men man skal vente længere på resultatet.

Tre nemme punkter

1. Klargør jorden på samme måde som til rullegræs: Grav med spade eller greb, riv, fordel gødning, riv, træd til og riv igen. Målet er at skabe et jævnt, fast frøbed, der bliver til en ensartet plæne.
2. Del den samlede frømængde i to portioner. Strø den ene i retning nord-syd og derefter den anden i retning øst-vest. Man behøver ikke at bruge et kompas, men ideen er at sikre, at frøet fordeles meget tyndt og jævnt over det hele, så der ikke kommer nøgne pletter.
3. Riv igen arealet meget let, så frøet kommer ned i jorden; begynd i den fjerne ende af plænen. Man dækker ikke alt frøet - ca. halvdelen af det vil stadig være synligt og ligge oven på jorden, når man er færdig. Hvis man forudser et fugleproblem, kan man lægge nogle kviste ud over jorden for at undgå, at fuglene ikke tager støvbad i den.Ansvarsbevidste havemænd i postnummer 9900

Holmen Anlæg A/S
Kvisselvej 76
9900 Frederikshavn
CVR: 28313195
www.holmen-anlaeg.dk
Manhatten Hjemmeservice
H.C. Ørsteds Vej 43
9900 Frederikshavn
CVR: 25866916
Tlf. 29916211
Deres Anlægsgartner
Frihedsvej 14
9900 Frederikshavn
CVR: 33013396
www.facebook.com/Rmhave


© 2019 - www.billig-gartner.dk - Kontakt