Havemand Frederiksberg

  • Billig havemand Frederiksberg - Modtag 3 gratis tilbud
  • Spar ca 14 % med 3 drøngode tilbud
  • Få kun tilbud fra robuste havemænd

Der kan desværre ikke modtages 3 tilbud for nærværende

Veje i postnummer 2000

La Cours Vej
Kilevej
Kirstinedalsvej
Carl Feilbergs Vej
Seedorffs Vænge
Spiræavej
Bag Søndermarken
C.T. Barfoeds Vej
Nis Lorenzens Vej
Solsortvej
Jernbanestien
Marguerite Vibys Plads
Folkvarsvej
Wilkensvej
Dronning Olgas Vej
Kong Georgs Vej
Bendzvej
Andebakkesti
Pile Alle
Stægers Alle

Havemand Frederiksberg → Få 3 tilbud på godt havearbejde


Haven hele året

Der er ikke nogen hemmelighed forbundet med at lave en stilfuld, køn have med noget at se på hele året. Det kræver kun en smule planlægning at sørge for, at der hele tiden er planter, som er på toppen på forskellige tider af året. Hvis der hele tiden skal være noget at se på, bør haven rumme planter fra hver af de væsentligste af årstidens grupper.
Planlægningskalendere for haven er nyttige, når haveåret skal planlægges, men de skal ikke følges slavisk. Man kan ikke ud fra, at jorden er klar til såning i marts, bare fordi det er, hvad der står på frøposen, så aflæs tegnene i naturen omkring dig og tilpas datoerne, så de passer til de lokale forhold og det omskiftelige vejr.
Erfarne haveejere har en instinktiv fornemmelse for denne sammenhæng, men for førstegangshaveejere, som ofte bor eller arbejder i byområder og ikke har tæt kontakt med årstidssvingningerne.

Forår i haven

Forårsløg, blomstrende træer og blomstrende buske er højdepunkterne om foråret, og de fleste haveejere er så lettede over at se en smule farve efter en lang, kedelig vinter, at de ikke bekymrer sig alt for meget om at sammensætte smagfulde farvekombinationer. De vil have det, der er mest af, og jeg er tilbøjelig til at give dem ret.
En gang imellem kan der forekomme sen frost på mærkelige tidspunkter, og det er bare ærgerligt, men hvis ens have befinder sig i en frostlomme eller vender mod øst, bør man undgå tidligt blomstrende planter som kamelia og vælge sentblomstrende frugtsorter.
Tidligt udsprungne blomster, der får frost, ødelægges, hvis det frosne væv tør for hurtigt op, og det er det, der sker, hvis planterne får tidlig morgensol. I bedste fald har man mistet en årstids blomster, og i værste fald har man mistet en hel afgrøde.


Engagerede havemænd fra postnummer 2000

Gartner Damgaard
C.F. Richs Vej 102
2000 Frederiksberg
CVR: 37309311
Anlægsgartner Michael Provenza
Kongensvej 19
2000 Frederiksberg
CVR: 34954895
Beier's Ejendomsservice ApS
Borups Alle 137
2000 Frederiksberg
CVR: 39903032
www.beiers-ejendomsservice.dk