Havemand Frederiksberg

  • Billig havemand Frederiksberg - Modtag 3 gratis tilbud
  • Spar ca 28 pct med 3 konkrete tilbud
  • Få kun tilbud fra bundsolide havemænd

Det er ikke muligt at bestille 3 tilbud i øjeblikket

Vejnavne i
postnummer 2000

Porcelænshaven
Lærkeskellet
Poppelskellet
Solbjergvej
Nitivej
N. Jespersens Vej
Bentzonsvej
Skadestuevej
C.N. Petersens Vej
Mariendalsvej
Junggreensvej
Kirstinedalsvej
Bogøvej
Nis Lorenzens Vej
Aurikelvej
Frederiksberg Bredegade
Beringsvej
Tesdorpfsvej
Stockflethsvej
Borups Alle

Havemand Frederiksberg → Få 3 tilbud på godt havearbejde


Haven hele året

Der er ikke nogen hemmelighed forbundet med at lave en stilfuld, køn have med noget at se på hele året. Det kræver kun en smule planlægning at sørge for, at der hele tiden er planter, som er på toppen på forskellige tider af året. Hvis der hele tiden skal være noget at se på, bør haven rumme planter fra hver af de væsentligste af årstidens grupper.
Planlægningskalendere for haven er nyttige, når haveåret skal planlægges, men de skal ikke følges slavisk. Man kan ikke ud fra, at jorden er klar til såning i marts, bare fordi det er, hvad der står på frøposen, så aflæs tegnene i naturen omkring dig og tilpas datoerne, så de passer til de lokale forhold og det omskiftelige vejr.
Erfarne haveejere har en instinktiv fornemmelse for denne sammenhæng, men for førstegangshaveejere, som ofte bor eller arbejder i byområder og ikke har tæt kontakt med årstidssvingningerne.

Forår i haven

Forårsløg, blomstrende træer og blomstrende buske er højdepunkterne om foråret, og de fleste haveejere er så lettede over at se en smule farve efter en lang, kedelig vinter, at de ikke bekymrer sig alt for meget om at sammensætte smagfulde farvekombinationer. De vil have det, der er mest af, og jeg er tilbøjelig til at give dem ret.
En gang imellem kan der forekomme sen frost på mærkelige tidspunkter, og det er bare ærgerligt, men hvis ens have befinder sig i en frostlomme eller vender mod øst, bør man undgå tidligt blomstrende planter som kamelia og vælge sentblomstrende frugtsorter.
Tidligt udsprungne blomster, der får frost, ødelægges, hvis det frosne væv tør for hurtigt op, og det er det, der sker, hvis planterne får tidlig morgensol. I bedste fald har man mistet en årstids blomster, og i værste fald har man mistet en hel afgrøde.


Udvalgt havemand fra postnummer 2000

Poul Sørensen
Ved Lindevangen 8, 4. th.
2000 Frederiksberg
CVR: 31351200
Hjemmeside
Anlægsgartner Michael Provenza
Kongensvej 19
2000 Frederiksberg
CVR: 34954895
Hjemmeside
Anlægsgartner Jantzen
Frederiksvej 70
2000 Frederiksberg
CVR: 13441685
Hjemmeside