Havemand Fredericia

  • Billig havemand Fredericia - Bestil gratis 3 tilbud
  • Få ca 29 pct i rabat med 3 enestående tilbud
  • Du får kun tilbud fra troværdige havemænd

Vi kan for nærværende ikke levere tilbud

Lokale vejnavne
Fredericia

Ernavej
Egernvej
Depotvej
Grønlandsvej
Elboparken
Halskovvej
Gråkjærsvænget
Erritsø Bygade
Blonds Allé
Godhavnsvej
Brandsøvej
Chr. Richardts Vej
Birkemosevej
Carit Etlars Vej
Bredstrupvej
Frantz Hansens Allé
Gårdvænget
Falkevej
Antonio Costas Vej
Ahornvænget

Billig havemand Fredericia - Få 3 tilbud - 100% gratis


Planter året rundt

En helårskrukkehave er flot og praktisk for mennesker, der holder af krukker, men som ikke orker den regelmæssige udskiftning med årstiderne. De vil have planter, der kan blive i krukkerne i årevis uden ret meget pleje. De planter, man bruger til det formål, skal naturligvis være hårdføre, men de skal også se ud, som om de er på toppen hele tiden.
Der er masser af velegnede planter. Stedsegrønne og naturligt kompakte buske er glimrende, og dramatiske skulpturelle former kan tage sig fantastisk ud. Ja, jeg ved godt, at alt hvad man køber, fås i potter, men det betyder ikke altid, at de befinder sig godt ved at blive ved med at stå på så begrænset plads i det lange løb.
Hvis man vil have krukkeplanter til helårsbrug, skal man ikke give sig i kast med monstre som klatreroser, storblomstrede roser og brombær.

Bambus, rododendron og japansk løn

Nogle af de allerbedste helårsplanter til krukker er naturlige skønheder som bambus, små rododendron og japansk løn eller yucca. De fleste af de mindre klematis er glimrende i baljer - dyrk dem op ad kønne obelisker eller rustikke trefødder.
Hvis man foretrækker et mere traditionelt udtryk, er løsningen patio- og miniroser. Jeg vil gå så langt som til at sige, at de for travle mennesker er et bedre alternativ end sommerens udplantningsplanter, da de er lige så farverige og blomstrer lige så længe, men man behøver ikke at kassere dem ved slutningen af sæsonen. Lad dem bare stå i deres krukker til næste år.
Hvis man dyrker i poser, kan man skjule plasticoverfladerne under et stykke hessian, lægge småsten over dem eller anbringe dem i en aflang trækasse. Ud over at det er mere dekorativt, er det også med til at isolere jorden.


Lokale havemænd fra 7000 Fredericia

Bos Træ og Hækservice
Thorvaldsensvej 53
7000 Fredericia
CVR: 36674571
www.facebook.com/796865903723216
AGMC Anlægsgartner
Stationsvej 78, Pjedsted
7000 Fredericia
CVR: 20950870
www.agmc.dk
3TF Anlægsgartner ApS
Frifeltvej 129
7000 Fredericia
CVR: 37512966
www.3tf.dk