Havemand Fredericia

  • Billig havemand Fredericia - Bestil gratis 3 tilbud
  • Få 11 % rabat med 3 flotte tilbud
  • Få kun tilbud fra rutinerede havemænd

3 tilbud er desværre ikke aktiv pt.

Postnummer 7000
vejnavne

Gisselbakken
Fårbækvejen
Grundtvigsvej
Gefionsvej
Fenrisvej
Elsesvej
Egehavevej
Broagervej
Depotvej
Barsøvej
Dronningens Kvarter
Fjordvejen
Antonio Costas Vej
Cellulosevej
Chr. Richardts Vej
Grethevej
Birgersvænget
Fiskebækvej
Bredstrup Bygade
Halmøvænget

Billig havemand Fredericia - Få 3 tilbud - 100% gratis


Planter året rundt

En helårskrukkehave er flot og praktisk for mennesker, der holder af krukker, men som ikke orker den regelmæssige udskiftning med årstiderne. De vil have planter, der kan blive i krukkerne i årevis uden ret meget pleje. De planter, man bruger til det formål, skal naturligvis være hårdføre, men de skal også se ud, som om de er på toppen hele tiden.
Der er masser af velegnede planter. Stedsegrønne og naturligt kompakte buske er glimrende, og dramatiske skulpturelle former kan tage sig fantastisk ud. Ja, jeg ved godt, at alt hvad man køber, fås i potter, men det betyder ikke altid, at de befinder sig godt ved at blive ved med at stå på så begrænset plads i det lange løb.
Hvis man vil have krukkeplanter til helårsbrug, skal man ikke give sig i kast med monstre som klatreroser, storblomstrede roser og brombær.

Bambus, rododendron og japansk løn

Nogle af de allerbedste helårsplanter til krukker er naturlige skønheder som bambus, små rododendron og japansk løn eller yucca. De fleste af de mindre klematis er glimrende i baljer - dyrk dem op ad kønne obelisker eller rustikke trefødder.
Hvis man foretrækker et mere traditionelt udtryk, er løsningen patio- og miniroser. Jeg vil gå så langt som til at sige, at de for travle mennesker er et bedre alternativ end sommerens udplantningsplanter, da de er lige så farverige og blomstrer lige så længe, men man behøver ikke at kassere dem ved slutningen af sæsonen. Lad dem bare stå i deres krukker til næste år.
Hvis man dyrker i poser, kan man skjule plasticoverfladerne under et stykke hessian, lægge småsten over dem eller anbringe dem i en aflang trækasse. Ud over at det er mere dekorativt, er det også med til at isolere jorden.


Eksempler på lokal havemand Fredericia

AGMC Anlægsgartner
Stationsvej 78, Pjedsted
7000 Fredericia
CVR: 20950870
Hjemmeside
Bos Træ og Hækservice
Thorvaldsensvej 53
7000 Fredericia
CVR: 36674571
Hjemmeside
Treldenæs Træservice
Trelde Næsvej 178
7000 Fredericia
CVR: 17840444
Hjemmeside