Billig-gartner.dk

Havemand Fredericia


Det er desværre ikke muligt at bestille 3 tilbud indtil videre

Havemand Fredericia

Eksempler på
vejnavne i 7000

Engelundsvej
Danmarksstræde
Gl. Ribevej
Bødkervej
Bjerregårdsvej
Egehavevej
Gefionsvej
Ekkodalen
Erritsø Møllebanke
Baunegårdsvej
Brændekildevænget
Falkevej
Cellulosevej
Elsdyrvej
Avernakøvej
Avlsbrugervej
Danmarks Port
Fredericiavej
Brandsøvej
Bøgeskov Strand

Billig havemand Fredericia - Få 3 tilbud - 100% gratis


Planter året rundt

En helårskrukkehave er flot og praktisk for mennesker, der holder af krukker, men som ikke orker den regelmæssige udskiftning med årstiderne. De vil have planter, der kan blive i krukkerne i årevis uden ret meget pleje. De planter, man bruger til det formål, skal naturligvis være hårdføre, men de skal også se ud, som om de er på toppen hele tiden.
Der er masser af velegnede planter. Stedsegrønne og naturligt kompakte buske er glimrende, og dramatiske skulpturelle former kan tage sig fantastisk ud. Ja, jeg ved godt, at alt hvad man køber, fås i potter, men det betyder ikke altid, at de befinder sig godt ved at blive ved med at stå på så begrænset plads i det lange løb.
Hvis man vil have krukkeplanter til helårsbrug, skal man ikke give sig i kast med monstre som klatreroser, storblomstrede roser og brombær.

Bambus, rododendron og japansk løn

Nogle af de allerbedste helårsplanter til krukker er naturlige skønheder som bambus, små rododendron og japansk løn eller yucca. De fleste af de mindre klematis er glimrende i baljer - dyrk dem op ad kønne obelisker eller rustikke trefødder.
Hvis man foretrækker et mere traditionelt udtryk, er løsningen patio- og miniroser. Jeg vil gå så langt som til at sige, at de for travle mennesker er et bedre alternativ end sommerens udplantningsplanter, da de er lige så farverige og blomstrer lige så længe, men man behøver ikke at kassere dem ved slutningen af sæsonen. Lad dem bare stå i deres krukker til næste år.
Hvis man dyrker i poser, kan man skjule plasticoverfladerne under et stykke hessian, lægge småsten over dem eller anbringe dem i en aflang trækasse. Ud over at det er mere dekorativt, er det også med til at isolere jorden.Tilfældige havemænd fra postnummer 7000

Anlægsgartnerfirmaet Tefax
Bøgeskovvej 19
7000 Fredericia
CVR: 83002816
www.tefax.dk
3TF Anlægsgartner ApS
Frifeltvej 129
7000 Fredericia
CVR: 37512966
www.3tf.dk
Mn Brolægning Aps
Møllebo Allé 47
7000 Fredericia
CVR: 25720067
www.mnbrolaegning.dk


© 2019 - www.billig-gartner.dk - Kontakt