Billig-gartner.dk

Havemand Fredensborg


Vi kan for nærværende ikke tilbyde 3 tilbud

Havemand Fredensborg

Eksempler på
vejnavne Fredensborg

Spurvestien
Præstevej
Skovvænget
Søengen
Æblekrogen
Rosenbergsalle
Veksebovej
Søskrænten
Rolandsvej
Toeltvej
Pramvejen
Uglestien
Sørupvej
Skovsvinget
Toftegårdsvænget
Syrenvej
Skipperalle
Søparken
Skolevej
Ved Dammen

Havemand Fredensborg. Få den billigste pris med 3 tilbud


Tidlig afpudsning

Hvis man vil lave flotte og store blomster til en bestemt lejlighed, kan uåbnede blomsterknopper fjernes så tidligt, at et nyt hold blomster kan nå at udvikle sig til den store dag. Her skal man vide, hvad man har med at gøre, og det kræver normalt flere års eksperimenter, før man kan ramme dagen præcist.
Men hvis man skal på ferie, kan man forsøge at fjerne alle de fuldt udsprungne blomster fra krukker og ampler, før man rejser. Så vil man, i stedet for at komme hjem til et hav af visne blomster, se, at alt er ved at komme i fuld blomstring igen.
Det er en glimrende ide at omkranse blomsterbede med lave hække. Lave hække af lavendel klippes, når de er afblomstrede. Alt, hvad man gør, er at fjerne de visne blomsterstande og forme planten let; så der er næsten ikke tale om mere end afpudsning.

Klippeteknik

En hæk klippes, så dens sider skråner en lille smule indad mod toppen. Det ser kønnere ud og forhindrer, at hækken bliver toptung, så den er mindre tilbøjelig til at vælte. Det gøres også, fordi den nederste del af hækken så får mere lys og derfor ikke bliver helt så bar forneden.
Når man klipper hæk, begynder man forneden, og hækklipperen eller hæksaksen holdes en smule indad for at nå den rigtige vinkel, der følges opad. Hvis hækken er for høj til, at man kan nå toppen, kan man bruge en trappestige eller købe eller leje en særlig platform at stå på. Man skal stå på noget stabilt.
Lavendel må ikke skæres tilbage til den træagtige del, hvorfra de ikke er ret gode til at skyde igen. Det er meget bedre at give dem en let klipning hvert år for at holde dem buskede. Hvis det er en podet plante, kan man risikere at ende med et krat af rodskud.Her er de bedste havemænd

Anlægsgartner Jesper Heidemann
Højvangen 17 B
3480 Fredensborg
CVR: 19279936
www.jesperheidemann.dk
Den Grønne Gren
Skovvænget 25
3480 Fredensborg
CVR: 18880504
www.dengroennegren.dk
Anlægsgartner Anders P. Mølller
Søholmvej 23
3480 Fredensborg
CVR: 12961871
www.anderspmoeller.dk


© 2019 - www.billig-gartner.dk - Kontakt