Havemand Faxe

Der kan ikke bestilles 3 tilbud pt.

Billig havemand Faxe. Få her 3 godkendte og gratis tilbudMus i haven

Det værste, mus foretager sig i haven, er at stjæle store frø, som ærter og bønner - især de tidligtsåede. Man vil ofte finde et lager af stjålne frø i kompostbunken. De kan også finde på at nippe af knolde og grøntsager, som man har vinterlagret i skuret, eller af nyplantede løg, så de rådner.
Det hjælper at strø kristtornblade i en række lige oven over ærterne og bønnerne eller over løgene, før man dækker dem med jord, men hvis man bor på landet, hvor der er mange gnavere, er det en god ide at fjerne sin kompostbunke hvert efterår.
Så får hverken de - eller deres større fætre, rotterne - et behageligt vinterkvarter. Og hæng frugt og grøntsager (som kartofler) op i net under taget. Den bedste måde at klare planteproblemer på er at undgå, at de i det hele taget opstår.Myrer i haven

For det meste er myrer helt uskadelige, bortset fra at de opdrætter bladlus; de elsker det klæbrige sekret (honningdug), som bladlus udskiller, så de driver en slags beskyttelsesvirksomhed over for bladlusene. Men om sommeren kan myrerne gøre sig selv upopulære ved at slå sig ned i tør jord i plænen, i revner mellem belægningssten, i stenbede eller i krukker.
De danner kegleformede jordsamlinger af noget, der ligner sigtet jord, som er gravet løs fra rødderne. Selv om myrer ikke direkte skader planterne, kan deres underjordiske tunneller efterlade rødderne frit svævende i luften, så de tørrer ud. Det er det, der slår planter i myreinficerede krukker og stenbede ihjel, hvis man ikke reagerer i tide.
Hvis myrer slår sig ned et sted, hvor der ikke er noget, de kan skade, kan man med sindsro lade dem være i fred - de flyver bort efter et par måneder.Eksempler på
vejnavne i 4640:
Sommerlystvej
Hertelsvej
Fjordvej
Lindersvoldvej
Ebbeskovvej
Dyrehavevej
Baldersvej
Hestehavegårdsvej
Faxe Havnevej
Orupgade
Lindegårdsvej
Nygade
Bodevænget
Rejnstrupvej
Lindegårdsparken
Toften
Rødvigvej
Liebstokvej
Nordhøjvej
Kirkevej

Billig rengøring 3 tilbud

Nyt badeværelse? Book gratis møde

Hey! Har du husket at...
... du ligeledes kan modtage 3 fine tilbud fra en rutineret portrætfotograf i Faxe kommune.

Lørdag d. 11/7-20

Postnr. 4640 Faxe havemænd


Gunner Jørgensens Efterfølger

Søndergårdsvej 15
4640 Faxe
CVR: 95526454
Tlf. 56713140

MH Anlæg & Haveservice

Skovgårdsvej 2
4640 Faxe
CVR: 37980641
www.mhah.dk

Anlægsgartner Klaus Knutzen

Dyrehavevej 11, Roholte
4640 Faxe
CVR: 25199057
Tlf. 56725083© 2020 - www.billig-gartner.dk - CVR-nr. 31135915 - Kontakt