Havemand Faxe

  • Billig havemand Faxe - Få 3 gratis tilbud
  • Få ca 33 procent i rabat med 3 fornemme tilbud
  • Du får kun tilbud fra erfarne havemænd

Vi kan lige nu desværre ikke tilbyde tilbud

Vi dækker også disse
veje i Faxe

Bodevænget
Kirketorvet
Storemøllevej
Skuderupvej
Skolevej
Bytoftevej
Bonderødvej
Fjordvej
Stationsvej
Sækkehusvej
Kornagervej
Konsulatparken
Industriparken
Ved Dæmningen
Skovholmvej
Dyrehavevej
Kirkeskovvej
Sommerlystvej
Tornemarksvej
Baunekulevej

Billig havemand Faxe. Få her 3 godkendte og gratis tilbud


Mus i haven

Det værste, mus foretager sig i haven, er at stjæle store frø, som ærter og bønner - især de tidligtsåede. Man vil ofte finde et lager af stjålne frø i kompostbunken. De kan også finde på at nippe af knolde og grøntsager, som man har vinterlagret i skuret, eller af nyplantede løg, så de rådner.
Det hjælper at strø kristtornblade i en række lige oven over ærterne og bønnerne eller over løgene, før man dækker dem med jord, men hvis man bor på landet, hvor der er mange gnavere, er det en god ide at fjerne sin kompostbunke hvert efterår.
Så får hverken de - eller deres større fætre, rotterne - et behageligt vinterkvarter. Og hæng frugt og grøntsager (som kartofler) op i net under taget. Den bedste måde at klare planteproblemer på er at undgå, at de i det hele taget opstår.

Myrer i haven

For det meste er myrer helt uskadelige, bortset fra at de opdrætter bladlus; de elsker det klæbrige sekret (honningdug), som bladlus udskiller, så de driver en slags beskyttelsesvirksomhed over for bladlusene. Men om sommeren kan myrerne gøre sig selv upopulære ved at slå sig ned i tør jord i plænen, i revner mellem belægningssten, i stenbede eller i krukker.
De danner kegleformede jordsamlinger af noget, der ligner sigtet jord, som er gravet løs fra rødderne. Selv om myrer ikke direkte skader planterne, kan deres underjordiske tunneller efterlade rødderne frit svævende i luften, så de tørrer ud. Det er det, der slår planter i myreinficerede krukker og stenbede ihjel, hvis man ikke reagerer i tide.
Hvis myrer slår sig ned et sted, hvor der ikke er noget, de kan skade, kan man med sindsro lade dem være i fred - de flyver bort efter et par måneder.


Udvalgte havemænd fra 4640 Faxe

Nielsen´s Entreprise Thomas Juul Nielsen
Egedevej 65
4640 Faxe
CVR: 26699320
www.nielsen-faxe.dk
Gunner Jørgensens Efterfølger
Søndergårdsvej 15
4640 Faxe
CVR: 95526454
Tlf. 56713140
Anlægsgartner Klaus Knutzen
Dyrehavevej 11, Roholte
4640 Faxe
CVR: 25199057
Tlf. 56725083