Billig-gartner.dk

Havemand Faxe

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud" pt. standset

Billig havemand Faxe. Få her 3 godkendte og gratis tilbudMus i haven

Det værste, mus foretager sig i haven, er at stjæle store frø, som ærter og bønner - især de tidligtsåede. Man vil ofte finde et lager af stjålne frø i kompostbunken. De kan også finde på at nippe af knolde og grøntsager, som man har vinterlagret i skuret, eller af nyplantede løg, så de rådner.
Det hjælper at strø kristtornblade i en række lige oven over ærterne og bønnerne eller over løgene, før man dækker dem med jord, men hvis man bor på landet, hvor der er mange gnavere, er det en god ide at fjerne sin kompostbunke hvert efterår.
Så får hverken de - eller deres større fætre, rotterne - et behageligt vinterkvarter. Og hæng frugt og grøntsager (som kartofler) op i net under taget. Den bedste måde at klare planteproblemer på er at undgå, at de i det hele taget opstår.Myrer i haven

For det meste er myrer helt uskadelige, bortset fra at de opdrætter bladlus; de elsker det klæbrige sekret (honningdug), som bladlus udskiller, så de driver en slags beskyttelsesvirksomhed over for bladlusene. Men om sommeren kan myrerne gøre sig selv upopulære ved at slå sig ned i tør jord i plænen, i revner mellem belægningssten, i stenbede eller i krukker.
De danner kegleformede jordsamlinger af noget, der ligner sigtet jord, som er gravet løs fra rødderne. Selv om myrer ikke direkte skader planterne, kan deres underjordiske tunneller efterlade rødderne frit svævende i luften, så de tørrer ud. Det er det, der slår planter i myreinficerede krukker og stenbede ihjel, hvis man ikke reagerer i tide.
Hvis myrer slår sig ned et sted, hvor der ikke er noget, de kan skade, kan man med sindsro lade dem være i fred - de flyver bort efter et par måneder.Billig flyttefirma flyttemand tilbud

Billig VVS

Veje i postnummer 4640:
Vestergade
Knudsvej
Vindbyholtvej
Overdrevsvej
Vandvænge
Storemøllevej
Danavej
Nordgårdsvej
Bleghaven
Kornagervej
Lindegårdsparken
Leestrupvej
St Elmuevej
Jesper Olsens Vej
Dyrehavevej
Stengårdsvej
Hugkrogen
Bonderødvej
Thornfjeldsvej
Strandholm


Eksempel på havemænd fra 4640 Faxe

M.Multiservice
Gyldenhøjvej 2
4640 Faxe
CVR:
Tlf. 28298797
JFJ Entreprise
Torvegade 7
4640 Faxe
CVR:
Tlf. 40734446
Anlægsgartner Klaus Knutzen
Dyrehavevej 11, Roholte
4640 Faxe
CVR:
Tlf. 56725083


© 2019 - www.billig-gartner.dk - CVR-nr. 31135915 - Kontakt