Havemand Faxe

Det er ikke muligt at få 3 tilbud indtil videre

Billig havemand Faxe. Få her 3 godkendte og gratis tilbudMus i haven

Det værste, mus foretager sig i haven, er at stjæle store frø, som ærter og bønner - især de tidligtsåede. Man vil ofte finde et lager af stjålne frø i kompostbunken. De kan også finde på at nippe af knolde og grøntsager, som man har vinterlagret i skuret, eller af nyplantede løg, så de rådner.
Det hjælper at strø kristtornblade i en række lige oven over ærterne og bønnerne eller over løgene, før man dækker dem med jord, men hvis man bor på landet, hvor der er mange gnavere, er det en god ide at fjerne sin kompostbunke hvert efterår.
Så får hverken de - eller deres større fætre, rotterne - et behageligt vinterkvarter. Og hæng frugt og grøntsager (som kartofler) op i net under taget. Den bedste måde at klare planteproblemer på er at undgå, at de i det hele taget opstår.Myrer i haven

For det meste er myrer helt uskadelige, bortset fra at de opdrætter bladlus; de elsker det klæbrige sekret (honningdug), som bladlus udskiller, så de driver en slags beskyttelsesvirksomhed over for bladlusene. Men om sommeren kan myrerne gøre sig selv upopulære ved at slå sig ned i tør jord i plænen, i revner mellem belægningssten, i stenbede eller i krukker.
De danner kegleformede jordsamlinger af noget, der ligner sigtet jord, som er gravet løs fra rødderne. Selv om myrer ikke direkte skader planterne, kan deres underjordiske tunneller efterlade rødderne frit svævende i luften, så de tørrer ud. Det er det, der slår planter i myreinficerede krukker og stenbede ihjel, hvis man ikke reagerer i tide.
Hvis myrer slår sig ned et sted, hvor der ikke er noget, de kan skade, kan man med sindsro lade dem være i fred - de flyver bort efter et par måneder.Eksempler på veje
fra Faxe:
Skovholmvej
Kirkevej
Mosebøllevej
Bodevænget
Lygtevej
Bødkerstræde
Kirkeskovvej
Hestehavegårdsvej
Lindegårdsvej
Kornagervej
Sækkehusvej
Lærkevej
Skovgårdsvej
Strandvejen
Vesterskovvej
Storemøllevej
Margretelundsvej
Duevej
Stenagervej
Brochsvej

Billig rengøring 3 tilbud

Del med vennerne:

Udvalgte havemænd fra 4640 Faxe


S.H. Have Service

Månevænget 25
4640 Faxe
CVR: 33897995
www.sh-haveservice.dk

M.Multiservice

Gyldenhøjvej 2
4640 Faxe
CVR: 34384584
Tlf. 28298797

Rohde Entreprise

Stenbrydervej 3
4640 Faxe
CVR: 38918621© 2020 - www.billig-gartner.dk - CVR-nr. 31135915 - Kontakt