Billig-gartner.dk

Havemand Farum


Grundet travlhed er "Få 3 tilbud" pt. indstillet

Havemand Farum

Lokale veje
Farum

Krogvad
Krogen
Hvilebækgårdsvej
Kalkværksvej
Kildegårdsvej
Mosekrogen
Gustav Webersvej
Gydevænget
Kassemosevej
Lucernemarken
Korsbjerghave
Kålundsvej
Lindegårds Alle
Mosevangsvej
Kirsebærhaven
Klintebakken
Hvedemarken
Langemosevej
Gydebakken
Klosterskjul

Havemand Farum - Modtag 3 skræddersyede tilbud


Valg af haveredskaber

Der findes adskillige slags forskellige beskæringsredskaber til brug i haven. De er hver især beregnet til at udføre en særlig opgave. Det allervigtigste med beskæringsredskaber er at holde dem skarpe da det gør arbejdet betydelig lettere. De mest almindelige og nødvendige redskaber er:
Beskæresaksen er vigtig. Brug den til at klippe stængler, der er op til 1,5-2 cm i diameter, over med. lvrige haveejere foretrækker papegøjenæbstypen, der virker på samme måde som en saks. Den giver et rent snit i hvert fald hvis saksen er skarp. Den renser klingerne for saft, hver gang man bruger den.
Hvis man ikke vil ofre, hvad den koster, er modskærstypen ikke helt så kostbar og stort set lige så god. Indtil man bevæger sig ind i den forfinede verden af specialbeskæring, er der i virkeligheden ikke så stor forskel på dem, så man skal købe den, man befinder sig bedst med.

Et Iangskaftet ørnenæb

En Iangskaftet grensaks er kraftigere end en beskæresaks; de lange skafter giver større vægt til at skære igennem tykkere stængler. Den er også glimrende til at nå ind til midten af tætte buske. En beskæresav er til grene. Skær altid en gren af tæt ved stammen eller hovedgrenen.
Lad være med at lave en grenstump, der bare vil dø, og som ikke sætter nye skud. Undgå at beskadige den fortykkede krave, der sidder inde ved stammen; det gør det lettere for barken at vokse hen over såret, så det heler bedre.
Et Iangskaftet ørnenæb er uvurderligt, hvis man har høje træer, da den sparer en for en stige. Sørg for, at det er velsmurt, så det fungerer optimalt.



1. klasses havemænd fra postnummer 3520

Ole Brøns Service
Trevangsvej 189
3520 Farum
CVR: 33532687
www.olebronsservice.dk
Jagro Anlæg
Gammel Bregnerødvej 13
3520 Farum
CVR: 88959612
www.jagroanlaeg.dk
Træpleje Nord
Bregnerød Byvej 1
3520 Farum
CVR: 27439500
www.traeplejenord.dk


© 2019 - www.billig-gartner.dk - Kontakt