Havemand Farum

  • Billig havemand Farum - Bestil 3 gratis tilbud
  • Få ca 15 procent i rabat med 3 personlige tilbud
  • Du modtager kun tilbud fra faglærde havemænd

Vi kan lige nu ikke levere tilbud

Vi dækker også
postnummer 3520

Hesselbækpark
Jørgen Knudsens Vej
Kildegårdsvej
Klaus Nars Holm
Kålundsvej
Klintedalen
Kirsebærhaven
Hestetangsvej
Majorvænget
Kompagnivej
Horsebakken
Munkehøjvænge
Hørmarken
Lærkevangen
Hvilebækvænge
Mosevangsvej
Korsbjergvej
Kastanie Alle
Korsbjergvænge
Lindegårds Alle

Havemand Farum - Modtag 3 skræddersyede tilbud


Valg af haveredskaber

Der findes adskillige slags forskellige beskæringsredskaber til brug i haven. De er hver især beregnet til at udføre en særlig opgave. Det allervigtigste med beskæringsredskaber er at holde dem skarpe da det gør arbejdet betydelig lettere. De mest almindelige og nødvendige redskaber er:
Beskæresaksen er vigtig. Brug den til at klippe stængler, der er op til 1,5-2 cm i diameter, over med. lvrige haveejere foretrækker papegøjenæbstypen, der virker på samme måde som en saks. Den giver et rent snit i hvert fald hvis saksen er skarp. Den renser klingerne for saft, hver gang man bruger den.
Hvis man ikke vil ofre, hvad den koster, er modskærstypen ikke helt så kostbar og stort set lige så god. Indtil man bevæger sig ind i den forfinede verden af specialbeskæring, er der i virkeligheden ikke så stor forskel på dem, så man skal købe den, man befinder sig bedst med.

Et Iangskaftet ørnenæb

En Iangskaftet grensaks er kraftigere end en beskæresaks; de lange skafter giver større vægt til at skære igennem tykkere stængler. Den er også glimrende til at nå ind til midten af tætte buske. En beskæresav er til grene. Skær altid en gren af tæt ved stammen eller hovedgrenen.
Lad være med at lave en grenstump, der bare vil dø, og som ikke sætter nye skud. Undgå at beskadige den fortykkede krave, der sidder inde ved stammen; det gør det lettere for barken at vokse hen over såret, så det heler bedre.
Et Iangskaftet ørnenæb er uvurderligt, hvis man har høje træer, da den sparer en for en stige. Sørg for, at det er velsmurt, så det fungerer optimalt.


Tilfældig havemand fra postnummer 3520

Jagro Planter og Koi
Gammel Bregnerødvej 13
3520 Farum
CVR: 21242594
Hjemmeside
Dansk Have Harmoni
Lillevangsvej 93
3520 Farum
CVR: 27011055
Hjemmeside
Ole Brøns Service
Trevangsvej 189
3520 Farum
CVR: 33532687
Hjemmeside