Billig-gartner.dk

Havemand Falster


Vi kan pt. desværre ikke levere tilbud

Havemand Falster

Lokale veje
Falster

Gyvelvej
Dæmningsvej
Tårup Skovvej
Skolegade
Møllegårdsvej
Nyvej
Hartvig Jensensvej
Godthåbsvej
Stubbekøbingvej
Vedby Vesterskovvej
Ellehammersvej
Rønvej
Bjergvej
Rasmus Sigvardtsvej
Skernevej
Nr Vedbyvej
Ensianvænget
Fennikelvænget
Skerne Gade
Havnegade

Få gratis 3 tilbud på billig havemand Falster og spar penge


Monilia og Cinnobersvamp

Monilia er en iøjnefaldende skimmel, der angriber frugt, herunder blommer, æbler, pærer og skovæble. Den gør hurtigt hele frugten brun med koncentriske ringe af forhøjede hvide pletter. Inficeret frugt plukkes og brændes eller lægges i skraldespanden - ikke på kompostbunken - og undgå at have inficeret frugt liggende rundt omkring på jorden, da det kan være kilde til flere svampesporer til næste år.
Cinnobersvamp er giftigt udseende, forhøjede, koralrøde pletter på dødt eller døende træ. Undgå cinnobersvamp ved at beskære ordentligt, lige oven over en sund knop eller et bladfæste, så man ikke efterlader korte stumper, der dør og lader svampeinfektioner som denne komme ind.
Den kan brede sig med lynets hast, så fjern angrebne plantedele øjeblikkeligt - skær tilbage til sundt træ - for at undgå spredning til sundt, levende materiale. Brænd inficeret beskæringsmateriale.

Gråskimmelsvamp

Gråskimmel er svampen, der fremkalder de dunede grå pletter på døde eller døende blade og blomster, når vejret er overskyet og fugtigt, og som også er skyld i små, runde, gennemsigtige pletter på tomatfrugter. Den er meget almindelig i fugtige væksthuse om vinteren, når lysniveauet er lavt, og der ikke er ret meget luftcirkulation.
Gråskimmel forebygges ved regelmæssigt at fjerne døde blade og visne blomster. Fordel planterne, så der er plads til, at der kan cirkulere luft mellem dem, og ventiler væksthuset, når der er mulighed for det.
Hvis den sene frost er varslet, kan planterne dækkes med adskillige lag fiberdug. Ellers må man vente, indtil man kan se, hvilke dele af den beskadigede plante der er døde, og hvilke der er i live, og derefter skære de døde skud tilbage til sundt væv.Eksempel på havemænd i postnummer 4840

Team Vesterdal
Nr Grimmelstrupvej 15
4840 Nørre Alslev
CVR: 38896946
Per Dengsøe
Alstrup Skovvej 11
4840 Nørre Alslev
CVR: 17272012
Tlf. 54432038
Olsen´s Haveservice
Lundbyvej 37
4840 Nørre Alslev
CVR: 33683286
Tlf. 26400143


© 2019 - www.billig-gartner.dk - Kontakt