Havemand Falster

  • Billig havemand Falster - Indhent 3 gratis tilbud
  • Du sparer 14 % med 3 skræddersyede tilbud
  • Du får kun tilbud fra godkendte havemænd

Det er ikke muligt at få 3 tilbud pt.

Veje 4840 Falster

Blichersvej
Ahornvej
Apotekergade
Grynsevej
Vedby Vesterskovvej
Ulriksdalsvej
Gyvelvej
Mygget Alle
Møllegårdsvej
Krokusvej
Fennikelvænget
Brarupvej
Bregnevej
Kastanievej
Tårupvej
Rasmus Sigvardtsvej
Damgårdsvej
Drosselvej
Gyldenbjergvej
Sortkammervej

Få gratis 3 tilbud på billig havemand Falster og spar penge


Monilia og Cinnobersvamp

Monilia er en iøjnefaldende skimmel, der angriber frugt, herunder blommer, æbler, pærer og skovæble. Den gør hurtigt hele frugten brun med koncentriske ringe af forhøjede hvide pletter. Inficeret frugt plukkes og brændes eller lægges i skraldespanden - ikke på kompostbunken - og undgå at have inficeret frugt liggende rundt omkring på jorden, da det kan være kilde til flere svampesporer til næste år.
Cinnobersvamp er giftigt udseende, forhøjede, koralrøde pletter på dødt eller døende træ. Undgå cinnobersvamp ved at beskære ordentligt, lige oven over en sund knop eller et bladfæste, så man ikke efterlader korte stumper, der dør og lader svampeinfektioner som denne komme ind.
Den kan brede sig med lynets hast, så fjern angrebne plantedele øjeblikkeligt - skær tilbage til sundt træ - for at undgå spredning til sundt, levende materiale. Brænd inficeret beskæringsmateriale.

Gråskimmelsvamp

Gråskimmel er svampen, der fremkalder de dunede grå pletter på døde eller døende blade og blomster, når vejret er overskyet og fugtigt, og som også er skyld i små, runde, gennemsigtige pletter på tomatfrugter. Den er meget almindelig i fugtige væksthuse om vinteren, når lysniveauet er lavt, og der ikke er ret meget luftcirkulation.
Gråskimmel forebygges ved regelmæssigt at fjerne døde blade og visne blomster. Fordel planterne, så der er plads til, at der kan cirkulere luft mellem dem, og ventiler væksthuset, når der er mulighed for det.
Hvis den sene frost er varslet, kan planterne dækkes med adskillige lag fiberdug. Ellers må man vente, indtil man kan se, hvilke dele af den beskadigede plante der er døde, og hvilke der er i live, og derefter skære de døde skud tilbage til sundt væv.


Eksempler på havemand Falster

L.B. Transport & Handel
Stubbekøbingvej 71
4840 Nørre Alslev
CVR: 35945008
Hjemmeside
Olsen´s Haveservice
Lundbyvej 37
4840 Nørre Alslev
CVR: 33683286
Hjemmeside
Niels Steen Hansen
Lyttehøjvej 22, Lundby
4840 Nørre Alslev
CVR: 16003182
Hjemmeside