✅Havemand Faaborg

  • Billig havemand Faaborg - Indhent gratis 3 tilbud

  • Du sparer 47 procent med 3 prisbillige tilbud

  • Du modtager kun tilbud fra faguddannede havemænd

3 tilbud på Gartner er i dag stoppet

✅Havemand Faaborg. 3 tilbud på godt og billigt havearbejde✅Tiltræk pindsvin i haven

Større dyr kan også spille en rolle i havens liv ved at æde uønskede skadegørere. Giv det naturlige dyreliv gode betingelser ved at sørge for uforstyrrede områder, hvor små pattedyr kan søge ly.
Lad et par træstykker ligge et sted med højt græs ved nogle buske, så kan de måske lokkes til at flytte ind. Selv om de ikke gør det, vil de sandsynligvis passere eller gå omkring i en have, hvor der ikke er ret meget støj hvis de alligevel er i området.
Pindsvin er gode sneglejægere, og det er morsomt at se på dem i en sommerhave. Hvis man sætter en skål med kattemad ud til dem, vil de begynde at dukke op samme sted hver aften, men lad være med at give dem brød og mælk - det er ikke godt for dem, de kan ikke fordøje det, og det giver uro i maven.

3 tilbud er desværre ikke i drift i øjeblikketRæve, hvepse og bænkebidere

Ræve er ikke altid velkomne i en have, men når de har tilstrækkeligt med føde graver de sjældent huller i haven eller rydder skraldespanden, og normalt passerer de bare igennem. Også de er morsomme at iagttage, og de æder snegle og larver og evt. levninger af dyrefoder, man sætter ud til dem.
Hvepse går kun efter søde ting i blommernes højsæson; resten af tiden tager de bladlus og små larver, som deres egne larver lever af. Så længe deres boer ikke befinder sig, hvor de er til ulempe, skal de have lov at være i fred.
Bænkebidere har et dårligt ry, fordi de æder kimplanter, men det kan diskuteres, om de skader kraftige, sunde planter, og hvis man finder dem i huller i frugt, er det usandsynligt, at det er dem, der har været årsag til den oprindelige skade - det er langt mere sandsynligt, at de skjuler sig i et hul, der først blev lavet af en snegl.Det er desværre ikke muligt at bestille 3 tilbud i øjeblikketKonkrete havemænd fra postnr. 5600


Aktiv Havepleje

Nørreballevej 7
5600 Faaborg
CVR: 28394527© 2022 - www.billig-gartner.dk - CVR-nr. 31135915 - Kontakt