Havemand Faaborg

  • Billig havemand Faaborg - Få 3 gratis tilbud
  • Du sparer 18 procent med 3 konkurrencedygtige tilbud
  • Du modtager kun tilbud fra velegnede havemænd

Der kan desværre ikke bestilles 3 tilbud lige nu

Veje 5600 Faaborg

Katterød Mark
Fjællebrovejen
Kildetoften
Dyreborgvej
Falkenbergvej
Præstevangen
Bygaden
Priorensgade
Margrethevang
Kaj Lykkesvej
Knoldsborgvej
Horne Strandvej
Gundestrupvej
Holstenshuusvej
Bogøvej
Brahesmindeparken
Dalkildegårdsallé
Prices Havevej
Hågerupvej
Holsten Carisiusgade

Havemand Faaborg. 3 tilbud på godt og billigt havearbejde


Tiltræk pindsvin i haven

Større dyr kan også spille en rolle i havens liv ved at æde uønskede skadegørere. Giv det naturlige dyreliv gode betingelser ved at sørge for uforstyrrede områder, hvor små pattedyr kan søge ly.
Lad et par træstykker ligge et sted med højt græs ved nogle buske, så kan de måske lokkes til at flytte ind. Selv om de ikke gør det, vil de sandsynligvis passere eller gå omkring i en have, hvor der ikke er ret meget støj hvis de alligevel er i området.
Pindsvin er gode sneglejægere, og det er morsomt at se på dem i en sommerhave. Hvis man sætter en skål med kattemad ud til dem, vil de begynde at dukke op samme sted hver aften, men lad være med at give dem brød og mælk - det er ikke godt for dem, de kan ikke fordøje det, og det giver uro i maven.

Ræve, hvepse og bænkebidere

Ræve er ikke altid velkomne i en have, men når de har tilstrækkeligt med føde graver de sjældent huller i haven eller rydder skraldespanden, og normalt passerer de bare igennem. Også de er morsomme at iagttage, og de æder snegle og larver og evt. levninger af dyrefoder, man sætter ud til dem.
Hvepse går kun efter søde ting i blommernes højsæson; resten af tiden tager de bladlus og små larver, som deres egne larver lever af. Så længe deres boer ikke befinder sig, hvor de er til ulempe, skal de have lov at være i fred.
Bænkebidere har et dårligt ry, fordi de æder kimplanter, men det kan diskuteres, om de skader kraftige, sunde planter, og hvis man finder dem i huller i frugt, er det usandsynligt, at det er dem, der har været årsag til den oprindelige skade - det er langt mere sandsynligt, at de skjuler sig i et hul, der først blev lavet af en snegl.


Havemænd Faaborg eksempler:

Rengøring og Haveservice
Odensevej 225
5600 Faaborg
CVR: 34861471
www.facebook.com/575268272483651
Horne Haveservice
Lillemarksvej 1, Horne
5600 Faaborg
CVR: 28836694
www.hornehaveservice.dk
Sydfyns Træ & Haveservice
Nørregade 11 C
5600 Faaborg
CVR: 35913378
www.facebook.com/1461042507463535