Havemand Faaborg

  • Billig havemand Faaborg - Modtag gratis 3 tilbud
  • Spar ca 15 % med 3 tiptop tilbud
  • Få kun tilbud fra rutinerede havemænd

Der kan ikke modtages 3 tilbud lige nu

Veje 5600 Faaborg

Pallesgyden
Pindsvinevej
Kærvej
Møllebakken
Rolighedsvej
Peter Hansensvej
Bakkevej
Munkegårdsvej
Rallebæksgyden
Priorensgade
Profitgyden
Højbovænge
Gyntelsbjerg
Højstræde
Damtoften
Dueredsvænget
Perlestræde
Ludvigsmindevej
Lundevej
Immerkærvej

Havemand Faaborg. 3 tilbud på godt og billigt havearbejde


Tiltræk pindsvin i haven

Større dyr kan også spille en rolle i havens liv ved at æde uønskede skadegørere. Giv det naturlige dyreliv gode betingelser ved at sørge for uforstyrrede områder, hvor små pattedyr kan søge ly.
Lad et par træstykker ligge et sted med højt græs ved nogle buske, så kan de måske lokkes til at flytte ind. Selv om de ikke gør det, vil de sandsynligvis passere eller gå omkring i en have, hvor der ikke er ret meget støj hvis de alligevel er i området.
Pindsvin er gode sneglejægere, og det er morsomt at se på dem i en sommerhave. Hvis man sætter en skål med kattemad ud til dem, vil de begynde at dukke op samme sted hver aften, men lad være med at give dem brød og mælk - det er ikke godt for dem, de kan ikke fordøje det, og det giver uro i maven.

Ræve, hvepse og bænkebidere

Ræve er ikke altid velkomne i en have, men når de har tilstrækkeligt med føde graver de sjældent huller i haven eller rydder skraldespanden, og normalt passerer de bare igennem. Også de er morsomme at iagttage, og de æder snegle og larver og evt. levninger af dyrefoder, man sætter ud til dem.
Hvepse går kun efter søde ting i blommernes højsæson; resten af tiden tager de bladlus og små larver, som deres egne larver lever af. Så længe deres boer ikke befinder sig, hvor de er til ulempe, skal de have lov at være i fred.
Bænkebidere har et dårligt ry, fordi de æder kimplanter, men det kan diskuteres, om de skader kraftige, sunde planter, og hvis man finder dem i huller i frugt, er det usandsynligt, at det er dem, der har været årsag til den oprindelige skade - det er langt mere sandsynligt, at de skjuler sig i et hul, der først blev lavet af en snegl.


Tilfældig havemand fra 5600

Sydfyns Træ & Haveservice
Nørregade 11 C
5600 Faaborg
CVR: 35913378
Hjemmeside
N.O. Entreprenør
Odensevej 37
5600 Faaborg
CVR: 33855133
Hjemmeside
Rengøring og Haveservice
Odensevej 225
5600 Faaborg
CVR: 34861471
Hjemmeside