Billig-gartner.dk

Havemand Faaborg


Vi kan i dag ikke tilbyde tilbud

Havemand Faaborg

5600 Faaborg
vejnavne

Nørrevænget
Bernstorffsminde
Energivej
Avernakøvej
Nyborgvej
Dueredsvænget
Færgevej
Lille Stege
Priorensgade
Grubbemøllegyden
Frisenvænget
Lindevej
Holsten Carisiusgade
Mågevej
Dyssevej
Birkholmvej
Kærvej
Hegnet
Kanalvej
Mejsevej

Havemand Faaborg. 3 tilbud på godt og billigt havearbejde


Tiltræk pindsvin i haven

Større dyr kan også spille en rolle i havens liv ved at æde uønskede skadegørere. Giv det naturlige dyreliv gode betingelser ved at sørge for uforstyrrede områder, hvor små pattedyr kan søge ly.
Lad et par træstykker ligge et sted med højt græs ved nogle buske, så kan de måske lokkes til at flytte ind. Selv om de ikke gør det, vil de sandsynligvis passere eller gå omkring i en have, hvor der ikke er ret meget støj hvis de alligevel er i området.
Pindsvin er gode sneglejægere, og det er morsomt at se på dem i en sommerhave. Hvis man sætter en skål med kattemad ud til dem, vil de begynde at dukke op samme sted hver aften, men lad være med at give dem brød og mælk - det er ikke godt for dem, de kan ikke fordøje det, og det giver uro i maven.

Ræve, hvepse og bænkebidere

Ræve er ikke altid velkomne i en have, men når de har tilstrækkeligt med føde graver de sjældent huller i haven eller rydder skraldespanden, og normalt passerer de bare igennem. Også de er morsomme at iagttage, og de æder snegle og larver og evt. levninger af dyrefoder, man sætter ud til dem.
Hvepse går kun efter søde ting i blommernes højsæson; resten af tiden tager de bladlus og små larver, som deres egne larver lever af. Så længe deres boer ikke befinder sig, hvor de er til ulempe, skal de have lov at være i fred.
Bænkebidere har et dårligt ry, fordi de æder kimplanter, men det kan diskuteres, om de skader kraftige, sunde planter, og hvis man finder dem i huller i frugt, er det usandsynligt, at det er dem, der har været årsag til den oprindelige skade - det er langt mere sandsynligt, at de skjuler sig i et hul, der først blev lavet af en snegl.Find de bedste havemænd

Have og Park v/Michael Levin
Eskemosegyden 57
5600 Faaborg
CVR: 38200429
Sydfyns Træ & Haveservice
Nørregade 11 C
5600 Faaborg
CVR: 35913378
www.facebook.com/1461042507463535
Horne Haveservice
Lillemarksvej 1, Horne
5600 Faaborg
CVR: 28836694
www.hornehaveservice.dk


© 2019 - www.billig-gartner.dk - Kontakt