Havemand Espergærde

  • Billig havemand Espergærde - Indhent 3 gratis tilbud
  • Du sparer 32 procent med 3 fremragende tilbud
  • Modtag kun tilbud fra professionelle havemænd

3 tilbud er ikke online pt.

Eksempler på
vejnavne Espergærde

Mindevej
Piavej
Blomstermarken
Lonevej
Egegårdsvej
Nøddevej
Granvej
Opalvej
Gl Brovej
Kløvermarken
Birkevænget
Kelleris Høj
Kirsebærvej
Hannevej
Mindevænget
Agatvej
Kofod Anchers Vej
Gammel Skovvej
Lucernemarken
Kildestien

Havemand Espergærde ➔ Få 3 gratis tilbud på havehjælp


Håndvanding anbefales

Håndvanding er bedst, for når man går omkring med kanden eller slangen kan man samtidig holde godt øje med alt, hvad man kommer forbi, og tage fat på problemer som skadedyr eller sygdomme på et tidligt tidspunkt. Planter i krukker skal vandes, før de begynder at visne.
Kontroller dem regelmæssigt; man kan kende dem, der skal vandes, på, at jorden skifter farve - den er lysere, når den er tør - men hvis man vil være sikker, kan man forsigtigt stikke fingeren i jorden og mærke, om den føles tør. Hvor tørt er tørt? Tja, tænk på et hårdt opvredet viskestykke.
Hvis jorden føles sådan, er den tilstrækkelig fugtig og skal ikke vandes. Hvad enten man bruger en vandslange med lavt vandtryk eller en vandkande, gælder det om at gennemfugte jorden grundigt, når man vander krukker, og derefter vente, til lige før jorden begynder at tørre ud, før der vandes igen.

Brug af fugtighedsmåler

Hvis man ikke er sikker, eller bare er vild med ekstraudstyr, kan man købe en fugtighedsmåler, som man stikker ned i jorden for at få et nøjagtigt svar. Men hvis du virkelig vil være i kontakt med din have, så smid den ud; vanding er en færdighed, man skal opøve.
Hvis man bruger lerpotter, fungerer den gammeldags måde med at slå let på dem med et kosteskaft som en drøm - en fugtig potte har en dump lyd; en tør potte en ringende tone. Når man potter planter, skal man huske, at der altid skal være lidt afstand mellem den øverste pottekant og jordoverfladen, så der er plads til vanding - jo større krukken er, jo større afstand mellem kant og jord.
I potter med en diameter på 7-12 cm skal afstanden være ca 1 cm; i potter på 15-25 cm skal afstanden være ca. 2,5 cm, og i større krukker skal afstanden være ca. 5 cm. Jordoverfladen kan måske se tør ud i haven, men det skyldes fordampning.


Kompetente havemænd fra postnr. 3060

M.A Gartner & Ejendomsservice
Kofod Anchers Vej 73
3060 Espergærde
CVR: 37586404
www.facebook.com/1393058494056202
Nordsjællands Træfældning
Fuglevangsvej 21
3060 Espergærde
CVR: 25188691
www.topkapper.dk
E.S.R Ejendomsservice
Kildemosevej 23
3060 Espergærde
CVR: 37791199
www.esrejendomsservice.dk