Havemand Esbjerg

  • Billig havemand Esbjerg - Indhent gratis 3 tilbud
  • Få 33 % rabat med 3 strålende tilbud
  • Få kun tilbud fra rutinerede havemænd

Vi kan i øjeblikket ikke levere 3 tilbud

Eksempler på
Esbjerg vejnavne

Kirsebærvej
Tjæreborgvej
Skjoldsgade
Jakob Gejsings Vej
Niels Bohrs Vej
Mådevej
Sjællandsgade
Tankbrovej
Platanvej
Orionvej
Måde Engvej
Sahara
Skovvej
Torvet
Trafikhavnskaj
Hækken
Vikingkaj
Nordsøkaj
Torvegade
Isbrogade

Få gratis 3 tilbud på billig havemand Esbjerg med god rabat


Hvordan man laver kompost

Der er adskillige måder at opbevare kompost på, mens det nedbrydes; man kan enten købe en kompostbeholder af plastic, der passer til en lille have, købe en træbeholder, man selv kan samle, eller man kan lave sin egen beholder.
Man har brug for et plant stykke jord med et grundareal på ca. 1 kvadratmeter med plads nok til, at man kan stille en trillebør ved siden af. Tryk jorden godt til og slå fire stolper ned i hvert hjørne med en indbyrdes afstand på ca. 1 meter.
Træk ståltrådsnet hele vejen rundt langs siderne eller slå brædder på siderne, så brædderne næsten støder sammen. Forsiden gøres let aftagelig ved hjælp af galvaniserede hængsler, så man senere kan fjerne den færdige kompost.

Kompostbunke i to trin

1. Hvis man beslutter sig for at lave sin egen kompostbeholder, kan man følge vejledningen herover, ellers samler man sin indkøbte beholder. Derefter lægges et lag groft materiale i bunden som afdræningsmateriale, fx ikke alt for træagtige gamle staudestængler. Fordel ca. 15 cm haveaffald jævnt over det nederste lag. Tryk det til ved at træde på det og vand det, vis det er tørt. Fasthed og fugtighed (ikke gennemblødthed) er med til at fremme nedbrydningsprocessen. Undgå for meget af en bestemt ingrediens.
2. Hvert nyt lag på 15 cm dækkes med et par spader frisk staldgødning eller jord, der leverer nyttige bakterier og fungerer som kompoststarter. Sørg for, at alt det affald, der skal komposteres, er blandet, før det lægges på bunken, og husk at vande bunken, hvis den ser tør ud.


Solide havemænd fra postnummer 6700

Den Grønne Plæne
Hjørringvej 8
6700 Esbjerg
CVR: 30380843
www.dgp.nu
Chr. Brinck & Søn ApS
Brolæggervej 2
6700 Esbjerg V
CVR: 48895611
www.chrbrinck.dk
Esbjerg Have Service
Hostrupvej 42
6700 Esbjerg V
CVR: 17898701
www.esbjerghave.dk