Billig-gartner.dk

Havemand Esbjerg


Grundet travlhed er "Få 3 tilbud" indtil videre ikke tilgængelig

Havemand Esbjerg

Lokale veje
Esbjerg

Peter Fabers Vej
Højvangs Alle
Skolegade
Vesterhavsgade
Valdemarsgade
Ringen
Sjællandsgade
Valmuevej
Vagervej
Tværvangen
Spangsbjerg Kirkevej
Randersvej
J L Heibergs Alle
Måde Engvej
Manøgade
Hulvejen
Vikingkaj
Østervinge
Højvangs Parkvej
Ved Skoven

Få gratis 3 tilbud på billig havemand Esbjerg med god rabat


Hvordan man laver kompost

Der er adskillige måder at opbevare kompost på, mens det nedbrydes; man kan enten købe en kompostbeholder af plastic, der passer til en lille have, købe en træbeholder, man selv kan samle, eller man kan lave sin egen beholder.
Man har brug for et plant stykke jord med et grundareal på ca. 1 kvadratmeter med plads nok til, at man kan stille en trillebør ved siden af. Tryk jorden godt til og slå fire stolper ned i hvert hjørne med en indbyrdes afstand på ca. 1 meter.
Træk ståltrådsnet hele vejen rundt langs siderne eller slå brædder på siderne, så brædderne næsten støder sammen. Forsiden gøres let aftagelig ved hjælp af galvaniserede hængsler, så man senere kan fjerne den færdige kompost.

Kompostbunke i to trin

1. Hvis man beslutter sig for at lave sin egen kompostbeholder, kan man følge vejledningen herover, ellers samler man sin indkøbte beholder. Derefter lægges et lag groft materiale i bunden som afdræningsmateriale, fx ikke alt for træagtige gamle staudestængler. Fordel ca. 15 cm haveaffald jævnt over det nederste lag. Tryk det til ved at træde på det og vand det, vis det er tørt. Fasthed og fugtighed (ikke gennemblødthed) er med til at fremme nedbrydningsprocessen. Undgå for meget af en bestemt ingrediens.
2. Hvert nyt lag på 15 cm dækkes med et par spader frisk staldgødning eller jord, der leverer nyttige bakterier og fungerer som kompoststarter. Sørg for, at alt det affald, der skal komposteres, er blandet, før det lægges på bunken, og husk at vande bunken, hvis den ser tør ud.3 havemænd i 6700 Esbjerg

Chr. Brinck & Søn ApS
Brolæggervej 2
6700 Esbjerg V
CVR: 48895611
www.chrbrinck.dk
Tornbys Træfældning
Lenders Alle 1 A
6700 Esbjerg
CVR: 35592210
www.tornbys.dk
Skov & Anlæg
Majgårdsparken 24
6700 Esbjerg Ø
CVR: 30321243
www.skovoganlaeg.dk


© 2019 - www.billig-gartner.dk - Kontakt