Havemand Egedal

Der kan ikke fås 3 tilbud lige nu

Havemand Egedal - Spar hele 22% på en billig havemandHåndlugning i haven

Når ukrudtet kommer op mellem de dyrkede planter i etablerede haver, er håndlugning det allerbedste valg. I et bed med træer og buske, hvor der er rigeligt med afstand imellem planterne, er en bedgreb det bedste redskab til at fjerne halvstort ukrudt.
Den ligner en almindelig greb, men er kun ca. halvt så stor; glimrende til at vride grupper og klumper løs med og til at slå jorden i passende klumper med bagefter. Mellem tætplantede stauder kan man bruge en gravegaffel. Det er lettest, hvis man lægger sig på knæ i stedet for at bukke sig; at bukke sig er en hurtig opskrift på at få ondt i ryggen.
Omkring små planter, som alpine planter, er der brug for et endnu mindre lugeredskab. jeg har fundet ud af, at en gammel gaffel er lige så godt som alt mulig andet. Og til lugning mellem belægningssten er en gammel kortskaftet køkkenkniv med spids klinge det helt rigtige.Ukrudt i stier og belægninger

Hvis man ikke har noget imod at bruge ukrudtsmidler, kan man bruge dem for at undgå, at der kommer ukrudt op mellem fortovsfliser eller på grusstier og i indkørsler. Brug et passende middel om foråret; virkningen holder sig i forholdsvis lang tid.
Brug det ikke på arealer, hvor der allerede er stort ukrudt, da man så vil have døde skud og blade at holde øje med i ugevis, når midlet har virket. Nej, sørg for at det store ukrudt fjernes først.
Imellem fortovsfliser er det bedste alternativ til ukrudtsmiddel eller håndlugning at udfylde revnerne med cement, så der ikke er noget, der kan vokse op. Gammel mørtel mellem fortovsfliser mørner ofte; hold det i god stand, så ukrudtet ikke vokser igennem.Nyt badeværelse? Book gratis møde

Del denne side:

Havemand Egedal

Eksempler på
vejnavne i 2765:
Blomsterhaven
Rørkær
Norskekrogen
Hede Enge
Kongeåsen
Nederkær
Valmuehaven
Råbrovej
Rugvej
Rytterparken
Holmagervej
Toftekrogen
Pilekær
Smørum Bygade
Kong Eriks Have
Rendevænget
Overdrevsvej
Kildekær
Smørum Parkvej
Porsebakken

3 tilbud på varmepumper

Udvalgte havemænd fra postnr. 2765


Gl Holmegaard Anlæg

Ledøje Nordre Gade 2
2765 Smørum
CVR: 29336873
www.gl-holmegaard.dk

Jesper Brauer & Søn ApS

Nybøllevej 38
2765 Smørum
CVR: 25907272
Tlf. 21919918

KS Anlæg

Riskær 18
2765 Smørum
CVR: 38972766© 2020 - www.billig-gartner.dk - CVR-nr. 31135915 - Kontakt