Havemand Egedal

3 tilbud på Gartner er indtil videre indstillet

Havemand Egedal - Spar hele 22% på en billig havemandHåndlugning i haven

Når ukrudtet kommer op mellem de dyrkede planter i etablerede haver, er håndlugning det allerbedste valg. I et bed med træer og buske, hvor der er rigeligt med afstand imellem planterne, er en bedgreb det bedste redskab til at fjerne halvstort ukrudt.
Den ligner en almindelig greb, men er kun ca. halvt så stor; glimrende til at vride grupper og klumper løs med og til at slå jorden i passende klumper med bagefter. Mellem tætplantede stauder kan man bruge en gravegaffel. Det er lettest, hvis man lægger sig på knæ i stedet for at bukke sig; at bukke sig er en hurtig opskrift på at få ondt i ryggen.
Omkring små planter, som alpine planter, er der brug for et endnu mindre lugeredskab. jeg har fundet ud af, at en gammel gaffel er lige så godt som alt mulig andet. Og til lugning mellem belægningssten er en gammel kortskaftet køkkenkniv med spids klinge det helt rigtige.Ukrudt i stier og belægninger

Hvis man ikke har noget imod at bruge ukrudtsmidler, kan man bruge dem for at undgå, at der kommer ukrudt op mellem fortovsfliser eller på grusstier og i indkørsler. Brug et passende middel om foråret; virkningen holder sig i forholdsvis lang tid.
Brug det ikke på arealer, hvor der allerede er stort ukrudt, da man så vil have døde skud og blade at holde øje med i ugevis, når midlet har virket. Nej, sørg for at det store ukrudt fjernes først.
Imellem fortovsfliser er det bedste alternativ til ukrudtsmiddel eller håndlugning at udfylde revnerne med cement, så der ikke er noget, der kan vokse op. Gammel mørtel mellem fortovsfliser mørner ofte; hold det i god stand, så ukrudtet ikke vokser igennem.Billig VVS

NB! Husk nu også at...
... du også kan skaffe dig op til 3 storslåede tilbud fra en robust vvs-mand i Egedal kommune.

Vi dækker også
postnummer 2765:
Nonnemosen
Krokushaven
Askeåsen
Rendevænget
Hørbakken
Latyrushaven
Blomsterhaven
Toftekrogen
Nøddelunden
Tørveslettevej
Violhaven
Lupinhaven
Blommevangen
Overdrevsvej
Stenkær
Norskekrogen
Rendebæksvej
Lillesø
Hyldekær
Bjørnetoften

Få 3 byggetilbud - gratis og uforpligtende

Eksempel på havemænd i 2765 Egedal


Anlægsgartnermester Rune Kjeldahl

Hørbakken 13
2765 Smørum
CVR: 36574615
Tlf. 26799625

KS Anlæg

Riskær 18
2765 Smørum
CVR: 38972766© 2020 - www.billig-gartner.dk - CVR-nr. 31135915 - Kontakt