Havemand Egedal

  • Billig havemand Egedal - Få gratis 3 tilbud
  • Spar ca 22 pct med 3 reelle tilbud
  • Du modtager kun tilbud fra kvalitetsbevidste havemænd

Der kan ikke indhentes 3 tilbud i dag

Eksempler på
2765 vejnavne

Kildekær
Kong Haralds Park
Rådhuslunden
Toftehøjvænge
Lundevej
Kong Svends Vænge
Hove Møllevej
Solbærvangen
Hindbærvangen
Astershaven
Baneskrænten
Gravertoften
Nederkær
Georginehaven
Lyngkær
Tulipanhaven
Haretoften
Askebjerggårdsvej
Kongeåsen
Pilekær

Havemand Egedal - Spar hele 22% på en billig havemand


Håndlugning i haven

Når ukrudtet kommer op mellem de dyrkede planter i etablerede haver, er håndlugning det allerbedste valg. I et bed med træer og buske, hvor der er rigeligt med afstand imellem planterne, er en bedgreb det bedste redskab til at fjerne halvstort ukrudt.
Den ligner en almindelig greb, men er kun ca. halvt så stor; glimrende til at vride grupper og klumper løs med og til at slå jorden i passende klumper med bagefter. Mellem tætplantede stauder kan man bruge en gravegaffel. Det er lettest, hvis man lægger sig på knæ i stedet for at bukke sig; at bukke sig er en hurtig opskrift på at få ondt i ryggen.
Omkring små planter, som alpine planter, er der brug for et endnu mindre lugeredskab. jeg har fundet ud af, at en gammel gaffel er lige så godt som alt mulig andet. Og til lugning mellem belægningssten er en gammel kortskaftet køkkenkniv med spids klinge det helt rigtige.

Ukrudt i stier og belægninger

Hvis man ikke har noget imod at bruge ukrudtsmidler, kan man bruge dem for at undgå, at der kommer ukrudt op mellem fortovsfliser eller på grusstier og i indkørsler. Brug et passende middel om foråret; virkningen holder sig i forholdsvis lang tid.
Brug det ikke på arealer, hvor der allerede er stort ukrudt, da man så vil have døde skud og blade at holde øje med i ugevis, når midlet har virket. Nej, sørg for at det store ukrudt fjernes først.
Imellem fortovsfliser er det bedste alternativ til ukrudtsmiddel eller håndlugning at udfylde revnerne med cement, så der ikke er noget, der kan vokse op. Gammel mørtel mellem fortovsfliser mørner ofte; hold det i god stand, så ukrudtet ikke vokser igennem.


Lokale havemænd fra postnummer 2765

Kahoma ApS
Skebjergvej 24
2765 Smørum
CVR: 28100175
LANA-Multiservice
Solbærvangen 14
2765 Smørum
CVR: 32021921
www.lana-multiservice.dk
M/K Anlægsgartnere
Skebjergvej 39
2765 Smørum
CVR: 66260755
www.mk-anlaegsgartnere.dk