Billig-gartner.dk

Havemand Ebeltoft


3 tilbud på Gartner er i øjeblikket indstillet

Havemand Ebeltoft

8400 Ebeltoft
vejnavne

Gl. Kærvej
Hulvej
Gustav Wieds Vej
Pukkelvej
Granvej
Bryggerivej
Hvedevangen
Brombærvej
Elgvej
Højsommervej
Bøgevej
Bogenshovedvej
Jomfrustien
A. Knudsens Vej
Mejerivangen
Birkestien
Maltvej
Floravej
Enhøjvej
Erik Menveds Vej

Vi finder de 3 bedste tilbud på en billig havemand Ebeltoft


Toppe og hulninger i plænen

Selv længe efter at plænen er etableret, er det ikke ualmindeligt at opdage, at dele af den synker, så man ender med at have en let ujævn overflade. I en naturhave ser det meget naturligt ud.
Det er ikke så godt i en fin plæne, der skal klippes tæt, for plæneklipperen har en tendens til at skalpere toppene, så de hele tiden er bare. Det er slemt nok, hvis man gerne vil have en pæn plæne, men det er håbløst, hvis man vil spille kroket eller petanque på den.
Lad være med at udjævne toppene ved at slå dem ned med bagsiden af en spade eller ved at lade en havetromle rulle hen over dem. Det trykker bare jorden endnu mere sammen, og græsset vil stadig ikke gro. I stedet for skæres græstørven af toppen, noget af jorden nedenunder fjernes, og jorden udjævnes, før græstørven lægges tilbage igen.

Brug sigtet jord eller græsdressing

Det er lettere sagt end gjort, det ved jeg godt, men man vil blive glad for, at man gjorde det. Hulninger behandles på samme måde, bare modsat. Fjern græstørven, tilsæt jord, indtil hulheden er udjævnet, og læg græstørven tilbage.
Hvis der næsten ikke er nogen hulning, kan hulheden rettes op ved bare at topdresse. Brug sigtet jord eller græsdressing, hvad man nu kan købe i havecentret. Det fordeles i et tyndt (maks. 1 cm) og ensartet lag ud over arealet og børstes ned i græsset.
Hvis man topdresser hulheder to eller tre gange om året, er det overraskende, hvor hurtigt de udjævnes. Mens plænen derefter er ved at komme i højeste gear, kan man se på de øvrige problemer, der skal klares.Aktuelle havemænd fra postnummer 8400

Frihaven
Vipstjertvej 3
8400 Ebeltoft
CVR: 36357282
www.facebook.com/frihaven.dk
CJ Have og Anlæg ApS
Jernbanegade 33
8400 Ebeltoft
CVR: 38645641
www.cjhaveanlaeg.dk
Palle Adamsen Plæneservice
Bøgeslugten 16
8400 Ebeltoft
CVR: 18404842
Tlf. 51918606


© 2019 - www.billig-gartner.dk - Kontakt