Havemand Dragør

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud" pt. ikke online

Havemand Dragør - Bestil gratis 3 forrygende tilbud i dagJorddækning med kakaoskaller

Kakaoskaller er et spildprodukt fra chokoladefremstilling; det er små sprøde skaller, der ofte stadig har en fantastisk duft af chokolade. Det sælges som jorddækningsmateriale til haver, og det er forholdsvis populært pga. sin lette vægt, renhed og gode håndterbarhed, selv om det er dyrt i forhold til hjemmelavet havekompost.
Udlæg et lag på 2,5-5 cm. Når det bliver vådt, vil skallerne klistre sig sammen over jorden. Der er nogen, der har fundet ud af, at hverken katte eller snegle bryder sig om at krydse dette jorddækningsmateriale, men om det er pga. den mærkelige, let klistrede overflade eller chokoladeduften, skal jeg ikke kunne sige.
Til forskel fra barkflis, som i udseende kan minde lidt om kakaoskaller, nedbrydes kakaoskallerne ret hurtigt, så de skal fornyes en gang om året. Lad ikke hunde æde den tørre blanding fra sækken - chokolade kan være giftig for hunde.Slternativ til ukrudtsmiddel

Som et alternativ til brug af ukrudtsmiddel kan man også udlægge en ukrudtssikker membran under en bark- eller grussti for at forhindre ukrudtet i at vokse igennem. Man vil ikke komme ukrudtet fuldstændig til livs, da der altid er noget, som vil vokse i små pletter af jord, som falder af ens støvler og forsvinder mellem stiens materiale.
Jeg undgår at bruge membraner på skrånende stier, for både bark og grus vaskes let ned ad bakke og ender i en bunke ved havedøren, når det regner. Jeg taler af bitter erfaring. Nej, det er meget bedre at udlægge barken eller gruset direkte på den nøgne jord.
Man ville skulle skære så mange plantehuller, at ukrudtet uden videre kunne trænge igennem og ødelægge virkningen. Selv om det tager tid at arrangere, kan denne metode spare timevis af arbejde i store bede med træer, buske eller roser i de kommende år.Eksempler på
Dragør vejnavne:
Dagmarsvej
Løkkevej
Nyby
Borgervænget
Elmevej
Lundeager
Badstuevælen
Bødkerstræde
Cederstien
Kessel Alle
Brydevej
Gerdsvej
Helder Alle
A.P. Møllers Allé
Limburg Alle
Grønnevej
Krudttårnsvej
Løkkestien
Malden Alle
Engvej

Få 3 gratis tilbud fra Fagexperten

Yo! Glem ikke at...
... du også kan bestille to-tre prisgodkendte overslag fra en solid advokat fra Dragør.

Fredag d. 25/9-20

3 tilbud på varmepumper

Havemænd Dragør eksempel:


Harald Cornelius Birck Elmegaard

Kalvebodvej 61
2791 Dragør
CVR: 33184913
Tlf. 40974034

J&M Have og Entreprenør

Skippervænget 3
2791 Dragør
CVR: 36740914
Tlf. 26281183© 2020 - www.billig-gartner.dk - CVR-nr. 31135915 - Kontakt