Billig-gartner.dk

Havemand Dragør

Vi kan for nærværende desværre ikke levere 3 tilbud

Havemand Dragør - Bestil gratis 3 forrygende tilbud i dagJorddækning med kakaoskaller

Kakaoskaller er et spildprodukt fra chokoladefremstilling; det er små sprøde skaller, der ofte stadig har en fantastisk duft af chokolade. Det sælges som jorddækningsmateriale til haver, og det er forholdsvis populært pga. sin lette vægt, renhed og gode håndterbarhed, selv om det er dyrt i forhold til hjemmelavet havekompost.
Udlæg et lag på 2,5-5 cm. Når det bliver vådt, vil skallerne klistre sig sammen over jorden. Der er nogen, der har fundet ud af, at hverken katte eller snegle bryder sig om at krydse dette jorddækningsmateriale, men om det er pga. den mærkelige, let klistrede overflade eller chokoladeduften, skal jeg ikke kunne sige.
Til forskel fra barkflis, som i udseende kan minde lidt om kakaoskaller, nedbrydes kakaoskallerne ret hurtigt, så de skal fornyes en gang om året. Lad ikke hunde æde den tørre blanding fra sækken - chokolade kan være giftig for hunde.Slternativ til ukrudtsmiddel

Som et alternativ til brug af ukrudtsmiddel kan man også udlægge en ukrudtssikker membran under en bark- eller grussti for at forhindre ukrudtet i at vokse igennem. Man vil ikke komme ukrudtet fuldstændig til livs, da der altid er noget, som vil vokse i små pletter af jord, som falder af ens støvler og forsvinder mellem stiens materiale.
Jeg undgår at bruge membraner på skrånende stier, for både bark og grus vaskes let ned ad bakke og ender i en bunke ved havedøren, når det regner. Jeg taler af bitter erfaring. Nej, det er meget bedre at udlægge barken eller gruset direkte på den nøgne jord.
Man ville skulle skære så mange plantehuller, at ukrudtet uden videre kunne trænge igennem og ødelægge virkningen. Selv om det tager tid at arrangere, kan denne metode spare timevis af arbejde i store bede med træer, buske eller roser i de kommende år.Få 3 gratis Ageras Advokattilbud

Del denne side:

Veje i postnummer 2791:
Emmerich Alle
Ndr Strandvej
Frieslandsvej
Gærdevænget
Agervænget
Dadelstien
Lille Engstien
Rosenlund Sidevej
Birkevej
Fristrands Alle
Helmond Alle
Blegerstræde
Arnhem Alle
Kongevejen
Ahornvej
Møllevej
Kirkevej
Byskriverstræde
Nøragersmindevej
Batterivej

Malerbud.dk


Eksempler på havemænd fra postnummer 2791

Bonico Have & Ejendomsservice
Bylaugsvænget 44
2791 Dragør
CVR:
Anlægsgartner og Brolægger Carsten Riber
Søndre Tangvej 25
2791 Dragør
CVR:
www.carstenriber.dk
Anlægsgartnerfirma v/John Larsson
Limburg Alle 21
2791 Dragør
CVR:
www.johnlarsson.dk


© 2019 - www.billig-gartner.dk - CVR-nr. 31135915 - Kontakt