Havemand Dragør

  • Billig havemand Dragør - Indhent gratis 3 tilbud
  • Få ca 18 pct i rabat med 3 gode tilbud
  • Du får kun tilbud fra engagerede havemænd

3 tilbud på Gartner er i øjeblikket standset

Veje 2791 Dragør

Grænsevænget
Jægervej
Kirkevej
Lillegade
Kapervænget
Neelsvej
Helder Alle
Ahornvej
Dadelstien
Frieslandsvej
Agervænget
Grithsvej
Nordre Kinkelgade
Chr Mølstedsgade
Dragørhjørnet
Platanvej
Elmevej
Hollændervænget
Møllegade
Gærdevænget

Havemand Dragør - Bestil gratis 3 forrygende tilbud i dag


Jorddækning med kakaoskaller

Kakaoskaller er et spildprodukt fra chokoladefremstilling; det er små sprøde skaller, der ofte stadig har en fantastisk duft af chokolade. Det sælges som jorddækningsmateriale til haver, og det er forholdsvis populært pga. sin lette vægt, renhed og gode håndterbarhed, selv om det er dyrt i forhold til hjemmelavet havekompost.
Udlæg et lag på 2,5-5 cm. Når det bliver vådt, vil skallerne klistre sig sammen over jorden. Der er nogen, der har fundet ud af, at hverken katte eller snegle bryder sig om at krydse dette jorddækningsmateriale, men om det er pga. den mærkelige, let klistrede overflade eller chokoladeduften, skal jeg ikke kunne sige.
Til forskel fra barkflis, som i udseende kan minde lidt om kakaoskaller, nedbrydes kakaoskallerne ret hurtigt, så de skal fornyes en gang om året. Lad ikke hunde æde den tørre blanding fra sækken - chokolade kan være giftig for hunde.

Slternativ til ukrudtsmiddel

Som et alternativ til brug af ukrudtsmiddel kan man også udlægge en ukrudtssikker membran under en bark- eller grussti for at forhindre ukrudtet i at vokse igennem. Man vil ikke komme ukrudtet fuldstændig til livs, da der altid er noget, som vil vokse i små pletter af jord, som falder af ens støvler og forsvinder mellem stiens materiale.
Jeg undgår at bruge membraner på skrånende stier, for både bark og grus vaskes let ned ad bakke og ender i en bunke ved havedøren, når det regner. Jeg taler af bitter erfaring. Nej, det er meget bedre at udlægge barken eller gruset direkte på den nøgne jord.
Man ville skulle skære så mange plantehuller, at ukrudtet uden videre kunne trænge igennem og ødelægge virkningen. Selv om det tager tid at arrangere, kan denne metode spare timevis af arbejde i store bede med træer, buske eller roser i de kommende år.


Udvalgt havemand fra postnummer 2791

Bonico Have & Ejendomsservice
Bylaugsvænget 44
2791 Dragør
CVR: 31103533
Hjemmeside
Nyvang Pile- og Anlægsgartneri
Nyvangsvej 10
2791 Dragør
CVR: 19579239
Hjemmeside
Lille Alberts Træfældning
Harevænget 103
2791 Dragør
CVR: 27549101
Hjemmeside