Havemand Brande

  • Billig havemand Brande - Modtag 3 gratis tilbud
  • Få ca 19 procent i rabat med 3 bæredygtige tilbud
  • Modtag kun tilbud fra fleksible havemænd

Der kan desværre ikke bestilles 3 tilbud i øjeblikket

Vi dækker også disse
veje i Brande

Gl Ågårdsvej
Frifeltvej
Nørrevang
Lundfodvej
Brandevej
Højmarksvej
Mellemvej
Bonusvej
Skolestien
Gydevej
Carit Etlars Vej
Krøsbærvej
Omvråvej
Strømmen
Hyvildvej
Pilkmosevej
Dalgasvej
Fasterholtvej
Tingskoven
Husumvej

Havemand Brande - Få gratis 3 aktuelle tilbud og spar 30%


Fuldkronede frugttræer

Det fuldkronede frugttræ er træet, der både er en pryd i haven og samtidig er et nyttigt frugttræ. Det har plads til at udvikle en stor og bred krone, hvis størrelse er afhængig af den grundstamme, træet er podet på, samt hvilken frugtsort det drejer sig om.
Plejen sigter mod at opretholde træets sundhed og en udtynding af kronen, hvis der ønskes et lavt træ. Plejebeskrivelse fuldkronede frugttræer: Parkpræg, funktionsfasen Ukrudtsbekæmpelse: Jorden under det fuldkronede frugttræ kan være dækket af græs, bede eller belægning, og ukrudtsbekæmpelsen bestemmes af dette.
Omkring stammen holdes fri for græs og ukrudt. Beskæring sundhed: Observeres der døde eller sygdomsramte grene i vækstsæsonen, fjernes disse ved beskæring over sunde dele af træet.

Pleje af frugttræer

Beskæring udtynding: Bliver træet med tiden for stort, kan det udtyndes med én årlig udtynding i perioden sidst i juli til slutningen af september, Der må maksimalt fjernes 1/3 af den samlede grenmængde i kronen.
Udtyndingen kan foretages i vintermånederne, men det er ikke optimalt. Gødskning: Hvis det fuldkronede frugttræ beskæres jævnligt, bør det gødes én gang årligt med hovedsageligt naturgødninger der er humusforbedrende.
Kopier vigtig information såsom navn og beskæringsoplysninger over på en metaletiket, man kan stikke ned i jorden ved en gruppe planter eller løg. Bind evt. diskret etiketten til en gren inde i træet eller busken, hvor man stadig kan finde den. De fungerer godt sammen, hvis man bare vil have en fritstående trio af planter, der skal udgøre et lille moderne arrangement.


Havemand Brande eksempel:

Emborg´s Anlæg
Thyregodvej 16
7330 Brande
CVR: 34527911
Hjemmeside
Brandlund Skov og Naturservice
Nedergårdsvej 7
7330 Brande
CVR: 37541214
Hjemmeside
BB Anlæg
Blåhøj Stationsvej 19
7330 Brande
CVR: 31532221
Hjemmeside