Havemand Brande

  • Billig havemand Brande - Indhent gratis 3 tilbud
  • Du sparer 27 pct med 3 bundsolide tilbud
  • Modtag kun tilbud fra kreative havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud" lige nu aflyst

Lokale vejnavne
Brande

Nørre Askærvej
Sandfeldvej
Møllevej
Frifeltvej
Hyvildvej
Torvet
Gunvorsvej Syd
La Cours Allé
Nørregade
Skærlund Kirkevej
Vestergårdsvej
Solskrænten
Bjerglide
Ejstrupvej
Industrivej
Linde Allé
Skærlund Øst
Ågårdvej
Plantagevej
Mosevej

Havemand Brande - Få gratis 3 aktuelle tilbud og spar 30%


Fuldkronede frugttræer

Det fuldkronede frugttræ er træet, der både er en pryd i haven og samtidig er et nyttigt frugttræ. Det har plads til at udvikle en stor og bred krone, hvis størrelse er afhængig af den grundstamme, træet er podet på, samt hvilken frugtsort det drejer sig om.
Plejen sigter mod at opretholde træets sundhed og en udtynding af kronen, hvis der ønskes et lavt træ. Plejebeskrivelse fuldkronede frugttræer: Parkpræg, funktionsfasen Ukrudtsbekæmpelse: Jorden under det fuldkronede frugttræ kan være dækket af græs, bede eller belægning, og ukrudtsbekæmpelsen bestemmes af dette.
Omkring stammen holdes fri for græs og ukrudt. Beskæring sundhed: Observeres der døde eller sygdomsramte grene i vækstsæsonen, fjernes disse ved beskæring over sunde dele af træet.

Pleje af frugttræer

Beskæring udtynding: Bliver træet med tiden for stort, kan det udtyndes med én årlig udtynding i perioden sidst i juli til slutningen af september, Der må maksimalt fjernes 1/3 af den samlede grenmængde i kronen.
Udtyndingen kan foretages i vintermånederne, men det er ikke optimalt. Gødskning: Hvis det fuldkronede frugttræ beskæres jævnligt, bør det gødes én gang årligt med hovedsageligt naturgødninger der er humusforbedrende.
Kopier vigtig information såsom navn og beskæringsoplysninger over på en metaletiket, man kan stikke ned i jorden ved en gruppe planter eller løg. Bind evt. diskret etiketten til en gren inde i træet eller busken, hvor man stadig kan finde den. De fungerer godt sammen, hvis man bare vil have en fritstående trio af planter, der skal udgøre et lille moderne arrangement.


Eksempler på lokal havemand i Brande

BB Anlæg
Blåhøj Stationsvej 19
7330 Brande
CVR: 31532221
Hjemmeside
Boelsgaards Service
Sdr Ommevej 60
7330 Brande
CVR: 31730333
Hjemmeside
Plantøren
Vildkjærvej 30, Omvrå
7330 Brande
CVR: 17641840
Hjemmeside