Havemand Bramming

  • Billig havemand Bramming - Bestil 3 gratis tilbud
  • Du sparer 18 % med 3 herlige tilbud
  • Du modtager kun tilbud fra erfarne havemænd

3 tilbud er desværre ikke aktiv for nærværende

Eksempler på veje
i postnummer 6740

Fengers Alle
Digevej
Håndværkervænget
Nørregade
Elstræde
Hedevej
Vejrup Storegade
Storegade
Lunagård
Møllebakken
Jasminvej
Risagervej
Drejervej
Lundagervej
Skolevænget
Kirkegade
Vænget
Alsbrovej
Stengården
Thorstedlund

Havemand Bramming? Vi skaffer dig 3 gratis tilbud i dag


Hvornår skal der vandes?

Når det er varmt, er det bedst at vande om aftenen, så planterne har længere tid til at suge vandet til sig, før solen får overfladevandet til at fordampe. I køligt og overskyet vejr skal man vande om morgenen, så planterne kan nå at tørre, før det bliver aften.
Det er særlig vigtigt i væksthuset om foråret og efteråret, hvor fugtige planter har meget større risiko for at få svampeinfektion. Skal der vandes midt på dagen? ja, det skal der, hvis man opdager, at en plante er ved at visne - venter man til om aftenen, kan det være for sent.
Den gamle overtro med, at planterne svides, hvis man vander dem i solskin, passer kun for meget hårede planter, der hader vand på bladene på alle tider af dagen. Vand dem forsigtigt og undgå at fugte bladene. Tidsindstilling eller timer er et must, hvis man vil have et fuldautomatisk vandingssystem.

Krat i haven

Krattet fremstår som en vild bevoksning sammensat af særligt hårdføre buske. Krattet består ofte af flere forskellige arter, der med hver deres egenskaber skaber en frodigt udseende beplantning. Plejen sigter mod at opretholde en sundt udseende beplantning uden fremspiring af uønskede træagtige planter.
Jord fungerer som en væge og trækker fugtigheden op fra de underliggende lag, så det er ikke nødvendigt at vande, før der er fare for, at rødderne tørrer ud. Derfor har planter med højtliggende rødder som rododendron og udplantningsplanter brug for vanding, længe før man behøver at bekymre sig om etablerede træer eller buske.


Eksempler på havemand Bramming

Majholm Planter & Anlæg ApS
Smedevej 6
6740 Bramming
CVR: 18775298
Hjemmeside
Gustavsen Anlæg​
Gummesmarkvej 11
6740 Bramming
CVR: 26674492
Hjemmeside
KH Have & Anlæg
Vejrup Storegade 40
6740 Bramming
CVR: 37779148
Hjemmeside