Havemand Brønderslev

  • Billig havemand Brønderslev - Bestil 3 gratis tilbud
  • Du sparer 12 % med 3 prisgodkendte tilbud
  • Du modtager kun tilbud fra potentielle havemænd

Det er ikke muligt at bestille 3 tilbud i dag

Vi dækker også
postnummer 9700

Sygehusvej
Lilleåvej
Kastanievej
Øster Alle
Rømersvej
Mimersvej
Øster Linderupvej
Stubdrupvej
Nygade
Midgården
Ths. P. Hejlesvej
Løvparken
Højmarksvej
Stadevej
Niels Bohrs Plads
Vestermarksvej
Niels Anesensvej
Nakkebjergvej
Starengvej
Vigen

Billig havemand Brønderslev - Få 3 tilbud og spar ca 28%


Vedligeholdelse af græsplænen

Sørg for, at skæret er skarpt, ellers vil det rive de små planter løs fra jorden. Til den første rigtige klipning skal man vælge en dag, hvor græsset er helt tørt: Hvis det er fugtigt, vil klipningen resultere i, at der trækkes små planter op i stedet for, at snittet bliver rent.
Tilpas plæneklipperen, så skærene sidder så højt som muligt, og lad græssamleren sidde på plæneklipperen, så afklippet indsamles. Bortset fra den nødvendige pasning og pleje bør man ikke gå på plænen, før den er blevet klippet adskillige gange og begynder at se ud, som en plæne skal se ud.
Det er en let måde at tiltrække nye tilhængere på, og det er let at vise, hvordan den fungerer. En anden god ting er, at efter et marked eller en udstilling kan fire personer tage haven op, sætte den ind i en varevogn og køre den hjem. Du kan endda konstruere en lodret ramme, der kan give din udstilling en tredje dimension.

Tusindfryd og vejbred i plænen

Lad skærene sidde højt de første gange og sænk dem gradvis, men klip aldrig kortere end 3 cm til at begynde med. l løbet af de første få klipninger vil næsten alt ukrudtet være forsvundet som ved et trylleslag.
Hvis man finder typisk plæneukrudt som tusindfryd og vejbred, fjernes de ved håndkraft, eller man kan vente seks måneder eller mere og begynde at bruge et plæneukrudtsmiddel - ikke før.
Plæner er lidt ligesom svaner - de kan se rolige ud på overfladen, men under overfladen er der en utrolig aktivitet. Her er en beskrivelse set fra ormehøjde af, hvad situationen er for græsset, når det bliver ældre.


Havemænd Brønderslev eksempler:

Knigges Multiservice
Blæshøjvej 39
9700 Brønderslev
CVR: 36219548
www.facebook.com/kniggesmultiservice
Anlægsgartner Kurt Thomsen
Hollenstedvej 159
9700 Brønderslev
CVR: 25898559
www.kurt-thomsen.dk
JRK Service
Eventyrvej 26
9700 Brønderslev
CVR: 12826907
www.jrkservice.dk