✅Havemand Brøndby

  • Billig havemand Brøndby - Bestil gratis 3 tilbud

  • Få 54 pct rabat med 3 prima tilbud

  • Modtag kun tilbud fra arbejdsvillige havemænd

3 tilbud er desværre ikke tilgængelig i dag

✅Havemand Brøndby. Op til 26% rabat med 3 gratis tilbud✅Efterår i haven

Efteråret er havens frugtsæson, når bær og frø er på højden, og bladenes lysende efterårsfarver ændrer havens karakter i løbet af få dage. I de store, berømte haver, der er kendt for deres stærke efterårsfarver, er det de store træer som eg og ahorn i parken.
Det gælder også de kæmpemæssige vin som vildvin, der dækker vestmuren, som sætter farven, når efteråret er om hjørnet, men hjemme hos sig selv kan man også fremkalde en god effekt. Halvstore træer som papirbarkløn, tempeltræ og den prydelige syltornet hvidtjørn er akkurat lige så gode.
Hvis man har en surbundsjord, kan man vælge det lueflammede ambratræ og papegøjebusk - en af mine yndlinge. Hvis man vil have noget lidt mere specielt, er der det iøjnefaldende hjertetræ med hjerteformede, pink og gule efterårsblade, der dufter som af karamelliserede æbler, når de falder. En rigtig markedsplads!

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud" i øjeblikket standsetLøvfældende azalea og japansk løn

Hvis man har endnu mindre plads at lege på, er de løvfældende azalea og japansk løn glimrende; særligt imponerende er de, der skifter fra grøn til rød om efteråret, som Acer palmatum. Der er visse berberis og kvalkved, som også får smukke farver. Bladene hos pibekvalkved bliver lysende kirsebærrøde.
Der er oven i købet små træer, der får smukke farver om efteråret, fx birk med blade, der bliver smørgule, og enkelte af prydkirsebærrene, som Prunus Spire”, der får orange og skarlagenrøde pletter på bladene.
Hvis man har lyst til noget lidt andet, kan man forsøge sig med almindelig benved, der har stærkt røde efterårsblade og lysende pink frugtkød, som revner og åbenbarer et lysende orange frø.Vi kan i øjeblikket ikke levere tilbudTorsdag d. 8/12-22

Havemand Brøndby

Denne side kan deles:

Anmeldelse
.

Brøndby havemænd eksempel:


Mulbjerg Service

Midtager 26 B
2605 Brøndby
CVR: 28474482
www.mulbjerg-service.dk© 2022 - www.billig-gartner.dk - CVR-nr. 31135915 - Kontakt