Havemand Brøndby

  • Billig havemand Brøndby - Modtag gratis 3 tilbud
  • Få ca 12 procent i rabat med 3 udmærkede tilbud
  • Du får kun tilbud fra kvalitetssikrede havemænd

3 tilbud på Gartner er indtil videre ikke online

Eksempler på
vejnavne i 2605

Bredager
Lerdammen
Hyldebakken
Brøndby Nord Vej
Løvstien
Falkemosen
Kirkebjerg Allé
Lundedammen
Krogagervej
Lærkehøj
Frøtoftevej
Grænsedammen
Gammelager
Højgårdsvænget
Engager
Banestien
Lyngtoftevej
Lerager
Nederdammen
Lillestræde

Havemand Brøndby. Op til 26% rabat med 3 gratis tilbud


Efterår i haven

Efteråret er havens frugtsæson, når bær og frø er på højden, og bladenes lysende efterårsfarver ændrer havens karakter i løbet af få dage. I de store, berømte haver, der er kendt for deres stærke efterårsfarver, er det de store træer som eg og ahorn i parken.
Det gælder også de kæmpemæssige vin som vildvin, der dækker vestmuren, som sætter farven, når efteråret er om hjørnet, men hjemme hos sig selv kan man også fremkalde en god effekt. Halvstore træer som papirbarkløn, tempeltræ og den prydelige syltornet hvidtjørn er akkurat lige så gode.
Hvis man har en surbundsjord, kan man vælge det lueflammede ambratræ og papegøjebusk - en af mine yndlinge. Hvis man vil have noget lidt mere specielt, er der det iøjnefaldende hjertetræ med hjerteformede, pink og gule efterårsblade, der dufter som af karamelliserede æbler, når de falder. En rigtig markedsplads!

Løvfældende azalea og japansk løn

Hvis man har endnu mindre plads at lege på, er de løvfældende azalea og japansk løn glimrende; særligt imponerende er de, der skifter fra grøn til rød om efteråret, som Acer palmatum. Der er visse berberis og kvalkved, som også får smukke farver. Bladene hos pibekvalkved bliver lysende kirsebærrøde.
Der er oven i købet små træer, der får smukke farver om efteråret, fx birk med blade, der bliver smørgule, og enkelte af prydkirsebærrene, som Prunus Spire”, der får orange og skarlagenrøde pletter på bladene.
Hvis man har lyst til noget lidt andet, kan man forsøge sig med almindelig benved, der har stærkt røde efterårsblade og lysende pink frugtkød, som revner og åbenbarer et lysende orange frø.


Eksempel på lokal Brøndby havemand

Green Clean
Lerdammen 43
2605 Brøndby
CVR: 36585757
Hjemmeside
Vandihaven ApS
Vallensbækvej 43
2605 Brøndby
CVR: 11571247
Hjemmeside
Gartner Ivan Jønsson
Kirkebjerg Allé 128
2605 Brøndby
CVR: 29099529
Hjemmeside