Billig-gartner.dk

Havemand Brøndby strand


Det er desværre ikke muligt at indhente 3 tilbud pt.

Havemand Brøndby strand

Eksempler på veje
fra Brøndby strand

Gurrelund
Lindevang
Bækkelunden
Rønnebækengen
Guldborgvej
Birke Allé
Strandfogedvej
Grønnesti
Bådsmandsvej
Dyringparken
Kildelunden
Øster Allé
Elmevang
Kastanie Allé
Riggervej
Kærlunden
Englunden
Bøgevang
Blokhus Allé
Syrenstien

Havemand Brøndby Strand - Få gratis 3 tilbud på opgaven


Ukrudt - argh!

Ukrudt er planter, som vil gøre alt for at vinde, og de får heldet med sig, hvis ikke man prøver at standse dem. Ukrudt breder sig over store afstand, og frø kommer ofte med vinden, især hvis man bor i nærheden af ubeboede områder, forsømte haver eller kolonihaver.
Ahorn vil med garanti dukke op, hvis man har et stort træ i nærheden. Flerårigt ukrudt kan brede sig ved at krybe under hegnet fra naboen eller fra marker omkring haven, fra madjord eller pottejord fra containerplanter, man har købt i planteskolen. Den dekorative, brogede udgave af skvalderkål har på den anden side set afgjort store ambitioner, især når den dyrkes i en fugtig lerjord.
Liden nælde er en kort, forgrenet nælde med små blade og ubehageligt svidende saft. Til forskel fra den større, mere oprette stor nælde er liden nælde let at luge bort, men man skal ikke tro, at den svider mindre end sin større slægtning.

Hvidmelet gåsefod og Rosetspringklap

Hvidmelet gåsefod er en hurtigtvoksende, opret plante, der kan blive op til 2,2 m høj. Den har grønlige, fjerlignende blomsterstande, der udvikler og kaster umådelige mængder af frø, som breder sig som ukrudt.
Opiumvalmue har glatte, gråblå blade og store, lillafarvede valmueblomster efterfulgt af peberbøsselignende frøkapsler. Planterne bliver ca. 75 cm høje og 30-45 cm brede. Et kønt ukrudt, som er velkomment i haven, hvis det dukker op et passende sted.
Rosetspringklap lever ikke længe og ikke er større end 2,5-5 cm i højden og bredden, blomstrer og sætter den utroligt hurtigt frø i løbet af sin korte levetid, og den kan nå at sprede store mængder frø. Ærtebælglignende frøstande springer op og kaster deres indhold vidt og bredt. En rigtig pestilens.Lokale havemænd fra 2660 Brøndby strand

Bach Anlæg og Vedligeholdelse
Hallingparken 1
2660 Brøndby Strand
CVR: 39705567
BS Multiservice ApS
Dyringparken 112
2660 Brøndby Strand
CVR: 37625272
www.bsmultiservice.dk
Japanese Trees
Bækkelunden 72
2660 Brøndby Strand
CVR: 35360387
Tlf. 28962485


© 2019 - www.billig-gartner.dk - Kontakt